Oho kokios diskusijos
Temos autorei galeciau patarti pas gydytoja lengvinanciu salygu pasiprasyti irasyti - bet as cia esu neisigilinus, tik zinau, kad gali i pazyma irasyti jog negalima stoveti tiek laiko, ir panasiai

kad pertraukeles kurios iskaiciuojamos i darbo laika leistu daryti..galima bandyti tartis su direktorium kad pamaina tavo kazkaip pakeistu - leistu kas antra diena po pusdieni dirbt ar su bendradarbiais pasikaitaliot

del darbo laiko, tai jis yra nerealus - nezn kaip tu isvis pradejai taip dirbt

nes jei leisimes skriaudziami, tai ir skriaus..(aisku nekalbu apie puse metu trunkanti nedarba LT, kalbu apie geresnius laikus

)
Pas mane darbdaviai kad ir privatus, bet didele garbinga imone, kuri "dar versla", o ne uzsiima niekniekiais kaip zmoniu engimas - atnesiau pazyma, pasakiau kad laukiuos - pasveikino, atostogu isleidzia kiek reikia, kur reikia galiu iseiti..esu dirbus panasiu darbu kaip ir kitos cia, turejus nenormaliu virsininku - bet del nestumo ir savo vaikucio buciau radus iseiti kaip pasikovot uz geresnes salygas (bent jau pasedet dazniau)
del Lietuvos, kuri nesaugo savo zmoniu - tai merginos, nekalbekit apie Lietuva kaip apie asmeni kuris jus skriaudzia, nes LT tai mes - kai jus kalbat, taip ir atsiliepia..tikrai nera daug nenormaliu zmoniu, kurie galetu "zudyt"dar negimusius maziukus

o jusu piktas nusiteikimas, tai ir isaukia tokia pacia reakcija (cia irgi nekalbu apie isskirtinius atvejus)..beje nepamirskim kad mes nestukes biskiuka jautriai reaguojam i koki zodeli ne toki

tai irgi veikia santykius