Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir darbas

QUOTE(virdzexx @ 2009 05 09, 17:50)
Hmmmm ... g.gif  sudetinga situacija, ....
.....isgama tas atvo virsininkas  doh.gif

aisku linketi kitiems blogo nereiketu, bet toks virsininkas tik tada pasimokys, kai su jo artimu zmogum (dukra, zmona) taip pasielgs kitas virsininkas.... va tada gal ir pagalvos... bet siaubas kokiu zmoniu yra unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 09 gegužės 2009 - 16:58
Jis senas krienas, pats vaikų net neturi.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 05 09, 16:57)
aisku linketi kitiems blogo nereiketu, bet toks virsininkas tik tada pasimokys, kai su jo artimu zmogum (dukra, zmona) taip pasielgs kitas virsininkas.... va tada gal ir pagalvos... bet siaubas kokiu zmoniu yra  unsure.gif  doh.gif

tokie niekada nepasimoko schmoll.gif pati tokia panasia virsininke turejau, tai ojoj, ne tik kad nervus nesciom isestu, bet ir iki blogesniu dalyku privestu schmoll.gif
Atsakyti
Aš dirbau statybose saugumo technikos inžiniere.Teko rūpintis darbų sauga. Iki pat dekreto maliaus po statybas visoje Lietuvoje.Teko tirti nelaimingus atsitikimus,pora ir mirtinų buvo (ir į negyvėlius reikėjo žiūrėt,aiškintis su greitukėm,morgais).Laksčiau po klinikas su kyšiais kai mūsų darbininkai susižeidę gulėjo.Darbas nerealiai sunkus psichologiškais ir fiziškai (kadangi kelionės Kaunas-Klaipėda tolokos,o gyd uždraudęs buvo iš vis prie vairo sėst,nes būdavo pakraujavimų).Darbininkai iš vis nesuprasdavo,kaip valdžia man liepia po statybas maltis.
Ir ką aš tuo noriu pasakyt,ogi viesiems giliai dzin buvo.Sakiau nekartą,kad leistų prižiūrėt objektus arčiau Kauno.Prašiau,kad leistų tik popierius tvarkyt,kad nereikėtų "pazorintis" statybose,o ir šiaip pilvą labai didelį turėjau,visokiom kopėčiom laipiot sunku buvo.Špygą gaudavau.Vaikydavo baisiau nei vyrus.Kuomet paprašiau atostogų prieš dekretą-neišleido.Raudojau kaip vaikas blyn.Po to keletas normalių žmonių stojo už mane ir ačiū Dievui,išleido užtarnauto poilsio.
Į tą darbą net ir nebenėščia nenorėčiau grįžt,nes vyrai iš vis nesupranta,kad gali būti sunku nėščiai.Kaip jie ir sako nėštumas-ne liga.
Atsakyti
Na, man, pamenu, irgi sunku buvo... Nors dirbau prie kompo, bet per tuos visus miegus buvau pasiblaskiusi, tai net nuo savo koleges (na as kaip ir jos padejeja buvau) gaudavau velniu... Tiesa, pasakiau labai anksti, nes ,taip reikejo... Didertorius sureagavo labai normaliai, netgi teigiamai, bet prasidejo sita nelemta krize, atsirado itampa, atmosfera darbe blogejo ne dienom, o valandom... Pradejo atleidineti zmones... Prasidejo pokalbiai su sefu popora kartu i sav.... Po kiekvieno buvo vis kokia nepalanki man naujiena. Prasidejo bedos su pilvuku (skausmingi spazmai, hematoma). Ta proga gavau paguleti namie ir pailseti menesiuka. Kazkaiek ateidavau i darba, nes labai prase manes, bet po keliu dienu vel blogedavo savijauta. Dave man atostogu menesiuka, po to dirbau po puse dienos, o paskutini menesi tiesiog susimokejau mokescius darbdaviui ir nebedirbau visai. O realiai tai 2 men iki dekreto beveik nebereikejo i darba. Ir, kagi, baigesi visos bedos su sveikata.

Taigi, laikykis 4u.gif
Svarbiausia tausok sveikatele, bet, kita vertus darbas irgi reikalingas, kad butu is ko vaikuti islaikyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luttuke: 10 gegužės 2009 - 15:04
na-gali bandyti skųstis,bet net nežinau...

o del Lietuvos,tai nebūk tokia nusivylus,nes tokių situacijų apie nesupratingus vadovus pasitaiko visur...
buvo laida,kur viena moteris pasakojo,kaip prarado vaikelį 24 savaičių,kaip pati įtaria dėl labai sunkas darbo...o dirbo ir gyveno ji UK... pas juos ten kažkaip ilgai neišduoda tų pažįmų,plius dirba iki vos ne paskutinės minutės...tai...
Atsakyti
Na bet siaubas koks bjaurus vadovas. Čia ir normaliam žmogui sunku tiek laiko išstovėt g.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 05 10, 15:26)
na-gali bandyti skųstis,bet net nežinau...

o del Lietuvos,tai nebūk tokia nusivylus,nes tokių situacijų apie nesupratingus vadovus pasitaiko visur...
buvo laida,kur viena moteris pasakojo,kaip prarado vaikelį 24 savaičių,kaip pati įtaria dėl labai sunkas darbo...o dirbo ir gyveno ji UK... pas juos ten kažkaip ilgai neišduoda tų pažįmų,plius dirba iki vos ne paskutinės minutės...tai...

kazkaip ,kad moterys UK dirba iki paskutines minutes netiesa. nebent nelegaliai. tikrai zinau,kad i dekreta iseina likus 11 savaiciu iki gimdymo. o nezmonisku darbu ir visiskai nesupratingu virsininku visur yra ir labai liudna del to, bet vistiek manau ,kad Lietuva labai nesirupina savo zmonem, panasu,kad jai nusispjaut ,jei tauta ir visai isnyktu. aisku ziauriai as cia, bet mano nuomone tokia.
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2009 05 10, 21:43)
kazkaip ,kad moterys UK dirba iki paskutines minutes netiesa. nebent nelegaliai. tikrai zinau,kad i dekreta iseina likus 11 savaiciu iki gimdymo. o nezmonisku darbu ir visiskai nesupratingu virsininku visur yra ir labai liudna del to, bet vistiek manau ,kad Lietuva labai nesirupina savo zmonem, panasu,kad jai nusispjaut ,jei tauta ir visai isnyktu. aisku ziauriai as cia, bet mano nuomone tokia.

uk moterys gal ir iseina i dekreta, o imigrantes lenkes ten visokios nelegales dirba kartu su babajais iki kol pagimdo arba kol ismeta jas, arba kol pacios numirsta.
Atsakyti
Man nutiko labai ne kaip blush2.gif blush2.gif blush2.gif , radau nerealu darba sausio viduryje, o sausio papaigoje netyciukas pasibelde... lotuliukas.gif Labai isgyvenau, ypac kai man nusprende alga padidinti. Tada susikaupiau ir pasakiau, kad neverta wub.gif Oi streso turiu be galo. Mano pirmajai dar 2,5 metuku nera... Gal kam panasiai nutiko, kaip isgyvenot itampa darbe? nestuke.gif
Atsakyti
Mano darbe tai isvis, geda net zmogui asakyti blush2.gif , kad dar tokiu darbdaviu yra, nors mano darbdavys - moteris, taciau net bijau pasakyti, kad laukiuosi 4u.gif , kadangi jau zinau reakcija, apsauks tai nerealiai, sukels itampa, stresa ir t.t., o mane vis dar kamuoja pilvo skausmas, taigi stresas - tikrai nebutu i nauda. Nesakysiu, kol nesulauksiu, kokios 15 sav. (dabar man panasiai 6 sav).
Atsakyti
QUOTE(Laura01 @ 2009 05 10, 21:44)
uk moterys gal ir iseina i dekreta, o imigrantes lenkes ten visokios nelegales dirba kartu su babajais iki kol pagimdo arba kol ismeta jas, arba kol pacios numirsta.

pacios kaltos jei yra nelegales ,nes tapti legalu jokiu problemu!!! tereikia susitvarkyt dokumentus, o tai nera sudetinga, bet jei jos nenori moket valstybei mokesciu ,geriau renkasi gauti atlyginima juodais pinigais, tai kieno kalte???
Atsakyti