Na, man, pamenu, irgi sunku buvo... Nors dirbau prie kompo, bet per tuos visus miegus buvau pasiblaskiusi, tai net nuo savo koleges (na as kaip ir jos padejeja buvau) gaudavau velniu... Tiesa, pasakiau labai anksti, nes ,taip reikejo... Didertorius sureagavo labai normaliai, netgi teigiamai, bet prasidejo sita nelemta krize, atsirado itampa, atmosfera darbe blogejo ne dienom, o valandom... Pradejo atleidineti zmones... Prasidejo pokalbiai su sefu popora kartu i sav.... Po kiekvieno buvo vis kokia nepalanki man naujiena. Prasidejo bedos su pilvuku (skausmingi spazmai, hematoma). Ta proga gavau paguleti namie ir pailseti menesiuka. Kazkaiek ateidavau i darba, nes labai prase manes, bet po keliu dienu vel blogedavo savijauta. Dave man atostogu menesiuka, po to dirbau po puse dienos, o paskutini menesi tiesiog susimokejau mokescius darbdaviui ir nebedirbau visai. O realiai tai 2 men iki dekreto beveik nebereikejo i darba. Ir, kagi, baigesi visos bedos su sveikata.
Taigi, laikykis
Svarbiausia tausok sveikatele, bet, kita vertus darbas irgi reikalingas, kad butu is ko vaikuti islaikyti