Šį tepalą naudoti galite. Tiesiog farmacinės kompanijos anotacijose parašo labai daug įspėjimų, norėdamos apsidrausti nuo juridinių ieškinių.
Laba diena,
Iškilo man klausimėlis. Pas mus įmonėje ruošiasi skiepyti nuo gripo. Ar galima skiepytis nuo gripo jeigu nėštumas yra tik pradinėje stadijoje, sakykim iki 4 savaičių? Ar tai nepakenktų vaisiaus įsitvirtinimui? Ar geriau išvis nesiskiepyti?
Kiek žinau pasiskiepijus yra susergama lengvu gripu, kad įgaut imunitetą, bet kiek žinau aukšta temperatūra ir ne tik aukšta, kenkia vaisiaus įsitvirtinimui?
Ačiū už atsakymą
Iškilo man klausimėlis. Pas mus įmonėje ruošiasi skiepyti nuo gripo. Ar galima skiepytis nuo gripo jeigu nėštumas yra tik pradinėje stadijoje, sakykim iki 4 savaičių? Ar tai nepakenktų vaisiaus įsitvirtinimui? Ar geriau išvis nesiskiepyti?
Kiek žinau pasiskiepijus yra susergama lengvu gripu, kad įgaut imunitetą, bet kiek žinau aukšta temperatūra ir ne tik aukšta, kenkia vaisiaus įsitvirtinimui?
Ačiū už atsakymą
Nėra atlikta tyrimų, kurie patvirtintų, arba paneigtų žalingą skiepų poveikį nėštumui.
9 sav. nestumas, labai beria veido oda tokiais puliniai spuogiukais.
Dermotologe patare naudoti
Imex tepaliuka, 1g tepalo 30 mg tetraciklino (kaip suprantu sia antibiotikas)
ir Acnecolor, sudetis: clotrimazolum 10 mg, 2-Phenyletanol, +aromatas ir spalva. ( esu skaiciusi, kad jis hormoninis).
Todel sunerimau, ar tikrai galima naudoti juos. Kuris jusu manymu maziau pavojingas? Ar verciau naudoti kazkokias kitas priemones?
Aciu
Dermotologe patare naudoti
Imex tepaliuka, 1g tepalo 30 mg tetraciklino (kaip suprantu sia antibiotikas)
ir Acnecolor, sudetis: clotrimazolum 10 mg, 2-Phenyletanol, +aromatas ir spalva. ( esu skaiciusi, kad jis hormoninis).
Todel sunerimau, ar tikrai galima naudoti juos. Kuris jusu manymu maziau pavojingas? Ar verciau naudoti kazkokias kitas priemones?
Aciu
Abu šie preparatai nehormoniniai, tik vienas pasižymi antibakteriniu, kitas daugiau priešgrybeliniu poveikiu. jų poveikis tik vietinis, todėl nei vienas nepakenks.
Laba diena,
šį savaitgalį labai skaudėjo strėnas, kadangi po ranka nieko kito nebuvo, pasitepiau Fastum geliu - palengvėjo Internete, jo informacinaime lapelyje, perskaičiau, kad galima vartoti nesčiom moterims tik prižiūrint gydytojui Tai reiškia, kad nerekomenduojama?
Kokį tepalą galima būtų vartoti? Gal yra dar kokių priemonių?
Ačiū už atsakymą
šį savaitgalį labai skaudėjo strėnas, kadangi po ranka nieko kito nebuvo, pasitepiau Fastum geliu - palengvėjo Internete, jo informacinaime lapelyje, perskaičiau, kad galima vartoti nesčiom moterims tik prižiūrint gydytojui Tai reiškia, kad nerekomenduojama?
Kokį tepalą galima būtų vartoti? Gal yra dar kokių priemonių?
Ačiū už atsakymą
Jei labai vargina strėnų skausmai šį tepalą vartoti galite.
Laba diena. Esu nėščia, bet nežinau tikslaus laiko. Paskutinės mėnesinės buvo rugsėjo 15 d. (niekad nevėluoja) ir du nėštumo testai buvo teigiami. Vakar buvau pas gydytoją, bet ji nieko netikrino, sakė, kad dar per mažas ir nieko nematys... Sakė nusipirkt vitaminų pagal kišenę". Nusipirkau vitaminų Materna" ir folio rūgšties (jau 1 mėnesį gėriau ir sakė dar pavartot). Ar jų užteks ar kažką dar reikia vartot? Ar galima dar papildomai gert magnį Diasporal? Tai pirmas nėštumas ir nieko nežinau..
Be to, pamiršau gydytojos paklaust, ką daryti, kad man kietėja viduriai? Gert laisvinamųjų nesinori...
Ir dar. Gydytoja sakė, jei atsiras tepimas, ateit pas ją. Koks tai tepimas turėtų būt?
Ačiū už atsakymus.
Be to, pamiršau gydytojos paklaust, ką daryti, kad man kietėja viduriai? Gert laisvinamųjų nesinori...
Ir dar. Gydytoja sakė, jei atsiras tepimas, ateit pas ją. Koks tai tepimas turėtų būt?
Ačiū už atsakymus.
Folio rūgštį rekomenduojama gerti iki 12 -14 nėštumo savaičių. Visus kitus preparatus gerkite pagal savo pageidavimą, nes jokios būtinybės kol kas nėra.
Vidurius bandykite reguliuoti maistu- valgykite daugiau rupios duonos, daržovių, vaisių, t.p. ir džiovintų, naudokite sėlenas. Venkite maisto produktų, kietinančių vidurius, t.y. kavos, šokolado, saldumynų.
Sakydama "tepimas", gydytoja kalbėjo apie kraujingas išskyras.
Vidurius bandykite reguliuoti maistu- valgykite daugiau rupios duonos, daržovių, vaisių, t.p. ir džiovintų, naudokite sėlenas. Venkite maisto produktų, kietinančių vidurius, t.y. kavos, šokolado, saldumynų.
Sakydama "tepimas", gydytoja kalbėjo apie kraujingas išskyras.
Gerb. Gydytoja,
Šių metų vasario 14 dieną man buvo išoperuota fibroadenoma. Geras būdas švęsti Valentino dieną, ar ne Vasarą kartojau echoskopiją, patvirtino kad viskas gerai, tik kelintą kart pabrėžė, kad vyrauja liaukinis audinys. Jau antras mėnuo planuojame turėti kūdikėlį. Šį mėnesį maždaug nuo ciklo vidurio kasdien maudžia pilvą, lyg per mėnesines tik silpniau, ir strėnas. Speneliai sukietėję, jautrūs. Tačiau jau savaitė kaip skaudena tą vietą kur buvo išoperuota fibroadenoma. Ar gali tai būti dėl spėjamo nėštumo? Ar nebūna sunkumų laukiantis toms, kurios turėjo tokių operacijų? Ir ar reikėtų susirūpinti dėl pilvo ir krūties skausmų nepasitvirtinus nėštumui? Labai lauksiu išsamaus atsakymo. Dėkoju Jums.
Šių metų vasario 14 dieną man buvo išoperuota fibroadenoma. Geras būdas švęsti Valentino dieną, ar ne Vasarą kartojau echoskopiją, patvirtino kad viskas gerai, tik kelintą kart pabrėžė, kad vyrauja liaukinis audinys. Jau antras mėnuo planuojame turėti kūdikėlį. Šį mėnesį maždaug nuo ciklo vidurio kasdien maudžia pilvą, lyg per mėnesines tik silpniau, ir strėnas. Speneliai sukietėję, jautrūs. Tačiau jau savaitė kaip skaudena tą vietą kur buvo išoperuota fibroadenoma. Ar gali tai būti dėl spėjamo nėštumo? Ar nebūna sunkumų laukiantis toms, kurios turėjo tokių operacijų? Ir ar reikėtų susirūpinti dėl pilvo ir krūties skausmų nepasitvirtinus nėštumui? Labai lauksiu išsamaus atsakymo. Dėkoju Jums.
Ar galima nėštumo metu nuo gerklės skausmo vartoti Hexalyse ar Dr. Taiso tabletes Angi Sept Herbal?
Visi šie pojūčiai susiję su hormoniniais pokyčiais organizme. Tai gali lemti tiesiog antra ciklo pusė, bet gali būti ir nėštumas. Jei pastojusi nebūsite, ir po mėnesinių šie skausmai nepraeis, pasirodykite gydytojui.