Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai ir skiepai

Nėščiai moteriai rekomenduojamos bendros imunitetą stiprinančios priemonės - arbo poilsio režimas, sveika mityba, pasivaikščiojimai gryname ore ir t.t. Taip pat rekomenduojama kiek įmanoma vengti kontaktų su sergančiais.
Atsakyti
Laba diena,

esu iš tų , kurioms rekomenduojami skiepai prieš gripą. Tačiau šiuo metu 10 savaitė neščia. Ar galiu skiepytis ir apskritai ar neščiosioms tai nepavojinga?
Atsakyti
Sveiki,

Norejau paklausti, ar galima skiepitis nuo gripo pastojus? O gal nepatariama?

Aciu uz atsakyma
Atsakyti
Nėra atlikta tyrimų apie skiepų poveikį vaisiui, todėl aš skiepytis nerekomenduoju.
Atsakyti
Nėra atlikta išsamių tyrimų apie skiepų poveikį vaisiui, todėl aš skiepytis nerekomenduoju.
Atsakyti
Laba diena,

Esu 22 savaite nescia. Slapimo tyrimas parode uzdegima, todel gydytoja liepe 5 dienas vartoti Klion D. Ar sis vaistas nekenkia nestumui?
Is anksto dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
Klion-D negalima vartoti tik pirmus tris nėštumo mėnesius.
Atsakyti
Laba diena, gerb.gydytoja,

Esu 11 savaičių nėščia, labai skauda galvą. Miegas nepadeda. Neapsikentusi išgėriau Ibumetin200 tabletę. Ar nepakenkiau savo mažyliui?.. Kokius vaistukus nuo galvos skausmo galima vartoti nestuke.gif ? Ar geriau verta pakentėti, kol praeis. ax.gif

Dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Kentėti slausmo tikrai neverta. Jei retkarčiais išgersite šio vaisto, mažyliui tikrai nepakenksite.
Atsakyti
Norečiau paklausti ar galima sportuoti neštumo metu ax.gif pvz.:aerobika. Ir jei galima, tai iki kelinto nėštumo menesio. ax.gif
Gal galetumėte paaiškinti kas tai yra balno formos gimda g.gif .Kokie pavojai laukia pastojus, gimdant ? unsure.gif
Atsakyti
Sportuoti galima,tik krūvis turi būti toks, kad jaustumėtės gerai.
Balno formos gimda susiformuoja vystantis vaisiaus lyties organams. Ji šiek tiek platesnė negu įprastai, dugne yra nedidelis ylinkis. Dažniausiai ir nėštumo eiga ir gimdymas vyksta kaip ir esant normaliai gimdai.
Atsakyti
laba diena,

gydytoja išrašė indometacin tepalą, nes man labai skauda sėdmenis, informaciniame lapelyje parašyta, kad šį tepala draudžiama naudoti nėščioms ( man 14 savaičių), ką daryti?
Atsakyti