Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai ir skiepai

Nei ampicilinas, nei karščiavimas apsigimimų nesukelia. Jei moteris nėštumo pradžioje ilgai karščiuoja (daugiau kaip 3 dienas temperatūra virš 39), dažniausiai įvyksta persileidimas.
Atsakyti
nestuke.gif Esu nescia 33 sav.Po kiekvieno valgio pas mane viskas (maistas,arbata ar net vanduo) "stovi" gerkleje,tiesiog degina.Kad butu man lengviau tai issivemiu ir nieko labai neimu i burna.Kokius vaistus galeciau gerti nuo remens?
Atsakyti
Visus papraščiausius vaistus ("Gastal" ir pan.) nėščioji gali gerti, nes jie nesirezorbuoja.
Atsakyti
Ar tik homeopatinėm priemonėm?
Atsakyti
Labas rytas, noriu paklausti, ka galeciau gerti, noredama sustiprinti imuniteta, kad nestuke.gif metu nepultu ligos?

Gal kokios labai geros tabletes yra?
O is naturaliu produktu be cesnako, ir medaus, kas dar padetu isvengti ligu.

Atsakyti
Imunitetą nėštumo metu rekomenduojama stiprinti natūraliai - pilnavertė mityba, režimas, judėjimas gryname ore. Jei dažnai kartojasi infekciniai susirgimai, galimos ir homeopatinės priemonės.
Atsakyti
Nėštumo metu svarbiausia pilnavertė mityba, režimas, judėjimas gryname ore. Sveikai moteriai to visiškai užtenka. Žinoma venkite kontaktų su sergančiais. O medumi nepiknaudžiaukite- tai labai alergizuojantis produktas.
Atsakyti
Noreciau paklausti ar galima vartoti alaus mieliu tabletes nestumo metu, nes niekiap negaliu atsikratyti akies mieziu? Jokie antibjotikiniai tepaliukai nepadeda.O ar akiu mieziai nekenkia nestumui? Aciu
Atsakyti
Šį preparatą vartoti galima.Pats miežis nėštumui nekenkia, tačiau siūlau pasikonsultuoti su okulistu.
Atsakyti
siuo metu planuojam seimos pagausejima, taciau ar laukiuosi tvirtinti negaliu, taip pat kaip ir paneigti. kita savaite turiu vizita pas stomatologa, taciau esu girdejusi kad nerekomenduojama naudoti nejautros besilaukianciai moteriai. ar is tikruju tai yra nepatartina ar tai tik snekos, nes nenoreciau pakenkti vaisiui, jeigu kartais mums pavyko suplanuoti 2.gif .

is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Vietinė nejautra vaikeliui tikrai nepakenks.
Atsakyti
sveiki, norėjau jūsų paklausti patarimo, kaip nėščiajai pastiprinti imunitetą... Mums jau 9 savaitės, bet dabar toks permainingas metų laikas, kad pradeda kabintis slogos... Manau pasirūpinti imuniteto stiprinimu būtų visai į naudą.. Gal galite parekomenduoti kokių žolinių preparatų ar kitų būdų nekenkiančių vaisiui.
Dėkoju
Atsakyti