Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai ir skiepai

Jei gydytoja žvakutes paskyrė, jas ir vartokite.Tiesiog farmacinės kompanijos taip apsidraudžia nuo galimų juridinių ieškinių.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Nuo praejusios savaites be apsaugos mylejomes ... ax.gif bandom planuoti leliuka..siomis dienomis buvo ir vaisingos dienos.. pagal kalendoriu siandien ovuliacija.. taciau pagal visus pojucius ji man buvo anksciau t.y. ketvirtadieni arba penktadieni..(labai skaudejo nugaros apacia ir pilva), kadangi labai suskaudo pusle nuo ketvirtadienio emiau gerti "urispas" vaistus.. ten parasyta, kad nescioms nekenkia, bet tris menesius reiketu vartoti atsargiai.. Dabar bijau jei mums pavyko su leliuku... ar galiu testi tuos vaistu, nes isgeriau tik puse reikiamo isgerti kiekio?
Pilva maudzia vientisu skausmu.. g.gif nugara dar vis jauciu..
ar cia man kas nors negerai? ar galiu tiketis nestuke.gif ?
Aciu uz atsakyma
Atsakyti
Vaistus išgerkite visus.Jei ir būsite pastojusi šiomis dienomis, jie tikrai nepakenks.
O ar jūs nėščia galima pasakyti tik atėjus mėnesinių laikui. Šie Jūsų pojūčiai su nėštumu nesusiję.
Atsakyti
Laba diena. Norejau Jūsų nuomones ar patarimo.
Planuoju tureti vaikeli, bet as kiekvienais metais reguliariai susergu gripu ziema. Kiekviena ziema to gripo buna vis kitokia "forma". Bei ji lydi auksta temperatura. Ir tada gydausi paracetamoliu. Nuo to gripo galiu saugotis kaip tik imanydama, bet vistiek juo susergu. Tad bijau pradeti vaikeli, kad jam nepakenktu mano susirgimas gripu... Šiaip galvojau, kad gal reikia pasiskiepyti nuo gripo, bet jei as pasisikiepysiu nuo vienos gripo formos, o susirgsiu veliau kita? Norejau suzinoti, kas butent kenkia vaikui kai mama serga gripu. Ar yra kokie kiti vaistai, kurie nekenkia vaikui, o mama gydo?

Is anksto dėkui už atsakyma.
Atsakyti
Manoma, kad kenkia ne pats gripo virusas, o aukšta temperatūra- jei daugiau kaip tris paras karščiuojama virš 39.
Taigi tokiais atvejais rekomenduojama temperatūrą mažinantys medikamentai.
Atsakyti
Laba diena, norėčiau paklausti, ar tikrai galima nėščiai vartoti macmiror žvakutes? Man gyd rado tepinėly kažkokių gandorela ar kažkaip panašiai ir sakė pavartoti macmiror žvakutes. Man prieš nėštumą dažnai kartodavosi pienligė, grybelis, dabar kai esu nėščia, tai vėl kartojasi. Ar tai labai kenkia vaisiui?
Atsakyti
laba diena,

norejau paklausti, koks skiepu nuo erkiu poveikis nestumui? dar nezinodama, kad esu nescia skiepijausi vakcina Encepur. paskutiniu mmm pirma diena 07.05, skiepijausi 07.11.

aciu uz atsakyma!
Atsakyti
Šias žvakutes naudoti galima.
Bet kokią infekciją makštyje gydyti būtina, nes tai gali sukelti priešlaikinį vaisiaus vandenų nutekėjimą.
Atsakyti
Nėra atlikta išsamių tyrimų, kurie patvirtintų arba paneigtų žalingą skiepų poveikį.
Atsakyti
Laba diena,
paskutinėm dienom labai užkietėjo viduriai, tuštinantis net kraujuko pasirodo.
Sakykite kokių priemonių nėštumo metu galima būtų griebtis ir kokius vaistukus gerti?
Dėkuj už atsakymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nirete: 23 rugpjūčio 2005 - 12:35
Beveik visi šiuo metu parduodami vaistai iš virškinimo trakto nesirezorbuoja, todėl galimi ir nėščioms. Geriausiai tiktų sirupų ar tirpalų pavidalu.
Atsakyti
Gerb.Gydytoja.
Suprantu,kad mano i mano klausima atsakyti be galo sunku.Tiesiog turiu vilciu ,kad siuo klausimu turite naujausios informacijos arba tikrai naujesniu ziniu nei as,isnarsiusi begale knygu,straipsniu ir t.t.
21c.d.(ciklas 28-31d.) teko naudoti gydytojos paskyrimu ampicilina(2dienas po 4g i vena).Priezastis-slapimo pusles uzdegimas lydimas tem.iki 39.0
Jau 40c.d..Turiu itarimu ,kad esu pastojusi.
Kaip tai galetu paveikti busima vaikiuka?Ar ampicilinas,auksta kuno temp. gali sukelti apsigimimus?
Aciu Jums uz atsakyma.
Atsakyti