Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai ir skiepai

Augant nėštumui organizmas pats gamina pakankamą kiekį progesterono, todėl vien dėl to, kad nutrauksite "Dufaston"ą, persleidimo tikrai neįvyks. Tačiau, jei Jums ilgesnį laiką buvo geltonkūnio funkcijos nepakankamumas, šį preparatą galite gerti ir toliau.
Atsakyti
Laba diena, gydytoja, 4u.gif

Perskaičiau, kad rašėte, kad vietiškai tepami tepaliukai nėštumo metu nekenkia.
Atsiradusius spuogelius tepu Acne BP5 emulsija.

Noriu paklausti, ar Acne BP5 emulsija galiu priskirti vietiškai tepamam tepaliukui?
Ar nepakenkiau besivystančiam savo kūdikiui (5 svaitės)?
Ir ar toliau galiu jį vartoti?
Ačiū.
Atsakyti
Šį preparatą naudoti galite, vaisiui nepakenks.
Atsakyti
Labas diena,

Jau trečia savaitė nepraeina sloga. Nosis užgulta. Na nemanau, kad tai būtų peršalimas, nes nei temperatūros nėra, nei gerklę skauda, nei kosčiu. Lašinu Pinosol lašelius. Bet požymių, kad praeitų nesimato. Esu kažką girdėjusi apie nėščiųjų slogą, dėl hormonų pokyčių (ar kažkas panašaus). Ar tai tiesa? Ar ta sloga gali kaip nors pakenkti mano būsimam kūdikiui? Laukiuosi 17 sav.

Dėkui už atsakyma. ir linksmų jums švenčių.
Atsakyti
Man dar tik 4 su truputėlių savaitės nėštumo. O sušilus išgėriau šalto vandens ir dabar labai skauda gerklę, sunku net ryti. Jokios arbatos ar čiulpiamos pastilės nepadeda. Ar Bioparox galima vartoti ankstyvame nėštume?
Atsakyti
Matau, kaip kyla mano angina. Beveik nieko praryti negaliu. galiausiai pradėjau purkštis Bioparox. Tikiuosi jis tokiame ankstyvame nėštume vaisiaus vystimuisi įtakos neturi unsure.gif
Ar angina, ypač puliuojanti, gali pakenkti vaisiui? Ar vartojami antibiotikai nepakenks?
Atsakyti
Šį preparatą vartoti galima.
Atsakyti
Esant pūlingai anginai, kylant temperatūrai būtina kuo skubiau kreiptis į gydytoją, kad būtų paskirtas adekvatus gydymas saugiais medikamentais. Tuomet nėštumo pažeidimo tikimybė minimali.
Atsakyti
Su nėštumu tiesiogiai tai neturėtų būti susiję. Vaikeliui tai t.p. neturėtų pakenkti. tačiau būtinai pasirodykite loristui.
Atsakyti
Buvau nuvykusi į priimamąjį, pasakė, kad padidėjusios tonzilės, bet apie pūliuojančią anginą nieko nesakė. Tik sakė, kad tonzilės jau pradeda valytis, į paviršių išlindę vienoj pusėj kokie 5, kitoj 3 spurgai. Kai kurie turi baltą mažytę viršūnėlę. Tai turbūt čia ne angina?
Jokio gydymo neskyrė, tik natūraliais būdais: gazuotu mineraliniu vandeniu pašildytu, arbatų gėrimas, citrina, gulėjimas. Temperatūra laikosi 37,5.
Kiek žinau esant pūliuojančiai anginai temperatūra būna žymiai aukštesnė, siekia net iki 40 C.
Ar man reikėtų sunerimti mane priėmusia gydtytoja
Atsakyti
Norėčiau paklausti, ar Hexaspray (Biclotymolum) nekenkia nėštumui? nes lapelyje neparašyta, kad nei draudžiama nei galima jį vartoti nėštumo metu. g.gif
Atsakyti
ar per didelis kiekis organizme Progesterono daro žalą besivystančiam vaisiui. KAip nutraukti Duphastono gėrimą nesukeliant kraujavimo. Nes kiek žinoma, kad staigus jo nutraukimas gali išprovokuoti kraujavimą. Pas gydytoją tik trečiadienį, tai nežinau kaip elgtis. Duphastoną pradėjau gerti po 1 tabletę, nes turėjusi esu persileidimą. Dabar neramu, kad jį begerdama galiu pakemkti vaisiui. g.gif
Nuo kelintos nėštumo savaitės yra pats pavojingiausias laikotarpis?
Atsakyti