Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai ir skiepai

Visus homeopatinius vaistus nėščioji vartoti gali, tačiau detalių tyrimų, ar Jie tikrai padės, nėra atlikta. Pasirinkti turite Jūs pati.
Atsakyti
Laba diena, mano nėštumo testas rodo dvi linijas, tik antroji yra ne tokia ryški. BT vakar 37,3, šiandien 37,1. Vakar gydytoja žiūrėjo echoskopu, bet nėštumo dar nerodė. Menstruacijų nėra 6-ta diena.
Sergu skranžio refliukso išvarža - ar galiu nakčiai vartoti RANIBERL 300 tabletę, o dieną GASEC 20 tabletę, nes graužia tos rūgštys gerklę? Kaip man elgtis?
Atsakyti
Šie vaistai priskiriami taip vadinamai B vaistų kategorijai. T.y. Tyrimai su gyvūnais neparodė, kad vaistas pavojingas jų vaisiui, o tyrimų nėščiosioms neatlikta.
Atsakyti
laba diena,turiu diziule sloga verysad.gif ,juros vanduo negelbeja ar galiu vartoti iprastinius vaistus nuo slogos,pvz tokius kaip Olynth purskala???

ACIU!!! man 13 sav. wub.gif
Atsakyti
Taip. Visus vietiškai veikiančius vaistus nuo slogos vartoti galite.
Atsakyti
Laba diena,
Laukiuosi 25 savaitės. Antrą savaitę vakarais labai sunkiai užmiegu, nors stengiuosi eiti miegoti tuo pačiu laiku.
Ar galiu vakare išgerti melisos arbatos, gal ji padėtų įveikti tą nemigą?
Ačiū.
Atsakyti
Taip, galite bandyti visus žolinius preparatus.
Atsakyti
Jei pirmomis savaitėmis vartojau Ketanova ir diklofenaka,ar tai turės neigiamą poveikį vaisiui?
Atsakyti
Pirmajame nėštumo trimestre šie vaistai priskiriami B kategorijai. T.y.tyrimai su gyvūnais neparodė, kad vaistas pavojingas jų vaisiui, o išsamių tyrimų nėščiosioms neatlikta.
Atsakyti
laba diena ,ar galiu koki vaistuka isgerti kol nueisiu pas odontologa ?? mums 17sav 4u.gif 4u.gif Aciu.ir ar gale taisant danti odontologe taikyti nuskausminima??
Atsakyti
Keletą kartų galite išgerti bet kuriuos Jums labiausiai tinkančius vaistus.
Nuskausminimą taisant naudoti tikrai galima.
Atsakyti
Po ovuliacijos pradėjau gerti duphastoną 1 kartą per dieną. Gydytoja man jo nėra skyrusi. Neseniai sužinojau, kad laukiuosi. Nežinau ką daryti, ar nutraukti jį gėrus, ar pagerti iki 12 savaitės. Nes kiek girdėjau, nutraukimas gali išprovokuoti kraujavimą ar net persileidimą g.gif Mums dabar 4 savaitėlės nuo paskutinių mmm, kurios buvo kovo 12 g.gif
Atsakyti