Šį preparatą ir nėščioms, ir maitinančioms vartoti galima.
Laba diena, norėjau jūsų paklausti ar normalu jei mano temperatūra dieną būna 37,1 o vakare pakyla iki 37,3 . Žinau kad nėštumo pradžioje tokie pakitimai normalūs, bet aš jau įpusėjau nėštumą...
Jei neturite jokių kitų nusiskundimų, vadinasi tai normalu.
laba diena
paskutines menesines buvo sausio 6 d. sestadieni pasidariau testa ir jis teigiamas.aisq laimei nebuvo ribu,tuo labiau,kad labai laukeme (pirmasis nestumas baigesi persileidimu)
siandien apsilankiau pas seimos gyd del kosulio,tai pasake,kad man bronchitas
israse zoliniu vaistuku:i nosi purksti Vibrocil, gerklei Tonsilotren ir nuo kosulio Bioparox. ar galiu ramiai juos vartoti?nes kiek bandziau savaitgali gydytis arbatelemis,tai nepadejo.
ir dar tuo paciu: ka galima tokiu atveju gerti skaudant galva?nes turiu tokia beda,tyre nuo migrenos,bet tokios nerado.galva man kartais isiskausta,jei vaistu negeriu,tada net pykinimas prasideda.paracetamoli ar citramona galeciau isgerti?
dekui
paskutines menesines buvo sausio 6 d. sestadieni pasidariau testa ir jis teigiamas.aisq laimei nebuvo ribu,tuo labiau,kad labai laukeme (pirmasis nestumas baigesi persileidimu)
siandien apsilankiau pas seimos gyd del kosulio,tai pasake,kad man bronchitas
israse zoliniu vaistuku:i nosi purksti Vibrocil, gerklei Tonsilotren ir nuo kosulio Bioparox. ar galiu ramiai juos vartoti?nes kiek bandziau savaitgali gydytis arbatelemis,tai nepadejo.
ir dar tuo paciu: ka galima tokiu atveju gerti skaudant galva?nes turiu tokia beda,tyre nuo migrenos,bet tokios nerado.galva man kartais isiskausta,jei vaistu negeriu,tada net pykinimas prasideda.paracetamoli ar citramona galeciau isgerti?
dekui
Visus Jums paskirtus vaistus tikrai galite vartoti. Jei kartais išgersite vaistus nuo galvos skausmo, t.p. nieko blogo neatsitiks.
Laba diena, man 29 sav. nėštumas, vakar po echoskopijos nustatė padidėjusį gimdos tonusą , pradėjo dažniau apsitraukinėti gimda, kaklelis sutrumpėjęs, o po apžiūros ant kėdės buvo paimtas tepinėlis, įtariamas uždegimas. Man paskyrė savaitę gerti "Trichopolį". Informaciniame lapelyje parašyta: "Paskutiniuosius 6 nėštumo mėnesius vaisto galima vartoti tik tokiu atveju, jei gydytojo nuomone vaisto vartojimo nauda didesnė už žalingo poveikio vaisiui pavojų". Tai kaip su tuo žalingu poveikiu? Ar šie vaistai gali pakenkti? Gal yra kitas alternatyvus gydymo būdas be to poveikio?
Viskas priklauso nuo to, koks mikroorganizmas rastas, atlikus tyrimus.
Laba diena.man34 nėštumo savaitė.Dėl pūlingo sinusito labai skaudėjo skruostą,todėl 3 dienas gėriau ibuprofen 400 po 1 2kartus per dieną,po to kreipiausi į polikliniką,paskyrė augmentin po 1gramą 2 kartus per dieną,bet pasakė,kad ibuprofeno buvo negalima vartoti.nes mažėja vandenų ir užsiveria Botalo latakas vaikui.Ar galiu ką nors pakeisti,ką galėčiau pajausti blogo,kad pakenkiau vaikui,ar gali mano ginekologė nustatyti,kad kas nors blogai.Judesiai normalūs,o kai buvo 33 savaitės,gydytoja echoskopu nustatė,kad vaikas atitinka 32 sav.,o vandenų yra 12cm.ar nepakenks ir augmentinas,nors jau išgėriau 4 tab., nes pagrasino,kad reiks plauti sinusą
Antibiotikai Jūsų vaikučiui tikrai nepakenks.
Toks išgertas "Ibuprofen"o kiekis pakenkti taip pat neturėjo. Visa neigiama vaisto įtaka pasireiškia, jei jis vartojamas pakankamai ilgai.
Toks išgertas "Ibuprofen"o kiekis pakenkti taip pat neturėjo. Visa neigiama vaisto įtaka pasireiškia, jei jis vartojamas pakankamai ilgai.
Esu nėščia 7 mėnesius su trupučiu.Ar galima vartoti antidepresantus?Jei taip,kokius ir kas juos turi paskirti:ginekologė ar šeimos gydytoja?O gal galima be paskirimo juos įsigyti vaistinėje?
Laba diena,
Norejau paklausti ar besilaukiant vaikelio galima profilaktiskai vartoti vaistus nuo gripo OSCILLOCOCCINUM? Kiek teko girdeti jie yra homeopatiniai, tinkantys vartoti net ir kudikiams, tiek profilaktiskai tiek jau pasireiskus gripo simptomams.
Aciu
Norejau paklausti ar besilaukiant vaikelio galima profilaktiskai vartoti vaistus nuo gripo OSCILLOCOCCINUM? Kiek teko girdeti jie yra homeopatiniai, tinkantys vartoti net ir kudikiams, tiek profilaktiskai tiek jau pasireiskus gripo simptomams.
Aciu
Sveiki. Laukiuosi 7 sav. ir turiu problemele-skauda dantuka. Gydytoja priims tik kita savaite, bet kai uzeina skausmas be vaistuku sunkoka. Per visa si laikotarpi geriau gal 3,5 tabletes Ibumetin , nes informacijos lapelyje, parasyta, kad nevartoti tik 3 paskutinius nestumo menesius. Ar labai pakenkiau vasiui? Gal geriau rinktis kitokius vaistus? O gal geriau kaip nors bandyti kenteti?
Aciu.
Aciu.