Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai ir skiepai

Apie tai jau rašiau kelioliką kartų. Jei yra grybelinis makšties uždegimas, jį gydyti būtina, todėl ir žvakutes vartoti galima.
Atsakyti
Sveiki,
Tai mano antras nėštumas nestuke.gif, bet nieko panašaus nesu patyrusi per pirmąjį. Labai dažnai vargina rėmuo, ypač atsigulus ar sėdint prie kompiuterio. Kas tai sukelia (maistas, gėrimas), kodėl jis atsiranda ir kas galėtų padėti (nenorėčiau vartoti vaistų)? g.gif
Atsakyti
Taip gan dažnai būna nėščiosioms dėl didėjančios gimdos, irpilvo organų padėties kitimo. Kai kurie maisto produktai ir gėrimai tai provokuoja, todėl bandykite atrikti kurie, ir jų venkite.
Atsakyti
Laba diena,

Esu 23 sav. nėščia, aplinkui daug sergančių Rotavirusine infekcija. Norėjau paklausti kaip apsisaugoti nuo šios ligos, ir ar labai ji pavojinga vaisiui, jei vis dėlto užsikrėčiau.

Ir dar-kas tai gali būti- man niežti visą kūną, o pasikasius lieka tokios pūslytės kaip uodo įkandimai?

Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Nuo šio viruso padeda apsisaugoti elementarus higienos taisyklių laikymasis.
Pats virusas vaisiui vepavojingas.
Būtinai apie kūno niežulį pasakykite savo ginekologui,gal būt reikės kepenų funkciją atspindinčių tyrimų.
Atsakyti
Laba diena,esu 17 sav.nescia,kankina baisus galvos skausmai buna net kelios paros,pasitepu tuo tepalu "zvaigzdute"ar galima ar nepakenksiu savo mazyliui?aciu
Atsakyti
Taip, galima.
Atsakyti
labas vakaras gydytoja,

esu 6 sav nescia.Labai pradejo skaudeti gerkle,toks net gi kutenimas,seiles kazkokios tasios ir niekaip nenusirija.Vaistinej dave ciulpiamu tabletyciu,bet nieko man jos nepadeda.
Dar noriu paklausti ar didelis estrogenu kiekis nekenkia nestumui.
Atsakyti
norėjau paklausti ar galima nestuke.gif vartoti Clotrimazolum 100mg vaginalines tabletes ? Man išrašė gydytoja, nes pasėlyje iš gimdos kaklelio užaugo grybas kažkoks, o informaciniame lapelyje perskaičiau ir suabejojau nes parašyta Kondraindikacijos: nėštumas
ačiū
Atsakyti
Pasirodykite LOR gydytojui, jis paskirs gydymą.
Jei pastojote, vadinasi hormoninė pusiausvyra yra normali, ir pavojaus nėtšumui greičiausiai nėra.
Atsakyti
Galima. Apie tai jau rašiau keliolika kartų.
Atsakyti
Laba diena,
labai kankina kosuliai ir sloga, ar nepakenks pilvuke auganciam vaikiukui jei vartosiu Bioparox?
Aciu Jums labai uz atsakyma
Atsakyti