sveiki,
prieš menesį gėriau eritromiciną, per 10 dienų kursą išgėriau 40tab.
Ar gali tai atsiliepti leliukui? Kaip?
Mums jau buvo trečias semestras.
laba diena man jau 7 sav ,pora dienu jau paskauda galva ,nezinau ka galiu gerti .parasykit prasau ka galeciau vartoti
kai skauda galva
kai pakyla temperatura
kai skauda pilva ir laisvi viduriai
aciu jums labai!!!
kai skauda galva
kai pakyla temperatura
kai skauda pilva ir laisvi viduriai
aciu jums labai!!!
"Panangin"as yra pakankamai saugus, "Mildronat"o poveikis vaisiui neištirtas. Dėl tolesnio gydymo būtinai konsultuokitės su savo kardiologu.
Nepastebėta, kad eritromicinas neigiamai veiktų vaisių.
Nėštumo metu, o ypač pradžiojerekomenduojama vartoti kaip galima mažiau medikamentų. Jei nepadeda liaudiškos priemonės, vaistažolės, nuo galvos skausmo ir karščiavimo galite gerti paracetamolio. Pilvo skausmams sumažinti yaip pat tinka įvairios arbatos, arba galite išgerti no-špos.
Laba diena,
esu 16 sav. nėščia. Gydytojas nustatė sinusitą ir išrašė Standacilin 500mg ampincilinum. Ar šis antibiotikas nepakenks vaisiui.
Labai ačiū už atsakymą.
esu 16 sav. nėščia. Gydytojas nustatė sinusitą ir išrašė Standacilin 500mg ampincilinum. Ar šis antibiotikas nepakenks vaisiui.
Labai ačiū už atsakymą.
Nepakenks.
sveiki
visose knygose raso kad nesciosiom uzkieteja viduriai o man atvirksciai jau kokia savaite viduriai laisvi.nuo ko taip gali but?ka daryt?
visose knygose raso kad nesciosiom uzkieteja viduriai o man atvirksciai jau kokia savaite viduriai laisvi.nuo ko taip gali but?ka daryt?
Kiekvienas organizmas yra individualus, todėl jokių 100 proc taisyklių būti negali. Pabandykite kurį laiką keisti mitybą. Atsisakykite žalių daržovių, valgykite tik virtas ar troškintas (išskyrus burokėlius), kuriam laikui atsisakykite rupių duonos gaminių, šiek tiek apribokite pieno produktus - kiek norite valgykite tik fermentinių sūrių, ir t.t.
sveiki,
noriu pasiteirauti ar galima naudoti hemeopatinius vaistus I neštumo trimestre.
vaistinėje, nuo peršalimo rekomenduoja -ascillococcinum, ar gslima?
noriu pasiteirauti ar galima naudoti hemeopatinius vaistus I neštumo trimestre.
vaistinėje, nuo peršalimo rekomenduoja -ascillococcinum, ar gslima?
Taip, galima.
Labas vakaras.
Norėjau pasiterauti ar gali nėščioji vartoti Clotrimazolum 100mg žvakutes? Gydytoja išrašė, bet informaciniam lapelyje paskaičiau, kad kontraindikacijos:nėštumas. Mano nėštumas dabar 31 sav.
Ačiū už atsakyma
Norėjau pasiterauti ar gali nėščioji vartoti Clotrimazolum 100mg žvakutes? Gydytoja išrašė, bet informaciniam lapelyje paskaičiau, kad kontraindikacijos:nėštumas. Mano nėštumas dabar 31 sav.
Ačiū už atsakyma