Įkraunama...
Įkraunama...

Vaistai ir skiepai

Visi šie Jūsų vartoti preparatai tokiais nedideliais kiekiais tikrai jokios įtakos nėštumui neturės.
Atsakyti
Laba diena
Norėčiau paklausti. Kokia turi būti nėščiosios kūno temperatūra nėštumo metu. Aš kelia dienas pasimatavau man buvo 37,1, 37,2. Pas mane 7 sav.nėštumas
Atsakyti
Nėštumo pradžioje taip gali būti, nes padidėjęs progesterono kiekis.
Atsakyti
Itare candida tad israse Clotrimazolum 100 mg po 1 zvakute nakciai, informaciniame lapuke perskaiciau kad kondraindikacijos:nestumas.Esu nescia 16 savaiciu, tai ar tikrai nepakenksiu maziukui? Ir kaip gyliai jas reikia istumti?
Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
Nėščiosioms šį preparatą vartoti galima. Įstumkite kaip galima giliau į makštį.
Atsakyti
Laba diena. Noreciau pastoti, bet dabar gydytoja man liepe gerti ''Niceriun'' vaistus. Noreciau paklausti ,kada as galeciau pastoti kaip baigsiu gerti situos vaistus? Ar jie labai keksmingi jeigu pastociau? Ar reiktu kokio laiko tarpo kad issivalytu organizmas? Ar geriau butu isviso tokiu vaistu nevartoti pries pastojant?? Man tai labai svarbu zinoti. labai Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airinga: 09 sausio 2006 - 18:01
Galite bandyti pastoti iškart baigusi gydymo kursą.
Atsakyti
Laba diena.
Mums su mažium dabar tiksi dešimta savaitėlė. Prieš kelias dienas sugebėjau stipriai peršalti. Pirmiausia prasidėjo sloga, kurios nei kiek nelengvino Euphorbium (homeopatinis purškalas), sekančią dieną prisidėjo gerklės skausmas (greičiausiai nuo kvėpavimo per burną) ir vakare temperatūra pakilo iki 37,2. Gerklės skausmas su kiekviena diena mažėja (skalauju sūriu vandeniu ir medetkų nuoviru), temperatūros nebeliko (liepžiedžiai su medum), o sloga kokia baisi buvo, tokia baisi ir liko. Toks jausmas, kad net ausys kiek užgulę, o slogos jausmas toks, lyg į kiekvieną pusę būtų prikimšta vatos: išpūsti nieko negaliu, įkvėpti irgi. Plovimai su jūros vandens aerozoliu nepadeda net trumpam. Vaistinėje nusipirkau lašų Vibrocil, kurie kaip rašo gamintojas, tinka ir kūdikiams, tačiau nėščiosioms nerekomenduojami. Šie lašai gelbėja, bet trumpam - varginantys simptomai dingsta maždaug valandai. Dieną dar galiu kentėti, retinti lašinimus, bet naktį prabudus kas valandą tikrai negaliu kamuotis ilgai ilgai kol užmigsiu (net nežinia kiek tai gali trukti), todėl tik pabundu ir sulašinu. Tačiau kiekvieną kartą pagalvoju ar nepakenksiu mažyliui? Labai ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Bet kurie į nosį lašinami vaistai Jūsų mažyliui tikrai nepakenks.Svarbiausiai, kad galėtumėte laisvai kvėpuoti ir išsimiegoti.
Atsakyti
Jau du mėnesiai vartoju antidepresantą Cipralexą, ir raminamuosius Xanax 0,25, sužinojau, jog esu nėsčia - jau 3 savaitės. Vyras taip pat jau pusė metų vartoja šį antidepresantą. Kokia tikimybėmė, jog gali gimti nesveikas kūdikis.
Atsakyti
Sveiki,

Laukiuosi. Nestumas 26 savaites. Teko apsilankyti pas odontologa ir israuti danti. Sake jei labai skaudes isgerti vaistu ibuprofenas 400mg, kadangi skausmas ir dilgciojimas nepraejo dvi dienas isgeriau po 1 tablete mineto vaisto. Ar galejau labai pakenkti savi leliukui?

Aciu
Atsakyti
Tikimybė susilaukti nesveiko vaikelio visiškai tokia pati, kai ir visoms moterims. Jei būtina, antidepresantai skiriami visą nėštumo laikotarpį. Tik būtinai aptarkite su savo gydytoju vaisto dozę, nes nėštumo metu kartais ligos eiga keičiasi.
Atsakyti