Jei tai bakterinės kilmės viduriavimas, būtina konsultuotis su infekcionistu, ir vartoti jo paskirtus vaistus.
Esant nebakteriniam viduriavimui, nėščiosioms skiriama taninų (tanalbino).
Norėčiau paklausti ar antibijotikų, biseptolio vartojimas, rentgeno nuotraukos darymas prieš pastojimą gali pakenkti vaisiui?
Ir dar, ar galima taisyti dantis su nuskausminamaisiais nėštumo metu?
Ačiū už atsakymus
Ir dar, ar galima taisyti dantis su nuskausminamaisiais nėštumo metu?
Ačiū už atsakymus
Šie gydymo ir tyrimo metodai prieš pastojant jokios ytakos nėštumui neturi.
Dantis su nuskausminimu taisyti galima.
Dantis su nuskausminimu taisyti galima.
Sveiki,
Nėštumo metu teko pagulėti ligoninėj dėl vėlyvosios toksikozės, ten gastroenterologas paskyrė gerti ranitidiną porą savaicių, nes kyla rūgštys, vargina refliuksas, buvo stemplėj erozijos pradėjusios kraujuoti po intensyvaus vėmimo. po šio kurso savijauta pagerėjo, bet visiškai neišnyko. ar galiu esant reikalui išgerti ranitidino tab. ? ar jis labai kenkia vaisiui?
Labai ačiū už atsakymą
Nėštumo metu teko pagulėti ligoninėj dėl vėlyvosios toksikozės, ten gastroenterologas paskyrė gerti ranitidiną porą savaicių, nes kyla rūgštys, vargina refliuksas, buvo stemplėj erozijos pradėjusios kraujuoti po intensyvaus vėmimo. po šio kurso savijauta pagerėjo, bet visiškai neišnyko. ar galiu esant reikalui išgerti ranitidino tab. ? ar jis labai kenkia vaisiui?
Labai ačiū už atsakymą
miela gydytoja norejau paklausti: ar gali citromonas nestumo pradzioje, tarkim pirmas 4 dienas, labai pakenkti kudikiui? Ir ka galima vartoti, jei kankina stiprus galvos skausmai? Vaistineje klausiau, bet Airijoje gydytojai is vis neleidzia nieko nestumo metu vartoti, tai sake, kad iki 3 men is vis jokiu vaistu vartoti neglima. Ar tirkai taip?
Šį preparatą nėščiosios gali gerti tik esant būtinybei, nes detalus poveikis nėštumui nėra ištirtas.Siūlyčiau pasikonsultuoti su gastroenterologu.
Kelios tabletės "Citramon"o kūdikiui tikrai nepakenks.
Visi nuskausminantys preparatai skiriami B vaistų kategorijai-t.y.tyrimai su gyvūnais neparodė, kad vaistas pavojingas jų vaisiui, o atitinkamų tyrimų nėščiosioms neatlikta.
Visi nuskausminantys preparatai skiriami B vaistų kategorijai-t.y.tyrimai su gyvūnais neparodė, kad vaistas pavojingas jų vaisiui, o atitinkamų tyrimų nėščiosioms neatlikta.
Laba diena, miela gydytoja.
Padariusi 7 sav nėštumo tepinėlį gydytoja man aptiko makšties gleivinės uždegimą- kolpitą (jau ir prieš nėštumą turėjau, kiek gydžiausi vis niekaip neatsikratau šios ligos). Dabar ji sako, kad mano nėštumas 15 savaičių su trupučiu yra didelis ir galima šį uždegimą gydyti Polyginax žvakutėmis, 6 vnt.
Norėjau paklausti ar šis uždegimas labai kenksmingas, ar gali pakenkti vaisiui? ar gali pakenkti vaisiui Polygynax žvakutės? juk tai antibjotikai, o nėštumas dar nėra didelis....
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Pagarbiai, Cikadelė
Padariusi 7 sav nėštumo tepinėlį gydytoja man aptiko makšties gleivinės uždegimą- kolpitą (jau ir prieš nėštumą turėjau, kiek gydžiausi vis niekaip neatsikratau šios ligos). Dabar ji sako, kad mano nėštumas 15 savaičių su trupučiu yra didelis ir galima šį uždegimą gydyti Polyginax žvakutėmis, 6 vnt.
Norėjau paklausti ar šis uždegimas labai kenksmingas, ar gali pakenkti vaisiui? ar gali pakenkti vaisiui Polygynax žvakutės? juk tai antibjotikai, o nėštumas dar nėra didelis....
Iš anksto dėkoju už atsakymą.
Pagarbiai, Cikadelė
Esu 5 sav. nescia, nosies vidinej pusej jauciu perstejima- taip buna, kai keliasi herpesas ar galiu tepti aciclovirum tepaliuku?
aciu
aciu
Labiausiai nėštumui pakenkti gali pats uždegiminis procesas makštyje, todėl, jei tikrai yra uždegimas, gydyti būtina.
Bet kokios vietiškai naudojamos priemonės (žvakutės,kremai) iš makšties praktiškai nesirezorbuoja, todėl drąsiai gali būti naudojamos bet kuriuo nėštumo laiku.
Bet kokios vietiškai naudojamos priemonės (žvakutės,kremai) iš makšties praktiškai nesirezorbuoja, todėl drąsiai gali būti naudojamos bet kuriuo nėštumo laiku.
Taip, galite.
Sveiki,
noreciau Jusu paklausti.Nestumo pradzioj kazkur iki 3 menesiu gulejau ligoninej del gresiancio persileidimo ir man kelis kartus leido Dicynono.Ar tai gali pakenkti vaikui?Siaip kiek domejausi,tai kad poveikis vaisiui nepilnai istirtas.
Aciu uz atsakyma
noreciau Jusu paklausti.Nestumo pradzioj kazkur iki 3 menesiu gulejau ligoninej del gresiancio persileidimo ir man kelis kartus leido Dicynono.Ar tai gali pakenkti vaikui?Siaip kiek domejausi,tai kad poveikis vaisiui nepilnai istirtas.
Aciu uz atsakyma