Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio amžiaus ryžotės gimdyti vėliausiai?

QUOTE(neringuska @ 2008 06 24, 07:25)
Baik juokus blink.gif , tfu, tfu, tfu biggrin.gif , uzteks jau.Nors su vyru pakalbedavom juokais apie pagrandukai kai bus kokie 36 metai, bet tas pagrandukas biski anksciau isejo biggrin.gif

Na tai dar kelta metu ir as, ir tu turim iki 36 mirksiukas.gif suspesim ,svarbu tik noro butu hihihi.gif
Atsakyti
Niekada nevelu! Penktaji gimdysiu budama 36-iu. Man atrodo nestumas netgi jaunina ... thumbup.gif
Atsakyti
sūnelis gimė prieš pat sueinant man 28 biggrin.gif ir mes planavom 3, bet dabar net nežinau, tuoj 30, o dar kitų mažių nelabai norisis ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Letenele @ 2007 10 02, 10:23)
Čia ir aš įkišiu trigrašį  smile.gif Pas mus taip pat viduriniai dvyniai.. O ketvirto užsinorėjo mano vyras, tai buvo 11-12 metų po dvynių gimimo. Aš pritariau, dėl to dar labiau myliu savo vyrą, nes esu begalo laiminga  tongue.gif
Sėkmės, Moteriškės, būkite ryžtingesnės  4u.gif

bet norėjot tikriausiai mergaitės? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo G.Persija: 11 rugsėjo 2008 - 16:28
SVEIKUTES AS BUDAMA 38 SUZINOJAU JOG LAUKIAMES DVYNIU NORS JAU TUREJOM 2 DUKRAS VIENAI BUVO 13 KTAI 7 M DIDZIOJI BAISIAI TRIUKSMAVO SAKE KA JUMS MUSU NEGANA BET DABAR VISKAS LABAI PUIKU DVYNIAM JAU 9 O ASNE KIEK NEPASENAU NES TAI VERCIA SAVE LABIAU PRISIZIURETI
Atsakyti
QUOTE(Keitrina @ 2008 10 07, 21:41)
SVEIKUTES AS BUDAMA 38 SUZINOJAU JOG LAUKIAMES DVYNIU NORS JAU TUREJOM 2 DUKRAS VIENAI BUVO 13 KTAI 7 M DIDZIOJI BAISIAI TRIUKSMAVO SAKE KA JUMS MUSU NEGANA BET DABAR VISKAS LABAI PUIKU DVYNIAM JAU 9 O ASNE KIEK NEPASENAU NES TAI VERCIA SAVE LABIAU PRISIZIURETI

4u.gif 4u.gif thumbup.gif O ar reikėjo darytis kokius nors genetinius tyrimus?
Atsakyti
pirmą gimdžiau 30m, antrą - 33m. abu berniukai, tai vis sukriba mintis, kad palaukus kiek, reiktų dar mergaitės. Tik kad gydytojai uždraudė daugiau, nes per abu nėštumus buvo ta pati komplikacija, pirmo gimdymo metu vos nesibaigusi mirtimi (mano) ir gydytoja labai nuoširdžiai patarė daugiau nebebandyti.
Atsakyti
Pirmą ir vienintelį gimdžiau 32. Gal tokie gydytojai pasitaikė, bet man buvo labai pabrėžiama, kad jau daug metų, kad reikia labai saugotis, maža kas. Genetinius tyrimus reikėjo darytis, bet kokia jų prasmė, kai vaikas jau laukiamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(nrimto @ 2008 10 08, 16:15)
Pirmą ir vienintelį gimdžiau 32. Gal tokie gydytojai pasitaikė, bet man buvo labai pabrėžiama, kad jau daug metų, kad reikia labai saugotis, maža kas. Genetinius tyrimus reikėjo darytis, bet kokia jų prasmė, kai vaikas jau laukiamas g.gif

Gal ir taip, kai pirmas vaikutis turi gimti g.gif Bet kai jų yra jau ne vienas, tai nežinau, ar norėčiau pagimdyti vaiką, kuriam gyvenime būtų sunku, o ir aplinkiniai pergyventų....... unsure.gif Daug kartų apie tai galvojau, bet su metais vis labiau laikausi nuomonės, kad tikriausiai negimdyčiau, jei sužinočiau, kad kažkas labai blogai....... Nors žemai lenkiuosi prieš mamas, kurios gimdyti vis tiek pasiryžta 4u.gif Nors ką ten gali žinoti, kaip man atrodytų tuo momentu, jei, netuok Dieve, tokia situacija susiklostytų unsure.gif unsure.gif unsure.gif Tik nemanau, kad gimdant 32 metų būtinai reikia atlikti tuos tyrimus. Tikriausiai neatlikinėčiau tokio amžiaus būdama, nes girdėjau, kad persileidimo grėsmė yra..... g.gif
Atsakyti
jokiu genetiniu tyrimu nesiunte tik labai domejosi ar tai to pacio vyro vaikai kadangi esame susituoke 23 m tai gyd nieko ir neklausinejo o kadangi abu sveiki nesirge jokiom ligom tai niekur ir nesiunte
Atsakyti
Vede mes jau 18 metu, pirma praradom iskart suplanave po vestuviu, tai labai ir nesisielojau,nes galvojau "bus tu vaiku" . O metai bego..... Po ivairiausiu gydymu sulaukem siaip ne taip pirmagimio (jam dabar 10,5 metu) Nors visa nestuma teko pragulet, bet tikrai nesisielojau, juk gavau didziuli atpilda wub.gif Na, ka , galvojam, pradzia yra, reikia ir dukros. Deja, metai bego, bet jos kaip ner, taip ner verysad.gif Gydytis jau nebeturejau nei jegu, nei noro, visgi viena vaika turejau. Ir tada su vyru nusprendem isivaikinti mergyte is vaiku namu. Deja, tos kurios norejom nedave, nes ji turejo sese, ir privalejom imti abi , ar ne vienos. Deja, abieju paimti negalejom verysad.gif (mergaites ligi siol vaiku namuose). Ir koks mus dziaugsmas aplanke, kai po 4men suzinojau, kad laukiames. Tai va dabar turim jau du. Nors man jau 38 metai. dariausi tyrimus genetikos centre. Tikrai nera jokios rizikos persileidimui, nebent reikia imti vandenuka papildomiems tyrimams. O siaip tik ziuri echoskopu.
Noretume ir trecio, betgi man jau 38 doh.gif Vyrui 42....gal jau gana????
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2008 10 23, 20:17)

Noretume ir trecio, betgi man jau 38 doh.gif Vyrui 42....gal jau gana????

lotuliukas.gif Jei tik noras yra, tai tikrai negana schmoll.gif thumbup.gif clap.gif
Atsakyti