Labas
Pirmąjį sūnų gimdžiau,kai man buvo 22 ,o dukrytės sulaukiau būdama 36 m. Tarp vaikų nemažas skirtumas ,bet brolis labai myli sesę ir labai džiaugiasi,kad ji yra
Net ir gydytoja per gimdymą sakė,kad ji pati susilaukė pirmo vaiko,būdama 40 ir antro-būdama 43m. Taip kad mamos nebijokit,gimdykit
Pirmąjį gimdžiau 34 metų, antrąjį 35 dėl trečio kol kas susilaikau, gal ant 40-mečio ir pasidovanosim Genet. tyrimų nesidariau, buvo mintis, bet gydytoja paklausė - jei pasakys kad kažkoks procentas tikimybės apsigimimo yra, ar darysi abortą nu sakau - ne... nu tai kam tas tyrimas tada
Abu vaikai sveikut sveikutėliai
Abu vaikai sveikut sveikutėliai
37
Ryzausi velai,kaip ir daugelis cia esanciu.Nelabai zaviuosi tuom ,bet taip likimas susikloste.As uz jaunas mamas ,pavydziu joms
Ne jau, o tik...
mano veliausias vaikutis gime 33metu meluoju..po 2 dienu buvo 33 tad 32 paciame jaunume
Galvoju apie dar viena bet manau iki 37 drasiai dar galiu
Galvoju apie dar viena bet manau iki 37 drasiai dar galiu
O mano mama gimdė 25, 37, 39 ir 45. Ir užaugom visi sveiki, gražūs ir protingi Dabar mūsų "mažajam" broliukui jau 21
As gimdziau 23, 25, 31
QUOTE(neringuska @ 2008 06 24, 03:47)
As gimdziau 23, 25, 31
jaunykle dar gali gimdyt ir gimdyt
QUOTE(mamia @ 2008 06 24, 13:56)
jaunykle dar gali gimdyt ir gimdyt
Baik juokus , tfu, tfu, tfu , uzteks jau.Nors su vyru pakalbedavom juokais apie pagrandukai kai bus kokie 36 metai, bet tas pagrandukas biski anksciau isejo