Įkraunama...
Įkraunama...

Kokio amžiaus ryžotės gimdyti vėliausiai?

Labas 4u.gif

Pirmąjį sūnų gimdžiau,kai man buvo 22 biggrin.gif ,o dukrytės sulaukiau būdama 36 m. thumbup.gif Tarp vaikų nemažas skirtumas blush2.gif ,bet brolis labai myli sesę wub.gif ir labai džiaugiasi,kad ji yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Net ir gydytoja per gimdymą sakė,kad ji pati susilaukė pirmo vaiko,būdama 40 ir antro-būdama 43m. mirksiukas.gif Taip kad mamos nebijokit,gimdykit nestuke.gif
Atsakyti
Pirmąjį gimdžiau 34 metų, antrąjį 35 thumbup.gif dėl trečio kol kas susilaikau, gal ant 40-mečio ir pasidovanosim g.gif Genet. tyrimų nesidariau, buvo mintis, bet gydytoja paklausė - jei pasakys kad kažkoks procentas tikimybės apsigimimo yra, ar darysi abortą blink.gif nu sakau - ne... nu tai kam tas tyrimas tada doh.gif
Abu vaikai sveikut sveikutėliai wub.gif
Atsakyti
37
Atsakyti
Ryzausi velai,kaip ir daugelis cia esanciu.Nelabai zaviuosi tuom ,bet taip likimas susikloste.As uz jaunas mamas ,pavydziu joms g.gif
Atsakyti
Ne jau, o tik...
Atsakyti
mano veliausias vaikutis gime 33metu wub.gif meluoju..po 2 dienu buvo 33 tad 32 biggrin.gif bigsmile.gif paciame jaunume biggrin.gif

Galvoju apie dar viena bet manau iki 37 drasiai dar galiu blush2.gif
Atsakyti
MANAU, KAD IKI 40 METŲ GIMDYT GALIMA, ANTRĄ GIMDŽIAU 38 IR VISKAS PUIKU
Atsakyti
O mano mama gimdė 25, 37, 39 ir 45. Ir užaugom visi sveiki, gražūs ir protingi thumbup.gif Dabar mūsų "mažajam" broliukui jau 21 rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif pirma 20metu ,antra 35 metu
Atsakyti
As gimdziau 23, 25, 31 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2008 06 24, 03:47)
As gimdziau 23, 25, 31  biggrin.gif

jaunykle hihihi.gif dar gali gimdyt ir gimdyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamia @ 2008 06 24, 13:56)
jaunykle hihihi.gif dar gali gimdyt ir gimdyt biggrin.gif  4u.gif

Baik juokus blink.gif , tfu, tfu, tfu biggrin.gif , uzteks jau.Nors su vyru pakalbedavom juokais apie pagrandukai kai bus kokie 36 metai, bet tas pagrandukas biski anksciau isejo biggrin.gif
Atsakyti