QUOTE(ramune.v @ 2012 07 16, 17:11)
Netycia pataikiau i sia tema
smagu kad tiek drasiu ir turtingu (vaikuciu skaiciumi) mamu, as nesu tokia drasi, gal kad nestumai buvo sunkus
, gal tiesiog jog kiek imanoma noriu paplanuoti savo gyvenima, o gal ir del to jog galvoju ne tik apie tai ko noreciau as, bet kaip vaikus uzauginti, isleisti i mokslus, jiems padeti kai reiks patarimo, pagalbos (ir tada kai bus jau suauge ir tures savo seimas, vaikus), visai nenoriu buti 70m kai mano vaikui bus 20
Viena - kai zmones bando susilaukti vaikiuko ilgai ir tik tada pavyksta, arba sutinka vienas kita tokio amziaus, bet kita - kai jau turi vaikiukus ir sumasto "kad as noriu...man reikia...bandau pagauti...". Nesupykit, cia tik mano nuomone.
Na, kad būti 70 m., o vaikui tuo metu būtų 20 m., tai gimdyt reiktų 50-ties
Šioje temoje tokių mamyčių nepapuolė
Aš pati šią temą pradėjau, nes tuo metu galvojau apie trečiąjį, o jaučiausi tokia jau ne per jauniausia
Bet vis tik pagimdžiau būdama 36 m. Čia tiesiog pasikeičiame nuomonėmis, pasidžiaugiame pagrandukais ir padrąsiname svajojančias apie leliuką, bet manančias, kad gal jau per vėlu
Jūsų, matau, mažyliai dar visai mažuliukai, tai sprendžiu, kad dar daug gražaus laiko turit ateityje, užsimirš ir sunkūs nėštumai, gimdymai, o ir ką gali žinot - gal nuomonė oi kaip pasikeis metams bėgant