Įkraunama...
Įkraunama...

Pasaka apie jūsų vaikelį...

kaip gaila,kad jau nebekuri-laaaaabai jau grazus eilerastukai.is kur tiek fantazijos pas zmones??? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 10 11, 21:29)
BRANGIOSIOS MAMYTĖS,
DŽIUGU, KAD MANĘS PASIILGOTE IR TAIP LAUKIATE PASAKĖLIŲ. TIKRAI VISŲ UŽSAKYMUS GAVAU, TIKRAI VISĄ INFORMACIJA KAUPIU. BET TIESIOG ŠIUO METU PAKEIČIAU DARBĄ - NEBELIEKA JĖGŲ IR KŪRYBINIO ĮKVĖPIMO. PRAŠAU NUO ŠIOS DIENOS NEBESIŲSTI MAN UŽSAKYMŲ - VISOMS IKI ŠIOL ATSIUNTUSIOMS TIKRAI PAŽADU SUKURTI PO PASAKĖLĘ 4u.gif
KAI ATSIŲSIU IKI ŠIOS DIENOS PAREIŠKUSIOMS NORĄ GAUTI PASAKĄ, TEMOJE PASKELBSIU, KAD RENKU NAUJUS UŽSAKYMUS. NENORIU LIŪDINTI, BET NENORIU IR APGAUDINĖTI.
IŠ ANKSTO DĖKOJU UŽ SUPRATIMĄ
blush2.gif

Labukas saulyte,tu nuostabus zmogelis wub.gif
Mes labai lauksime kada tu vel rinksi naujus uzsakymus,tavo pasakos tiesiog nuostabios thumbup.gif Malonu kad tokiu zmoniu yra,kurie ne tik saviem vaikuciam kuria pasakas,bet ir kitiems vaikuciam suteikia tiek daug dziaugsmo.
sekmes tau naujam darbelyje,na ir zinoma kuryboje 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip gaila kokios nuostabios pasakeles verysad.gif thumbup.gif butinai prizvelgsim si puslapi ir lauksim sugryztant su nauja kuryba wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 10 11, 20:29)
BRANGIOSIOS MAMYTĖS,
DŽIUGU, KAD MANĘS PASIILGOTE IR TAIP LAUKIATE PASAKĖLIŲ. TIKRAI VISŲ UŽSAKYMUS GAVAU, TIKRAI VISĄ INFORMACIJA KAUPIU. BET TIESIOG ŠIUO METU PAKEIČIAU DARBĄ - NEBELIEKA JĖGŲ IR KŪRYBINIO ĮKVĖPIMO. PRAŠAU NUO ŠIOS DIENOS NEBESIŲSTI MAN UŽSAKYMŲ - VISOMS IKI ŠIOL ATSIUNTUSIOMS TIKRAI PAŽADU SUKURTI PO PASAKĖLĘ 4u.gif
KAI ATSIŲSIU IKI ŠIOS DIENOS PAREIŠKUSIOMS NORĄ GAUTI PASAKĄ, TEMOJE PASKELBSIU, KAD RENKU NAUJUS UŽSAKYMUS. NENORIU LIŪDINTI, BET NENORIU IR APGAUDINĖTI.
blush2.gif

sekmes ir kantrybes tau,o mes lauksime kada vel bus priimami uzsakymai 4u.gif
Atsakyti
Palik ta saulyte ramybei,atrodo nieko daugiau neturi veikti kaip kurti jums pasakeles.Mamos pacios pasukit galvele ,manau nera jau taip sudetinga ir pacioms sukurti eilerastuka apie savo vaikelius,svarbu ,kad rimuotusi thumbup.gif
Atsakyti
na is ties tokios nuostabios pasakeles thumbup.gif
Atsakyti
Šita Mamytė tikrai Šaunuolė mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 10 11, 20:29)
BRANGIOSIOS MAMYTĖS,
blush2.gif

sekmes darbuke.
Atsakyti
Labuka,
begalo susizavejau tavo eilerastukais 4u.gif skaitau savo mazylei vietoje vakarines biblijos siuo metu lotuliukas.gif uzsimaneme ir mes tureti eiliuota pasakyte apie mazaja princese-Nikole.Pazadu israsyti i dukrytes dienorasti su autores vardu ir pavarde(gali parasyti i az).
Nikute labai judri,lanko muzikos pamokeles ir lopseli.Tikras vadas ir visokiu gudrybiu,bei isdaigu pramanytoja blush2.gif labai pasiutusi ir su tukstanciais oziuku draugauja-labai sunku kartais su ja susitarti,bet labai didele pamaiva ir mamos mazyte kopija wub.gif norisi buti didele-nagiuka atkisa palakuoti,kai savus lakuojuosi,pasikvepinti irgi vos ne ritualas kas ryta gaunasi,o vakar per kambarius su mano aukstakulniais zygiavo ir atsidziaugti veidrodyje negalejo:"mama,nei nei Nekolia" lotuliukas.gif bis.gif
Papildyta:
..tik dabar pamaciau,kad jau nebekuri verysad.gif
Atsakyti
ojoj kaip gaila mes ir jau pavelavom... verysad.gif bet kaip butu smagu sekti pasaka zinant kad ji taik tau skirta ... wub.gif
Atsakyti
Saulyte,visi turi savo rupesciu.Negali zinoti,kas laukia po dienos ir valandos. Tavo noras sukurti pasakaites visoms norincioms labai grazus.Zinoma,kad neimanoma taip visko suspeti.Rupinkis savo seima smile.gif Kiekviena mama,jei tik pasistengtu,pati sukurtu pasakele savo zuikiams bigsmile.gif Gal ir ne tokia eiliuota ir puikia kaip tavo,bet neabejoju,kad vaikuciams jos labai patiktu.Jau isbandziau blush2.gif Dabar sunus vis praso pasakos is galvos,o mazoji ziuri akis isputus kai seku biggrin.gif Nu faina thumbup.gif Nepamirstami tokie vakarai!
Atsakyti
[SIZE=7][FONT=Arial][quote=saulyte12000,2007 07 11, 12:51]
[color=blue]Sveikos visos mamytės!
4u.gif
Aš sugalvojau savo kūryba pasidalinti su kiekviena iš jūsų asmeniškai. Visiškai nemokamai ir be jokių blogų tikslų galiu sukurti eiliuotą pasaką jūsų mažam vaikeliui. Man reikia tik jūsų mažiuko vardelio ir dar galit trumpai parašyti, ką jis mėgsta, ką dažniausiai veikia, kokį nuotykėlį papasakot, tada pasaka būtų asmeniškesnė... ax.gif

Tikiuosi - šitos pasakos eilėraštukai jūsų vaikučiams patiks, manoji savo pasakėlę moka mintinai, ir taip greitai ją išmoko... Gal dėl to, kad ši pasakėlė BŪTENT apie ją blush2.gif

Pasiskaitykit ir jei patiks pasiprašykit manęs ir savo asmeninės pasakos mirksiukas.gif

Smiltė ir Jonytė - dvi mažos pelytės.
Išėjo į mišką, sutiko ten kiškį.
Kiškis gailiai verkė, akeles užmerkė...
-Nerandu tėvelio, nerandu mamytės...
-Neturiu namelių, skauda man galvelę.
Kiškio pagailėjo, jam padėt žadėjo.
-Tu kiškeli, neverk, akeles atmerk,
Nusišluostyk ašarytes, išsipūski ir nosytę.
Sėsk į mūsų mašinytę ir važiuosim pas mamytę,
Važiuosim pas tėvelį, surasim ir namelį.
Jau visi važiuoja, Jonė tai vairuoja,
O Smiltė dainuoja...
O kiškelio mažutėlio - ausys linguoja.
Prie mažo medelio, prie gražaus upelio
Stovi baltas nedidukas kiškelių namelis.
Kiškis jau neverkia, akeles atmerkęs,
Rankeles išskėtęs - apkabina tėtį,
Pabučiuoja ir mamytę, padėkoja jis pelytėms:
-Ačiū Smilte ir Jonyte, Ką be jūsų aš daryčiau.

[/quot
Papildyta:
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 12:51)
Sveikos visos mamytės! 4u.gif
Aš sugalvojau savo kūryba pasidalinti su kiekviena iš jūsų asmeniškai. Visiškai nemokamai ir be jokių blogų tikslų galiu sukurti eiliuotą pasaką jūsų mažam vaikeliui. Man reikia tik jūsų mažiuko vardelio ir dar galit trumpai parašyti, ką jis mėgsta, ką dažniausiai veikia, kokį nuotykėlį papasakot, tada pasaka būtų asmeniškesnė...  ax.gif

Tikiuosi - šitos pasakos eilėraštukai jūsų vaikučiams patiks, manoji savo pasakėlę moka mintinai, ir taip greitai ją išmoko... Gal dėl to, kad ši pasakėlė BŪTENT apie ją  blush2.gif

Pasiskaitykit ir jei patiks pasiprašykit manęs ir savo asmeninės pasakos  mirksiukas.gif

Išėjo į mišką, sutiko ten kiškį.
Kiškis gailiai verkė, akeles užmerkė...
-Nerandu tėvelio, nerandu mamytės...
-Neturiu namelių, skauda man galvelę.
Kiškio pagailėjo, jam padėt žadėjo.
-Tu kiškeli, neverk, akeles atmerk,
Nusišluostyk ašarytes, išsipūski ir nosytę.
Sėsk į mūsų mašinytę ir važiuosim pas mamytę,
Važiuosim pas tėvelį, surasim ir namelį.
Jau visi važiuoja, Jonė tai vairuoja,
O Smiltė dainuoja...
O kiškelio mažutėlio - ausys linguoja.
Prie mažo medelio, prie gražaus upelio
Stovi baltas nedidukas kiškelių namelis.
Kiškis jau neverkia, akeles atmerkęs,
Rankeles išskėtęs - apkabina tėtį,
Pabučiuoja ir mamytę, padėkoja jis pelytėms:
-Ačiū Smilte ir Jonyte, Ką be jūsų aš daryčiau.

4u.gif Labutis! noretum ir mes turet toki grazia pasaka apie berniuka vardu-Danielis,kartais buna neklauzada,megsta vaisius,o koda verkia to iskart pas ji atbega musu suniukas Musia ramint ji. wub.gif is anksto dekoem. ax.gif
Atsakyti