Įkraunama...
Įkraunama...

Pasaka apie jūsų vaikelį...

labai šaunios pasakėlės ir mes tokios norime savo kindziuliui wub.gif
jo vardas Matas, jam vieneri. Jis labai padykes, žingeidus, viską, ima, visko nori, visur bėga vos sužiūrim smile.gif turi 5 dantukus, moka šokti. jam patinka vandenukas, gali per dienas jame būti. Labai myli kitus vaikus, bėga tik pamates juos. Visiems šypsosi, pas visus eina:duoda ranką, bučkį, sako ateetetetee. Turi mylima zaisliuka šuniuką, kuris sako AAA (vietoj au au au). Vadinam mes jį Spirgiu, Matuškinu, Kindziuliu, Mažuliuku, Gražuoliuku, Linkmuoliuku. Myli jis labai senelius savo Dzeda ir Močiute, Dėde Gyti ir Žilviną, krikšto mamą Agnę. lyg ir viskas jei ko trūksta brūkštelk wink.gif

Sveikatėlės dukrytei 4u.gif

tiesa ar ilga eilė mūsų eilėraštukui? ax.gif
Atsakyti
Labas, labai šaunios tavo pasakėlės ir aišku norisi ir man turėti savo vaikučiam tokią wub.gif

mano vaikiukai Gabrielius Nojus (4 m.) ir Arijus Tilis (4,5 mėn.) Pasakėlė gali būti viena abiems. Gabrielius labai mylis savo mažąjį broliuką (nors aišku visko pasitaiko blush2.gif ir už kojytės ir už rankytės patampo ir pagasdina), mažasis irgi akis padėjęs į brolį. Mes juos vadimam broliukais dobiliukais smile.gif Gabrielius labai laukia kada brolis paaugs ir galės jie kartu žaisti, bėgioti, dūkti.

Gabrielius darbininkas, jam tik duok darbo, tai bus kurį laiką ramu biggrin.gif mėgsta siurbti kambarius, valyti dulkes, gražiai susitvarko savo žaiskiukus, kad jie neišeitų pas kitus vaikus. Padeda prižiūrėti broliuką, atneša mamytei pampersus, padeda prausti brolį, prižiūri, kad brolis nenusiridentu nuo lovos, nes jau dabar mažasis vartisi į visas puses.

ir jau laukiam brolio dantukų, nes labai kasosi dantenėles, seilės varva. gabrielius tainsakė, kad jam jaunmatosi dantukai, nors iš tiesų jų dar nėra.

kažkaip čia daug rašiau, bet nežinau ar kažką parašiau lotuliukas.gif vasarą smegenų suminkštėjimas lotuliukas.gif
Atsakyti
sveika mirksiukas.gif
na jau pasakeliu grazumas.... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif clap.gif
neturiu pati vaikelio dar, bet turiu drauges vaikuti, kristo sunu, kuri myliu kaip savo blush2.gif labai noreciau ir jam Tavo pasakele padovanot....
jam jau 3 metukai. tikras vyras. ji pamacius labiausiai istringa dideles juodos akys ir mazos garbaneles plaukuose smile.gif siaip labai padykes vaikinukas, jau net paneles kalbina gatveje, su kiekviena mociute pro sali eidamas pakalba smile.gif jo aistra apziurineti tecio motociklus ir kartu su juo juos tvarkyti, plauti, priziureti.. biggrin.gif biggrin.gif
jo vardas Kristupas, tai vadiname ji Kristuciu, Kritupeliu.. smile.gif
su nekantrumu laukiu pasakeles apie ji heart.gif
Atsakyti
Na kaip grazu:) thumbup.gif
Atsakyti
Gal ir mano lilkai pasakele.Labai grazu ir idomu.Mano dukrytes vardas Adrija.Vadinam dazniausiai Adryte.Labaimyli savo zaisliuka suniuka.Labai labai aciu
Atsakyti
Sveikutes visos mamytes, mes pirma karta sioje temoje.Labai patiko pasakeles thumbup.gif ir mes labai tokiu graziu noretumeme blush2.gif .Tai jeigu butu galima tai mano mergyciu vardai:
Greta ir Antare.

LABAI ACIU!!! 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 10:51)
Sveikos visos mamytės! 4u.gif
Aš sugalvojau savo kūryba pasidalinti su kiekviena iš jūsų asmeniškai. Visiškai nemokamai ir be jokių blogų tikslų galiu sukurti eiliuotą pasaką jūsų mažam vaikeliui. Man reikia tik jūsų mažiuko vardelio ir dar galit trumpai parašyti, ką jis mėgsta, ką dažniausiai veikia, kokį nuotykėlį papasakot, tada pasaka būtų asmeniškesnė...  ax.gif

Tikiuosi - šitos pasakos eilėraštukai jūsų vaikučiams patiks, manoji savo pasakėlę moka mintinai, ir taip greitai ją išmoko... Gal dėl to, kad ši pasakėlė BŪTENT apie ją  blush2.gif

Pasiskaitykit ir jei patiks pasiprašykit manęs ir savo asmeninės pasakos  mirksiukas.gif

Smiltė ir Jonytė - dvi mažos pelytės.
Išėjo į mišką, sutiko ten kiškį.
Kiškis gailiai verkė, akeles užmerkė...
-Nerandu tėvelio, nerandu mamytės...
-Neturiu namelių, skauda man galvelę.
Smiltė ir Jonytė - dvi mažos pelytės.
Kiškio pagailėjo, jam padėt žadėjo.
-Tu kiškeli, neverk, akeles atmerk,
Nusišluostyk ašarytes, išsipūski ir nosytę.
Sėsk į mūsų mašinytę ir važiuosim pas mamytę,
Važiuosim pas tėvelį, surasim ir namelį.
Jau visi važiuoja, Jonė tai vairuoja,
O Smiltė dainuoja...
O kiškelio mažutėlio - ausys linguoja.
Prie mažo medelio, prie gražaus upelio
Stovi baltas nedidukas kiškelių namelis.
Kiškis jau neverkia, akeles atmerkęs,
Rankeles išskėtęs - apkabina tėtį,
Pabučiuoja ir mamytę, padėkoja jis pelytėms:
-Ačiū Smilte ir Jonyte, Ką be jūsų aš daryčiau.

Kaip grazu thumbup.gif thumbup.gif ir as noriu pasakytes. Mano vyruko vardas Matukas. Jam 1metukai ir 8 men. Jam labai patinka turkstis vandenuke ir stebeti traktorius, bei dideles masinas. Turi drauga Adoma ir Karoli. Patinka visi gyvuneliai labiausiai suniukai juos avau vadina. Megsta pasimyluoti mylu mylu padaryti ir buckius duoti. Taip pat moka du gaidelius sokti.

Na Jus ir saunuole mamyte!! Labai laukiu pasakytes apie savo vyruka. Neissenkancios jums kurybos linkiu!!!
Atsakyti
Na ir saunuole ta saulyte,taip graziai moka kurti pasakeles 4u.gif
Beskaitydama ir man seile istyso ir as noreciau pasakeles apie savo mazyle,jei tik aisku saulyte tures laiko ir noro,bet del visako ir as uzsirasysiu i eile,o gal...... smile.gif
Vardas Guoda,jai metukai,labai rami mergyte,naktimis ismiega nuo pat gimimo,labai savarankiska,moka pati zaisti ir demesio nereikalauja,tokia susimasciusi,atsargi,stacia galva nepuola ,pamaciusi nauja daikta istiesia maza pirstuka ir paliecia,kai pasakai negalima is kart supranta,buna kad visa diena zodzio neistaria ir jokiu kaprizu.Isanksto dekoju. 4u.gif
Atsakyti
Mum taip pat labai patiko pasakeles thumbup.gif , jau rasem cia laiskeli, bet ziuriu dingo musu pasakojimas apie save verysad.gif . tiesa sakant ketaliojau vardus pasakelese ir buna tinka ir maniskiam sunuzeliui biggrin.gif , jis labai klauso ir dar praso paskaityt... Noretusi taip pat savos pasakeles, tada ir atmintinai ismoksim ax.gif

Musu vardas, Daniel, dazniausiai vadinam Danis. Labai didelis isdykelis ir uzsispyrelis, tad kartais gauna pravarde " Danis gresme visuomenei" bigsmile.gif Labai megsta zaisti su masinytemmodeliukais, statyti dideli kelia ir kamsti, dabar masinos vazineja i banka, ar i parduotuve, buna pasitaiko ir dideliu avariju doh.gif
Taip pat zaidziam su traukinuku tomu ir jo draugais, arba Makvinu ir visu jo draugu buriu ax.gif , megsta kai ir ji pati pavadina Makvinu, tada buna patenkintas. Zaidziam ir su xboksu, zinoma, gazuoja su masinom lotuliukas.gif Masinos is visu pusiu.... doh.gif Dar Daniukas, labai nori tureti sau drauga, koki kaciuka, ar suniouka, arba triusiuka, Bet kadangi mamyte laukia sesutes, nestuke.gif , tad Danis jau laukia sesutes renkasi jei varduka, ir norei laukia i savo kambari, su ja zaist thumbup.gif , stai kokia musu istorija... Lauksim ir savo pasakeles gal kada turesi Saulele laiko ir mum sukursi 4u.gif Tiesa jaupradedam jaudintis del dukrytes, sveikatytes jum ir stiprybes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytės laukiančios pasakėlių 4u.gif

Turiu jums prašymą - informaciją apie savo vaikiukus siųskit man elektroniniu paštu, nes AŽ greitai užsikemša, galiu ištrinti viską ir paskui nebeparašyti jums pasakos blush2.gif

PASAKŲ UŽSAKYMAI: saulyte1200@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 09 09, 15:04)
Sveikos visos mamytės laukiančios pasakėlių 4u.gif

Turiu jums prašymą - informaciją apie savo vaikiukus siųskit man elektroniniu paštu, nes AŽ greitai užsikemša, galiu ištrinti viską ir paskui nebeparašyti jums pasakos blush2.gif
PASAKŲ UŽSAKYMAI: saulyte1200@yahoo.com

OJOJOJ!!!!!!!! doh.gif meilas geras toks: saulyte12000@yahoo.com
Atsakyti
Pasaka Rokui 1,3m.

Rokas rytą atsikėlęs,
Nors truputį susivėlęs,
Bet linksmutis kaip zuikutis
Geras ir šaunus vaikutis.
Ropščiasi jis iš lovytės-
bėga žadinti mamytės.
Ją rankytėm apkabina,
Bučinukais apdalina...