Įkraunama...
Įkraunama...

Pasaka apie jūsų vaikelį...

QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 29, 11:32)
Jūs tas mintis patys užrašot, tik neeiliuotai... Aš padarau juodą darbą - jūsų meilę vaikams - tiesiog sueiliuoju...  blush2.gif

Ir labai graziai gaunasi tau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
kokios gražios pasakėlės thumbup.gif
mes irgi norėtume,nors esame nemaži,kita savaitę 3 metukai,bet Arniukui,taip mes jį vadiname,pasakėlės laaaaaaabai patinka wub.gif klauso išsižiojęs. jis labai mėgsta vairuoti kartu su tėčiu mašiną,labai dievina diedulį ir močiutę biggrin.gif lanko darželį ir turi daug draugų lotuliukas.gif daug kalba,daininikas lotuliukas.gif turime šunį rotveilerį,vardu Timas. Arnas ant jo mėgsta jodinėti bigsmile.gif eina vedžioti jį kartu su tėčiu.
tai trumpai tiek,nekantriai lauksime pasakėlės mirksiukas.gif sėkmės kūryboje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 29, 11:30)
9. DANILA 5,5mėn.[/b][/size][/color]

ax.gif (tikrai be klaidos cia - be s raideles)

4u.gif
Atsakyti
Labai grazios pasakeles ir mes noretumem, nes mano mazasis Vairidutis labai klauso pasaku ir gerai miega, tik man visada pritruksta fantazijos blush2.gif biggrin.gif
Mano sunelis vardu Vairidas, mes ji vadinam Vairidutis. Jam greit du metukai, labai myli suniukus,esu jau pazadejusi greit nupirkti. Pagrindinis zaislas masina, jis jas visas vadina furomis. Labai myli bociuka ir mociute, nes daug laiko praleidzia su jais, labai megsta uogas ivairias, jo vienas is pagrindiniu zodziu uoga lotuliukas.gif

Tai labai lauksim asmenines pasakeles, is anksto labai aciu. ir sekmes kuryboje... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 27, 19:33)
Sveika,
Siunčiu pasakėlę Gabrieliui apie tai kaip jis laukė sesės... Gal jau pasakėlę skaitysit, kai bus gimusi sesutė?  blush2.gif  Dideliausios jums sėkmės.  4u.gif

Gyveno kartą toks Gabrieliukas
Jis geras, gražus ir šaunus berniukas
Jam greitai treji – tai jau ne leliukas,
Bet kartais užpuola jį tinginiukas.
Nenori žaislų tada jis tvarkyti,
Nemoka ir AČIŪ gražiai pasakyti,
Nenori pats rengtis, pats valgyt, pats praustis
Nenori ir batų pats apsiauti...
Jis sako mamytei – aš noriu sesytės,
Kai ją jau turėsim – pats viską darysiu...
Tada aš užaugsiu ir būsiu jau vyras,
Dabar aš esu – dar mažas pipiras...
Mamyte, brangioji, dar leisk patingėti,
Nenoriu užaugti, nenoriu skubėti...

Gabrieliaus mama galvoja rimtai
Ir klausia ji tėčio – ką tu manai?
Ar reikia mums vaiko – dukrelės mažos?
Gi sūnų jau turim, gal reikia poros?
Ir dar man Gabrielius žadėjo užaugti,
Jis nori sesutės, bandykim ją gauti...

Dabar jau Gabrielius užaugti skuba,
Nes mamytės pilvely jau sesutė juda.
Jis jau moka žaislus gražiai sutvarkyti
Ir į vietą pastato savo mašinytę.
Pats gražiai ir iš lėto visą sriubą suvalgo,
Kai per gatvę jis eina – atidžiai apsižvalgo...
O pavalgęs, mamytei gražiai padėkoja,
Apsirengia jis pats, pats lovelę pakloja.
Tik pabodo Gabrieliui laukti sesutės,
Taip skubėjo užaugti, buvo gerutis...
Net vardą jis sesei pats sugalvojo –
Pavadinsim Mar-TY-NA – vieną kart sudėliojo...
-Na, sesyte, gal greičiau tu ateiki
Iš pilvelio išlįsk ir su manim pažaiski?...

AČIŪ. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
NEPAKARTOJAMA!!!tokios grazios eiliuotos pasakeles!!!!skaiciau visas su asaromis akyse..tokie grazus zodziai,sunku susilaikyt...
jei butu galima,noretume ir mes pasakeles..
turime grazute mergaite Gabriele-Kotryna(negalejome su teciu nuspresti,kurio vardo norim,tai davem abu)..jai dabar du menesiai, gime geguzes 24d (2 dienos pries mociutes gimimo diena)..ja dar vadinam zuikiu puikiu, pupa uoga, gabrieliuku..ji didelem akytem ir tamsiai rudais plaukuciais..musu mazoji guguoja,sneka savo kalba, sypsosi kai pati nori(kartais per sapnelius) ir kartais kai pasnekini..patinka maudytis, tik pyksta,kai prausiu veideli arba galvyte sluostau..del to maudynes vyksta mamai deklamuojant eilerastukus("100zuikiu", "meskiuka rudnosiuka", "sapnavau sapnavau,kad menulyje buvau", "skrido oro lektuvelis(tada uzvercia galvyte ir ziuri i lubas lotuliukas.gif )), o teciui ar mociutei pilstant vandeneli ant pilvelio..dar jai patinka meskuciai(karusele virs lovytes),stebi juos..klauso lopsiniu cd kol uzmiega..patinka kai senelis nesioja ar "soka" su ja ant ranku..dar labai ziuri i paveiksla kabanti virs teveliu lovos..
turbut prirasiau daugiau nei reikia..

ACIU IS ANKSTO!!!ir lauksim savo eiles.. blush2.gif

Atsakyti
Labas saulyte. Kuryba fantastiska, vaikiska, silta wub.gif
Ir mes norim savo pasakeles.. smile.gif
Dukryte vardu Rusne. Dar vadinam rusniuku, kukuliu, maziuke. Jai 1.8 m., sviesiu banguotu plaukuciu, melynu akiu. Jau po truputi sneka. Kartoja viska kaip papuga thumbup.gif Labai savarankiska ir viska nori daryti "pati". Patinka skaityti knygeles, piesti, lipdyti ir lauke isdykauti.. Myli suniukus, o ypac katinus smile.gif
Labai labai lauksim Tavo kurinelio wub.gif
Atsakyti
Labai laukiam, atrodo dabar musu eile thumbup.gif ax.gif

Rokas
Atsakyti
Saulyte, labai nuotaikinga ir spalvinga tavo kūryba. Esi tikra šaunuolė 4u.gif Mes irgi norėtumėm tavo pasakėlės dukrytei.
Dukrytės vardas Urtė (Urtytė, mažučiuka). Jai 1 m. 6 mėn. Yra meili, švelni ir linksma mergytė. Labai mėgsta duoti bučkį, paglostyti, apsikabinti ir pamyluoti. Iš ryto, kai atsikelia, visada pasako labas mamytei, tėveliui ir Matukui (broliukui). Mėgsta šokti ir dainuoti, patinka žaisti su broliu gaudynių ir slėpynių. Labai patinka balionai ir kamuoliai. Iš žaislų mylimi yra lėlė, teletabis, kiškis ir meškis. Šiaip visus žaislus pamyluoja. Patinka statyti bokštą iš kaladėlių. Lauke mėgsta stebėti dviračius, motociklus, kranus (kai važiuojam su mašina, žiūri pro langą). Taip pat namuose patinka žiūrėti pro langą ir ieškoti akimis šuniukų. Patinka matuotis kepures ir eiti pasižiūrėti į veidrodį. Atkreipia dėmesį į savo kelnes ir batus. Mėgsta gerti vandenuką, makaronus, sūrį, arbūzą ir gumą kramtyti po valgio. Kai eina valgyti, būtinai paprašo, kad duočiau šakutę. Dabar toks metas, kai ištisai klausinėja kas čia?

Labai laukiam saulytės pasakėlės. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rene: 03 rugpjūčio 2007 - 22:42
Labukas. Tu tikra saunuole,sitiek vaikuciu dziaugiasi naujais eilerastukais. Mano didysis - 4 metuku Motiejus, kiekviena vakara praso pasakeles.Ir dar pabrezia - ne is knygeles - is galveles.O mes dabar dar turim sesyte Gustyte, kuriai antras menuo. Po dienos su savo pypliais toj galvelej taip sunku atrasti pasakele... blush2.gif Gal ir mums padesi? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

ir mes busime labai dėkingi už mums sukurtą eilėraštuką apie berniuką Matuką, kuriam šiuo metu yra 2.5 metukų. Jis labai myli mamytę ir tėvelį, labai mėgsta žiasti su mašinėlėmis, skaityti knygutes, padėti mamytei plakti blynus, piešti su dažais, o išėjus pasivaikščioti - bėgioti (pasiruošt dėmesio marš... tongue.gif ), važiuoti mašina. Nuo spalio mėnesio eisime i darzeli - labai nenori, turime ir ydu: karstais mus aplanko ožiukas tad mėgsta kartais pasimušti, mėtyti žaislus, nesitvarkyti savo žaisliukų, nenori pats apsirengti.

Savo mažiui kas vakarą skaitau eilėraštukus apie 2 pelytes Smiltę ir Jonytę, apie Domą ir jo mašinytę... Perskaičius šiuos eilėraštus, jis sako "dal noliu, mamyte, paskaityk tongue.gif " Butu smagu jei mes irgi turetume savo eilėraštuką, kurį skaitytume prieš miegelį 4u.gif

Mamyte, mazylis ir tevelis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
NUOOOOOOstabu

Mano dukrytei 3 metukai. Jos vardas Andrėja Goda, bet mes vadiname ją Andruže, Andryte-saulyte, Andre. Antra savo vardą ji taip pat žino ir vadina save Goka. Auga ji ne viena, o su dviem broliukais (Gabrielius vyresnis ir Laimonas jaunesnis), trim šuniukais (Tutis ir Bitė namie, Bona lauke), katyte (Kitė), žuvytėmis ir papūgėlėmis. Taigi, mūsų šeimyna labai gausi. Andrytė labai mėgsta padėti mamai. Ji didžiausia mamos pagalbininkė: siurbia kambarius, plauna grindis, tvarkosi savo žaisliukus. Aplamai labai nori būti savarankiška. Andrytė labai švelni mergytė, labai mėgsta piešti, dainuoti, šokti ir bando truputį pianinu pagroti. Ar nebūtų Jums sunku ir mums sukurti pasakėlę ax.gif vaitkai@yahoo.com
Atsakyti