Įkraunama...
Įkraunama...

Pasaka apie jūsų vaikelį...

QUOTE(žirafėlė @ 2007 11 30, 18:05)
Brangios mamytes,isiskaitykit gerai i teksta... ax.gif

"BRANGIOSIOS MAMYTĖS,
DŽIUGU, KAD MANĘS PASIILGOTE IR TAIP LAUKIATE PASAKĖLIŲ. TIKRAI VISŲ UŽSAKYMUS GAVAU, TIKRAI VISĄ INFORMACIJA KAUPIU. BET TIESIOG ŠIUO METU PAKEIČIAU DARBĄ - NEBELIEKA JĖGŲ IR KŪRYBINIO ĮKVĖPIMO. PRAŠAU NUO ŠIOS DIENOS NEBESIŲSTI MAN UŽSAKYMŲ - VISOMS IKI ŠIOL ATSIUNTUSIOMS TIKRAI PAŽADU SUKURTI PO PASAKĖLĘ 
KAI ATSIŲSIU IKI ŠIOS DIENOS PAREIŠKUSIOMS NORĄ GAUTI PASAKĄ, TEMOJE PASKELBSIU, KAD RENKU NAUJUS UŽSAKYMUS. NENORIU LIŪDINTI, BET NENORIU IR APGAUDINĖTI.
IŠ ANKSTO DĖKOJU UŽ SUPRATIMĄ  "

Tai tikrai gali uztrukti,geriau pradekite kurti pacios... smile.gif Juk ir saulyte turi rupesciu dabar uztektinai. g.gif

Manau saulytes eilerastukai ikvepe visas mamytes,kurkite pacios drinks_cheers.gif
Atsakyti
oi kaip gaila, kad saulyte nebekuria doh.gif
na, man patiko siame forume pasaka apie pukeli Dominyka... mums truputi tinka, bent jau pagal varda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žirafėlė @ 2007 11 14, 18:14)
Saulyte,visi turi savo rupesciu.Negali zinoti,kas laukia po dienos ir valandos. Tavo noras sukurti pasakaites visoms norincioms labai grazus.Zinoma,kad neimanoma taip visko suspeti.Rupinkis savo seima smile.gif Kiekviena mama,jei tik pasistengtu,pati sukurtu pasakele savo zuikiams bigsmile.gif Gal ir ne tokia eiliuota ir puikia kaip tavo,bet neabejoju,kad vaikuciams jos labai patiktu.Jau isbandziau blush2.gif Dabar sunus vis praso pasakos is galvos,o mazoji ziuri akis isputus kai seku biggrin.gif Nu faina thumbup.gif Nepamirstami tokie vakarai!

drinks_cheers.gif Maniškiui labai patinka pasakos apie karžygį Rapolą, kuris yra tikras galiūnas ir visus drakonus su trigalviais slibinais, pabaisas nugali savo aštriu kardu. Jis joja ant eiklaus juodbėrio žirgo, visus gelbsti ir visiems padeda lotuliukas.gif thumbup.gif
Va tokios pas mus pasakos "iš galvos", tik neeiliuotos. Jas seka mama ir, ypač, tėtis wub.gif Tiesa, be galo mėgsta mano skaitomas pasakas iš knygų ir knygučių, nes aš skaitau laaaabai išraiškingai, o jei dar kokia dainelė joje pasitaiko, tai ir ją sudainuoju "nuo dūšios" blush2.gif tai jau žiūrėk kelintą kartą beskaitant ir pats vietoj manęs sudainuoja, pats pasaką "cituoja" tongue.gif
Atsakyti
kaip nuostabu!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
sekmes saulyt!!!
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 16, 09:46)
O viena mamytė parašė man į AŽ ir paprašė pasakėlės savo sūnui Domukui. Pasakėlę jai išsiunčiau, galit ir kiti pasiskaityti kaip išėjo... blush2.gif

Domas seka pasakėlę
Apie mažą mašinėlę:
- Lempos – mašinos akytės,
O ratukai - jos kojytės...
Domo mašina greita -
Dar yra laisva vieta...
Kas norėtų su Domuku
Pasivėžint po kaimuką?
Gal mamytė? Gal tėvelis?
O gal brolis ar senelis?
Gal Vėjūnė – Domo draugė?
Jį į kiemą vakar šaukė:
-Domai, Domukai
-Statom namuką
-Auginsim šuniuką
-Ir mažą kačiuką.
Domas savo galvą suka –
„Būt gerai turėt namuką...
Ir Vėjūnė ta graži...
Bet abudu mes maži.
Noriu augt su mamyte,
Atsikėlęs sau ryte
Gauti košės ir pienuko,
O po to – ir saldainiuko...
O su tėveliu kartu
Šert žuvytes taip smagu...
Juk ir brolis toks šaunus -
Darom kartu koncertus...
Kas galvelę man išpraus?
Prie širdelės kas priglaus?
Kas mašiną sutaisys?
Kas knygelę paskaitys?..
- Ne, Vėjune, aš dar mažas,
Dar mane tėvelis veža...
Kai vairuot gerai mokėsiu,
Į mašiną atsisėsiu
Ir su tavim važinėsiu...
Nuvažiuosim į kaimuką,
Pastatysiu tau namuką
Ir auginsim ten šuniuką...

labai jau saunus eilerastukas 4u.gif
Atsakyti
nuostabus eilerastukas smile.gif
Atsakyti
zaviuosi kuribingais zmonemis ir dar labiau tais kurie nepasigedina apsviest visus. Saunus ir sitas eilerastukas ir kiti ankstesni kurinukai ploja.gif
Atsakyti

saulyte 12000, ,Šaunuolė mamytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,labai gražiai rašai
nors mano dūkrytė jau 8 metų,bet mes labai mėkstam pasaką prieš miegą.nors jau pasiskaito ir knygas pati,bet pasaką prieš miegą priklauso man pasekti smile.gif
Atsakyti
wub.gif kaip gražu, kūrybiška. wub.gif
Atsakyti
Kokios eiles,super thumbup.gif .Turedama laiko sukurkit apie noju.As pasakoju kartais ir iterpiu jo varduka,net sypsos,jam 2.5metu. smile.gif
Atsakyti
Super eilerastukai thumbup.gif Kaip gerai kad dar yra tokiu nesavanaudisku zmoniu 4u.gif
Atsakyti
labai grazus eilerastukas thumbup.gif
Atsakyti