QUOTE(Sypsaliukas @ 2010 08 30, 13:58)
As darau taip :
vistiena, cesnakas, priekoniai, paprika, morkos.
vistiena sukapoju su visais kauliukais. sutarkuoju morkas, plonom juostelem supjaustau paprika, supjaustai cesnaka ir sudedu priekonius. jei yra galimybe, palaikau per nakti. Tada dedu i stiklainius( labai pilnu nepridedu) uzdengiu dangtelius (NEUZSUKU) ir delioju i skarda. Skarda dedu i orkaite, is pradziu lengvai kepu kol isyla stiklainiai, tada siek tiek karsciau. Kepa apie 1- 1,5 val (priklausomai nuo kepimo karscio). Jei abejojama ar iskepe, issimkit paragauti Kiek praaususius uzsuku ir i saldytuva. ten gali stoveti net keleta savaiciu skanaus
vistiena, cesnakas, priekoniai, paprika, morkos.
vistiena sukapoju su visais kauliukais. sutarkuoju morkas, plonom juostelem supjaustau paprika, supjaustai cesnaka ir sudedu priekonius. jei yra galimybe, palaikau per nakti. Tada dedu i stiklainius( labai pilnu nepridedu) uzdengiu dangtelius (NEUZSUKU) ir delioju i skarda. Skarda dedu i orkaite, is pradziu lengvai kepu kol isyla stiklainiai, tada siek tiek karsciau. Kepa apie 1- 1,5 val (priklausomai nuo kepimo karscio). Jei abejojama ar iskepe, issimkit paragauti Kiek praaususius uzsuku ir i saldytuva. ten gali stoveti net keleta savaiciu skanaus
AS TIK SAVO TUSONKES LAIKAU SKLEPE ,LAIKOSI PUIKIAUSIAI PO METUS IR DAUGIAU
O KAZKO NAUJO NEBEISRASI,VISKAS PANASIAI.AS IR DEDU I SAUSA SKARDA,VIRSUM NEUZSUKTUS DANGTELIUS IR KEPU.