QUOTE(IndruteUK @ 2008 01 31, 13:48)
Konservuota vistiena
1 kg vistienos,1 saukstas druskos,pipiru abieju rusiu maltu,cesnaku(nepagaileti)
viska sumaisyti,palaikyti kokia valanda,sudeti i puslitrinius ir virti su visais stiklainiais didekliame katile
tik i apacia reikia ideti koki skudura,kad nesiliestu su dugnu
sudeti stiklainius ir tik po to pilti salta vandeni
uzdeti dangtelius,tik neuzsukti ir nuo uzvirimo virti kokia 1.5 val ar 2val
tik ziureti,kad uzvires vanduo nesitaskytu i vidu stiklainio
stiklainius dar karstus reikia uzsukti su dangteliais ir padeti kur kad atvestu
o kai atvesta,sudeti i saldytuva,kad sustingtu iki drebuciu
Ta pati galima ir su mesyte daryti... vat
I sveikata!
1 kg vistienos,1 saukstas druskos,pipiru abieju rusiu maltu,cesnaku(nepagaileti)
viska sumaisyti,palaikyti kokia valanda,sudeti i puslitrinius ir virti su visais stiklainiais didekliame katile
tik i apacia reikia ideti koki skudura,kad nesiliestu su dugnu
sudeti stiklainius ir tik po to pilti salta vandeni
uzdeti dangtelius,tik neuzsukti ir nuo uzvirimo virti kokia 1.5 val ar 2val
tik ziureti,kad uzvires vanduo nesitaskytu i vidu stiklainio
stiklainius dar karstus reikia uzsukti su dangteliais ir padeti kur kad atvestu
o kai atvesta,sudeti i saldytuva,kad sustingtu iki drebuciu
Ta pati galima ir su mesyte daryti... vat
I sveikata!
Idomu ar galima taip ruosta vistiena vestis i kelione ir laikyti ne saldytuve kokias 12 valandu? Ka manot?