Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie gimdyma su epidūrine nejautra

QUOTE(zi-zi @ 2007 11 07, 06:21)
prieš tokias drąsias ir ryžtingas būsimas gimdyves lenkiu žemai galvą  thumbup.gif  , tik nereiškia, kad mes, kurios pasirinkom epidūrinę nejautrą, esame silpnos. Kaip sakoma: viskas sveiko proto ribose  tongue.gif

drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif istorija, laba grazu... wub.gif as tik uz epidurine nejautra, tai gimdymas su malonumu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2007 10 29, 09:38)
sveikinam ir mes  4u.gif  bukit sveikuciai heart.gif
tik del tiesos, tai nuskausminimas nera gerai nei vaikui nei mamai  schmoll.gif o kad sumazina skausmus tai savaime aishku. gi del to ir leidziami vaistai  mirksiukas.gif
ir turbut daktaras neispeo, kad tokje vietoje kur dare nuskausminima toje vietoje kremzle formuosis  sleep.gif  ir veliau del to jausite nugaros skausmus ..
del ishskirtiniu atveju kaip gimo po pora paru sutinku, kad nera kur dingti  4u.gif
atsiprashau, kad tiek prirashiau, bet kurios nezino apie tai susigundo nepasigilinusios i pasekmes

1. o kuo skiriasi nuskausminimas danties?Tas pats principas, tik saldomi nugaros nervai.taigi leidziamas tas pats Lidokainas, saldomieji vaistai, kurie nekenkia niekuo!!!Isskyrus nuima skausmus ir gali padidinti cezario rizika, nes mama nejaucia vaiko slinkimo gimdymo takais.
2.Apie kremzle pirma karta girdziu, manau cia absurdas doh.gif Neturiu net medicininio paaiskinimo tam.
3. Nugaros neskauda, o jei skauda tai nuo vaikelio nesiojimo, o ne nuo epidurinio blink.gif

Geriau jei nezinote ir nerasykite tokiu dalyku, nes mamos po to nesamoniu prisigalvoja doh.gif
As gimdziau su epiduriniu. nesigailiu, o savo draugem kurios man sako, o as tai nebijau, o ko cia bijoti, tai as net nezinau ka pasakyti. . .Tik palinkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
[mano ir vyro irgi grupes skiriasi,mano - jo +,neskaitant to lengvai irgi pagimdziau tik be jokiu epiduru mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simute19 @ 2007 11 16, 01:43)
[mano ir vyro irgi grupes skiriasi,mano - jo +,neskaitant to lengvai irgi pagimdziau tik be jokiu epiduru  mirksiukas.gif

galima tik pavydėti... aš apie tokias moteris sakau "sutvertos vaikų gimdymui" ir nuoširdžiai linkiu susilaukti kuo daugiau vaikų wub.gif
Atsakyti
labai grazu,aukit sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simute19 @ 2007 11 16, 00:43)
[mano ir vyro irgi grupes skiriasi,mano - jo +,neskaitant to lengvai irgi pagimdziau tik be jokiu epiduru  mirksiukas.gif

as taip pat 4u.gif jau du vaikelius. esu grieztai pries epidura-mano draugei del epiduro kojas supalerizavo savaitei blink.gif kur cia geris?o naturalus vaikelio gimimas yra stebuklas nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
grazu 4u.gif
Atsakyti
O as perskaiciusi Tavo gimdymo istorija, apsiverkiau...Dziaugiuosi uz Jus ir Jusu vaikuti smile.gif Sveikinu!!! clap_1.gif
Atsakyti
Labai patiko jusu istorija wub.gif
Atsakyti
pati graziausia istorija....sveikinu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2008 01 05, 21:59)
as taip pat 4u.gif jau du vaikelius. esu grieztai pries epidura-mano draugei del epiduro kojas supalerizavo savaitei blink.gif  kur cia geris?o naturalus vaikelio gimimas yra stebuklas nestuke.gif  wub.gif

Sveika smile.gif ,as tai gimdziau su epidurine nejautra ir nieko blogo tame nematau.Nors iki astunto menesio buvau nusprendusi gimdyti naturaliai,bet paskui persigalvojau.Man vandenys nubego 23val,o saremiai prasidejo 23.30val iskart kas 5 minutes.Tai pirmas dvi valandas jauciau visus skausmus blink.gif,bet paskui padare epidura.O likus 1 valandai iki pacio gimdymo,nuskausminamuju man niekas nebeleido schmoll.gif ,nes turejau jausti,kada reikia stumti.Tik per tas kelias valandas,kol veikia nuskausminamieji,as neisvargau,pailsejau ir sukaupiau jegas stumimui thumbup.gif .Ir tada as pamaciau savo mazute thumbup.gif
O man jokios zalos nepadare epidura thumbup.gif .Turbut daug kas priklauso nuo anesteziologo,kaip atlieka savo darba g.gif .
O paskutiniais moklsininku atliktais tyrimais yra irodyta,kad gerai atlikta epidura nedaro jokios zalos mamai ir vaikeliai
Atsakyti