Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie gimdyma su epidūrine nejautra

Koks lengvas ir grazus vaikucio gimimas, sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
kokia grazi istorija,net apsiverkiau blush2.gif koks sunelio vardas?gal Rytis? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 09 13, 10:07)
kokia grazi istorija,net apsiverkiau blush2.gif koks sunelio vardas?gal Rytis? bigsmile.gif

sūnelio vardas Karolis smile.gif
Atsakyti
As irgi gimdziau su epiduriniu, tik man vaistus leido 6 valandas (kas 2 valandas). Uzmigt tikrai nebuciau galejusi, nes saremius jauciau, nors jie skausmingi ir nebuvo. Tik po gimdymo man nuo epiduro pasidare bloga, pradejo pykint ir vemt. Ir dar paskiau puse metu paskaudedavo nugara. Bet dabar kai reikes vel gimdyt turbut vis tiek rinksius su epiduru, nes kelias valandas kentet nezmoniskus skausmus man atrodo klaiku, juolab kad visu jegu prireikia pabaigai.
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2007 09 13, 14:12)
sūnelio vardas Karolis  smile.gif

labai grazus vardas,tiesiog nuostabus thumbup.gif thumbup.gif wub.gif beje...mano vyro vardas Karolis biggrin.gif man seip,pats kaip vardas tai jis yra beprotiskai grazus,tik va gaila negalesiu jo savo suneliui padovanoti,nes kazkaip durnai kai seimose buna 2Karoliai,2Egidijai,2Arvydai..ir t.t. rolleyes.gif
na,bet tu saunuole,nerealu varda issrinkai 4u.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif labai graziai papasakojai thumbup.gif sveikatytes suneliui 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif tongue.gif tongue.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2007 09 13, 14:23)
As irgi gimdziau su epiduriniu, tik man vaistus leido 6 valandas (kas 2 valandas). Uzmigt tikrai nebuciau galejusi, nes saremius jauciau, nors jie skausmingi ir nebuvo. Tik po gimdymo man nuo epiduro pasidare bloga, pradejo pykint ir vemt. Ir dar paskiau puse metu paskaudedavo nugara. Bet dabar kai reikes vel gimdyt turbut vis tiek rinksius su epiduru, nes kelias valandas kentet nezmoniskus skausmus man atrodo klaiku, juolab kad visu jegu prireikia pabaigai.

na, man po epidūro nieko nebuvo, nei nugaros skaudėjo, nei pykino. Tik man, atrodo, vaikutis per daug ramus buvo pirmą parą g.gif
Atsakyti
EX, O ,AN NESPEJO EPIDIURO PADARYT..
O GALEJAU LYGIAI TAIP PAT MEGAUTIS GIMDYMU lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikinam susilaukus sūnelio 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aukit stiprūs ir sveiki smile.gif
Atsakyti
Mano kraujo rezusas irgi neigiamas, o vyro teigiamas? Ar tai reiškia, kad manes laukia sunkus nestumas? As girdejau, jeigu moters rezusas neigiamas - ji negales pati gimdyt, reikes daryt cezari
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2007 10 25, 17:19)
Mano kraujo rezusas irgi neigiamas, o vyro teigiamas? Ar tai reiškia, kad manes laukia sunkus nestumas? As girdejau, jeigu moters rezusas neigiamas - ji negales pati gimdyt, reikes daryt cezari

nieko panašaus dėl cezario pjūvio, tiesiog gausi vieną ukoliuką vaistukų nėštumo pabaigoje ir jei vaikutis gims su pliuso grupe, tai vėl gausi ukoliuką. TIK TIEK smile.gif
Dėl ko visa tai paaiškinti negaliu, nes nepamenu rolleyes.gif Aišku, kai toks kraujo grupių skirtumas save reikia labiau prižiūrėti ir labiau tave prižiūrės gydytojai.

Sėkmės tau ir tavo pilvuko gyventojui ir lengvo gimdymo smile.gif
Atsakyti