super grazu
Labai smagu,kad viskas taip gerai ir sklandziai
labai grazu,nuostabu ,sekmes jums!tikiuosi man ir bus toks gimdymas!
grazi istorija
ačiū visoms už pasisakymą ir gražius žodžius. Tikrai norėčiau, kad mano istorija neįtakotų pasirinkimo dėl apidūrinio nuskausminimo. Kiekviena iš mūsų esame skirtingos, tad kas tiko man gali netikti kitai gimdyvei. Taip pat ruošiausi tartis su anesteziologe dėl epidūrinio, nes į nėštumo pabaigą pradėjau žiauriai bijoti gimdymo. Bet pasakiau sau, kad kai ateis tas laikas gimdyti, tada ir matysiu, ar reikia man nuskausminimo ar ne.
Tikrai šaunuolės tos, kurios pačios pagimdė, be jokių medicininių įsikišimų, net medalio jos vertos, bet aš nusprendžiau pasirinkti lengvesnį kelią
Tikrai šaunuolės tos, kurios pačios pagimdė, be jokių medicininių įsikišimų, net medalio jos vertos, bet aš nusprendžiau pasirinkti lengvesnį kelią
Saunuole!! Aukit diduciai ir sveikuciai!!!
labai grazu sveikinu
skaitydama ir as pagalvoju vis dazniau jau apie gimdyma kas kur ir kaip bus. Noreciau kad ir man taip sauniai ir ramiai butu
skaitydama ir as pagalvoju vis dazniau jau apie gimdyma kas kur ir kaip bus. Noreciau kad ir man taip sauniai ir ramiai butu
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 14, 12:54)
labai grazu sveikinu
linkiu, kad tavo gimdymas, bei kitų besilaukiančių mamyčių, praeitų sklandžiai ir ramiai