Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie gimdyma su epidūrine nejautra

super grazu wub.gif
Atsakyti
Nuostabu, kad viskas taip lengvai ir sklandžiai vyko thumbup.gif Sveikinu jus, 4u.gif aukit sveiki 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai smagu,kad viskas taip gerai ir sklandziai 4u.gif
Atsakyti
labai grazu,nuostabu ,sekmes jums!tikiuosi man ir bus toks gimdymas! drinks_cheers.gif
Atsakyti
4u.gif tongue.gif labai grazi,lengvo gimdymo istorija.Aukite thumbup.gif
Atsakyti
grazi istorija mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif SVEIKINIMAI 4u.gif
Aukit ir bukit sveiki wub.gif
Atsakyti
ačiū visoms už pasisakymą ir gražius žodžius. Tikrai norėčiau, kad mano istorija neįtakotų pasirinkimo dėl apidūrinio nuskausminimo. Kiekviena iš mūsų esame skirtingos, tad kas tiko man gali netikti kitai gimdyvei. Taip pat ruošiausi tartis su anesteziologe dėl epidūrinio, nes į nėštumo pabaigą pradėjau žiauriai bijoti gimdymo. Bet pasakiau sau, kad kai ateis tas laikas gimdyti, tada ir matysiu, ar reikia man nuskausminimo ar ne.

Tikrai šaunuolės tos, kurios pačios pagimdė, be jokių medicininių įsikišimų, net medalio jos vertos, bet aš nusprendžiau pasirinkti lengvesnį kelią smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zi-zi: 06 rugpjūčio 2007 - 09:18
user posted image
Atsakyti
Saunuole!! Aukit diduciai ir sveikuciai!!! 4u.gif
Atsakyti
labai grazu biggrin.gif sveikinu 4u.gif
skaitydama ir as pagalvoju vis dazniau jau apie gimdyma kas kur ir kaip bus. Noreciau kad ir man taip sauniai ir ramiai butu 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2007 08 14, 12:54)
labai grazu biggrin.gif sveikinu  4u.gif
skaitydama ir as pagalvoju vis dazniau jau apie gimdyma kas kur ir kaip bus. Noreciau kad ir man taip sauniai ir ramiai butu  4u.gif  smile.gif

linkiu, kad tavo gimdymas, bei kitų besilaukiančių mamyčių, praeitų sklandžiai ir ramiai smile.gif
Atsakyti