Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie gimdyma su epidūrine nejautra

Labai graziai papasakojai, net uz sirdukes griebe kazkas ir paspaude... cray.gif
Sekmes jums wub.gif
Atsakyti
Toks lengvas gimdymas, šaunu. Sveikinam. thumbup.gif
Atsakyti
sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija thumbup.gif Sekmes ir laimes jusu seimai wub.gif
Atsakyti
Labai graži ir šilta istorija wub.gif Sveikinu jus labai 4u.gif
Atsakyti
Labai graži istorija wub.gif Puikiai aprašyta bigsmile.gif
Atsakyti
labai graži istorija, net širdelė suvirpėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 11, 21:39)
mano sūnelis gimė birželio 14d., anksti ryte  smile.gif

labai labai ačiū visoms už gerus žodžius  aciuks.gif

Birzelio 14 ir mano gimtadienis! biggrin.gif Labai sauni gimdyve buvai!!! Sveikinimai! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinam, sveikinam!!! Grazu, taciau nezinau, ar cia visa tiesa apie epidurine nejautra aprasytia. Buna ir kitokiu istoriju. Mamytes, pries taip greitai ikalbamos nuskausminimui, pasidomekite, visais tokios nejautros privalumais ir trukumais.
Pati epiduro kaip velnio vengiau. Tiesa, kai gimdai, visi nusistatymai isgaruoja su nepakeliamais skausmais - vos pati epiduro nepaprasiau, bet dziaugiuosi, taip nepasielgusi.
Buna visokiu gimdymu - kartais nuskausminamuju tikrai neimanoma isvengti. Bet laikykites, jei tik galit! Lengvu visoms gimdymu!
Atsakyti
As manau viskas priklauso nuo moters, viena gali pernesti skausma, kita - ne. As gimdziau su epidurine nejautra, kadangi negalejau iskenteti skausmo, labai greitai pasirasiau reikalinga popieriuka ir .... laimingai.... ir visiskai neskausmingai pagimdziau nuostabia dukryte. Atskira padeka gydytojai-anesteziologei - ji turi auksines rankas...man tiesiog pasiseke, kad viskas praejo labai labai sklandziai.

user posted image
Atsakyti
aukit dideli ir stiprus 4u.gif

zi-zi kvieciam jungtis i 2006 metais gimusių "Birželinukų klubą" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnelė @ 2007 08 01, 15:05)
zi-zi kvieciam jungtis i 2006 metais gimusių "Birželinukų klubą" thumbup.gif

bigsmile.gif gerai
Atsakyti