Labai graziai papasakojai, net uz sirdukes griebe kazkas ir paspaude...
Sekmes jums
Toks lengvas gimdymas, šaunu. Sveikinam.
sveikinu
Nuostabi istorija Sekmes ir laimes jusu seimai
Labai graži ir šilta istorija Sveikinu jus labai
labai graži istorija, net širdelė suvirpėjo
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 11, 21:39)
mano sūnelis gimė birželio 14d., anksti ryte
labai labai ačiū visoms už gerus žodžius
labai labai ačiū visoms už gerus žodžius
Birzelio 14 ir mano gimtadienis! Labai sauni gimdyve buvai!!! Sveikinimai!
Sveikinam, sveikinam!!! Grazu, taciau nezinau, ar cia visa tiesa apie epidurine nejautra aprasytia. Buna ir kitokiu istoriju. Mamytes, pries taip greitai ikalbamos nuskausminimui, pasidomekite, visais tokios nejautros privalumais ir trukumais.
Pati epiduro kaip velnio vengiau. Tiesa, kai gimdai, visi nusistatymai isgaruoja su nepakeliamais skausmais - vos pati epiduro nepaprasiau, bet dziaugiuosi, taip nepasielgusi.
Buna visokiu gimdymu - kartais nuskausminamuju tikrai neimanoma isvengti. Bet laikykites, jei tik galit! Lengvu visoms gimdymu!
Pati epiduro kaip velnio vengiau. Tiesa, kai gimdai, visi nusistatymai isgaruoja su nepakeliamais skausmais - vos pati epiduro nepaprasiau, bet dziaugiuosi, taip nepasielgusi.
Buna visokiu gimdymu - kartais nuskausminamuju tikrai neimanoma isvengti. Bet laikykites, jei tik galit! Lengvu visoms gimdymu!
As manau viskas priklauso nuo moters, viena gali pernesti skausma, kita - ne. As gimdziau su epidurine nejautra, kadangi negalejau iskenteti skausmo, labai greitai pasirasiau reikalinga popieriuka ir .... laimingai.... ir visiskai neskausmingai pagimdziau nuostabia dukryte. Atskira padeka gydytojai-anesteziologei - ji turi auksines rankas...man tiesiog pasiseke, kad viskas praejo labai labai sklandziai.
aukit dideli ir stiprus
zi-zi kvieciam jungtis i 2006 metais gimusių "Birželinukų klubą"
zi-zi kvieciam jungtis i 2006 metais gimusių "Birželinukų klubą"
QUOTE(Agnelė @ 2007 08 01, 15:05)
gerai