Labai graži istorija ir kaip ir gražus rytas
l.grazi istorija.
l. i musu panasi
kaip sakoma visos laimingos seimos savo laime panasios.
l. i musu panasi
kaip sakoma visos laimingos seimos savo laime panasios.
labai graziai parasyta
Kokia miela, silta, pilna geru emociju istorija
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 10, 18:21)
Buvo truputis bėdelių, pakilusi temp. 39 gimdymo metu, tai suleido, bijau pameluot, analginą tikriausiai. Tai ant krūtinės neiškart padėjo sūnelį. Po to visą buvimą ligoninėje dar leido.
Jei teks kada antrąkart gimdyti, rinksiuos tik epidūrinę nejautrą. Nenoriu iki pažaliavimo kentėt skausmuose
Ačiū visoms už gražius palinkėjimus
Jei teks kada antrąkart gimdyti, rinksiuos tik epidūrinę nejautrą. Nenoriu iki pažaliavimo kentėt skausmuose
Ačiū visoms už gražius palinkėjimus
labai grazi istorija as irgi uz epidurine nejautra kadangi pati su ja gimdziau tai jokiu skausmu nejauciau
labai grazu
labai grazi istorija sveikinu
ramiai,graziai
Šilta ir miela istorija! Stiprybės ir sveikatos Jūsų šeimai.
QUOTE(ice-tee @ 2009 04 20, 15:38)
Šilta ir miela istorija! Stiprybės ir sveikatos Jūsų šeimai.
Ačiū, bet vaikučiui sveikatėlės truputėlį pagailėta
sveikatos ir aukit dideli
Saunu, grazu...
Visa laika pasisakiau pries epidiura. Buvau prisiklausiusi gandu apie visokius "pavojus", tai bijojau jo be proto. Taciau gimdymas pakeite mano nuomone. Nors viskas ejosi sklandziai, bet jauciau, kad skausmas ne man. Prasikankinusi per nakti, paryciais pasidaviau.... paprasiau epidiuro. Ir tikrai ne apie savo komforta ta akimirka masciau... Baime buvo beprotiska, bijojau, kad atejus lemiamam momentui busiu penelyg issekusi. Tada ir kyla problemos, kai gimdyves pasiduoda... Del vaikelio galejau padaryti bet ka... Perzengiau per savo baimes ir pagimdziau labai sekmingai. Jokiu pasaliniu poveikiu, jokiu problemu su nugara ar dar kuo. Manau pirmiausia reikia ivertinti savo skausmo "slenksti". Nes is skausmo issunktos gimdyves svarbiausiu momentu jokios naudos...
Visa laika pasisakiau pries epidiura. Buvau prisiklausiusi gandu apie visokius "pavojus", tai bijojau jo be proto. Taciau gimdymas pakeite mano nuomone. Nors viskas ejosi sklandziai, bet jauciau, kad skausmas ne man. Prasikankinusi per nakti, paryciais pasidaviau.... paprasiau epidiuro. Ir tikrai ne apie savo komforta ta akimirka masciau... Baime buvo beprotiska, bijojau, kad atejus lemiamam momentui busiu penelyg issekusi. Tada ir kyla problemos, kai gimdyves pasiduoda... Del vaikelio galejau padaryti bet ka... Perzengiau per savo baimes ir pagimdziau labai sekmingai. Jokiu pasaliniu poveikiu, jokiu problemu su nugara ar dar kuo. Manau pirmiausia reikia ivertinti savo skausmo "slenksti". Nes is skausmo issunktos gimdyves svarbiausiu momentu jokios naudos...