Įkraunama...
Įkraunama...

Visa tiesa apie gimdyma su epidūrine nejautra

Labai graži istorija wub.gif ir kaip ir gražus rytas wub.gif
Atsakyti
l.grazi istorija.
l. i musu panasi smile.gifsmile.gif
kaip sakoma visos laimingos seimos savo laime panasios.
Atsakyti
labai graziai parasyta wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kokia miela, silta, pilna geru emociju istorija wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 10, 18:21)
Buvo truputis bėdelių, pakilusi temp. 39 gimdymo metu, tai suleido, bijau pameluot, analginą tikriausiai. Tai ant krūtinės neiškart padėjo sūnelį. Po to visą buvimą ligoninėje dar leido.
Jei teks kada antrąkart gimdyti, rinksiuos tik epidūrinę nejautrą. Nenoriu iki pažaliavimo kentėt skausmuose  rolleyes.gif

Ačiū visoms už gražius palinkėjimus  smile.gif

labai grazi istorija 4u.gif as irgi uz epidurine nejautra thumbup.gif kadangi pati su ja gimdziau tai jokiu skausmu nejauciau thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif labai grazu 4u.gif
Atsakyti
labai grazi istorija wub.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif ramiai,graziai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šilta ir miela istorija! wub.gif Stiprybės ir sveikatos Jūsų šeimai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ice-tee @ 2009 04 20, 15:38)
Šilta ir miela istorija!  wub.gif Stiprybės ir sveikatos Jūsų šeimai.  4u.gif

Ačiū, bet vaikučiui sveikatėlės truputėlį pagailėta verysad.gif
Atsakyti
sveikatos ir aukit dideli 4u.gif
Atsakyti
Saunu, grazu...
Visa laika pasisakiau pries epidiura. Buvau prisiklausiusi gandu apie visokius "pavojus", tai bijojau jo be proto. Taciau gimdymas pakeite mano nuomone. Nors viskas ejosi sklandziai, bet jauciau, kad skausmas ne man. Prasikankinusi per nakti, paryciais pasidaviau.... paprasiau epidiuro. Ir tikrai ne apie savo komforta ta akimirka masciau... Baime buvo beprotiska, bijojau, kad atejus lemiamam momentui busiu penelyg issekusi. Tada ir kyla problemos, kai gimdyves pasiduoda... Del vaikelio galejau padaryti bet ka... Perzengiau per savo baimes ir pagimdziau labai sekmingai. Jokiu pasaliniu poveikiu, jokiu problemu su nugara ar dar kuo. Manau pirmiausia reikia ivertinti savo skausmo "slenksti". Nes is skausmo issunktos gimdyves svarbiausiu momentu jokios naudos...
tongue.gif
Atsakyti