grazu net graudu, kaip grazu
Sveikinu
Cia raso tos, kurios to labai laukia, po to ivertina stebuklo grozi, bet dabar pamasciau..... Idomu ka parasytu tos, kurios to visai nenori, nelaukia, bet tai jau atsitinka koki 7 ar 9ta karta?
grąži istorija
grazi istorija. laimes, sveikatos ir meiles Jusu seimoje
graži istorija
Perskaičiau Jūsų gimdymo istorija, net pavydas baltas užėjo, kad man taip būtų lengvai ramiai, be tokių skausmų.... bet ne, trys paras atsikankinau, nes gimdžiau pas naturalistus, na žodžiu atsikankinau, bet gimė sveikas mažiukas, ir ačiū dievui. O Jums augti sveikiems ir dideliems
ačiū labai, jums taip sveikatėlės ir užaukit dideli
grazi istorija Nors pati ruosiuos nesirinkti epidiurinio Gal neteks gailetis...
Jums knygas rasyt ( jei dar nerasot ) koks talentas . Tai va skaitau ir nuo tos vietos kai leidotes vaistukus, skaiciau beveik savo istorija . Na uzmigti nepavyko , bet kad gulejau ir su vyru laukiau stebuklo be jokiu skausmu ir didziulio streso tai tikrai ir pats gimdymas ramesnis buvo, ir manau vaikiukui pilvelyje daug ramiau jei mama taip nestresuoja ( uztenka ir to jaudulio kaip cia viskas bus ir kad jau tuoj pamatysi maziuka )
Sveikatos ir stiprybes jums visoms busimoms mamytems
P.S. Antra karta gimdydama tikrai vel rinkciausi nuskausminima
paskaičius šią istoriją man nekyla abejonių, kad kai aš gimdysiu, tai tik su epidūrinę nejautra šaunu, kad taip lengvai pagimdėte. Aukite sveiki
QUOTE(simbarela @ 2008 06 30, 09:55)
Jums knygas rasyt ( jei dar nerasot ) koks talentas . Tai va skaitau ir nuo tos vietos kai leidotes vaistukus, skaiciau beveik savo istorija . Na uzmigti nepavyko , bet kad gulejau ir su vyru laukiau stebuklo be jokiu skausmu ir didziulio streso tai tikrai ir pats gimdymas ramesnis buvo, ir manau vaikiukui pilvelyje daug ramiau jei mama taip nestresuoja ( uztenka ir to jaudulio kaip cia viskas bus ir kad jau tuoj pamatysi maziuka )
aš taip pat antrąkart rinksiuosi tik epidūrinę nejautrą
QUOTE(jul-ija @ 2008 06 30, 10:07)
paskaičius šią istoriją man nekyla abejonių, kad kai aš gimdysiu, tai tik su epidūrinę nejautra šaunu, kad taip lengvai pagimdėte. Aukite sveiki
yra pliusų ir yra minusų dėl epidūrinės nejautros, bet tai jau kiekvienai asmeniškai pasirenkama ir tinkama
QUOTE(zi-zi @ 2007 07 10, 07:24)
kaip grazu, net susigraudinau