Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai ir masažistės

Zinau masaziste, kuri i namus ateina karoliniskiu lazdynu ir virsuliskiu rajonuose, jei ka domina, rasykit i az, duosiu telefona
Mano maza masazavo, man patiko, o ir kaina zmoniska 12 lituku buvo ziema.
Atsakyti
Mes masažuojamės pas Ziuzana, iš karoliniškių poliklinikos. Labai šauni moteriškė, ir su vaikučiais moka bendrauti. Jinai daro masažus ir poliklinikoje, taip pat gali ateiti ir i namus.
Mes tai einame i poliklinika masažuotis, tai mokame 10 lt, masažas trunkas apie 25 - 30 min. Jeigu kviesite i namus tai gal ir kokiu litu brangiau bus, negaliu tiksliai pasakyti.
Jeigu kam reikia jos tel ner. parašykit man až. Tikrai ją rekomenduočiau.
Atsakyti
QUOTE(Rasiliukas @ 2007 06 08, 13:20)
Į sveikatą  4u.gif  Kad tik mačytų(čia žemaitiškai reiškia, kad tik padėtų wink.gif )

Vaikstom i masazus jau antra savaite, labai patinka masaziste, o ir rezultatai po kiekvieno masazo vis ryskesni, negaliu as atsidziaugti smile.gif
Atsakyti
laba diena,gal kas zinot masaziste marijampoleje? ax.gif
Atsakyti
Labas, mamytes,

As naujoke ir man labai reikia pagalbos 4u.gif
Reikalinga i namus ateinanti masaziste kudikeliui, Vilniuje (Jeruzaleje).

Gal kas galetu padeti? Buciau labai dekinga... wub.gif
Atsakyti
laba diena mamytes bye1.gif gal kuri galetumete rekomenduoti privacia masaziste? labai butume dekingos smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas jau zingsniuoja prilaikomas, atsistoja pats lovyteje ir siaip zymiai judresnis, net pas masaziste ant stalo nebeguli kaip meskinas, duodasi ratais, spardosi ir t.t. na tiesiog sviesos greiciu vystymasis vyksta smile.gif
Atsakyti
sveikos, nuejom i baseina, tai ten trenere iskart pasake, kad vaikutis nera tiesus, kad jojo kunelis klaustuko formos. Sakykite, gal kas lamketes Antakalnio poliklinikoje pas masazistes be siuntimo. kaip ten, ar padejo, kiek mazdaug uz viena karta duodama? Dekoju is naksto.
Atsakyti
Sveika,

Mes dabar vaikštome su siuntimu, tai mokėjom po 12 Lt už kartą. Bet kadangi masažistė sakė, kad "išrašytų" 10 kartų neužteks, ir po 3 savaičių vėl reikės kartoti kursą, tai sakiau tada jau eisiu be siuntimo. Galvoju g.gif tuos pačius 12 Lt duoti - tik dabar ji juos sau į kišenę įsidės.
Atsakyti
Labas teveliai! gal kas nors zino masaziste Pilaites rajone Vilniuje?
Atsakyti
sveikos smile.gif norejau paklausti gal kuri zinot privacia masaziste?
Atsakyti
10 lt privaciai jos ima, Antakalnio baseine.
Atsakyti