Mums masazus dare Seskines poliklinikos neurologe, vaikui labai patiko, Serapiniene, jeigu reikes galesiu duoti telefona.
gal kuri nors turit masažistės vilniuje kontaktus?
Perskaiciau kad galite parekomenduoti masaziste Vilniuje,kaip tik ieskome.gal galite parasyti tel.?Mano dukrytei 2 men.Busiu labai dekinga ,nes jau koki menesi ieskome ir nieks negali padeti
Papildyta:
4u: Perskaiciau kad galite parekomenduoti masaziste Vilniuje,kaip tik ieskome.gal galite parasyti tel.?Mano dukrytei 2 men.Busiu labai dekinga ,nes jau koki menesi ieskome ir nieks negali padeti
Papildyta:
4u: Perskaiciau kad galite parekomenduoti masaziste Vilniuje,kaip tik ieskome.gal galite parasyti tel.?Mano dukrytei 2 men.Busiu labai dekinga ,nes jau koki menesi ieskome ir nieks negali padeti
Isvaziuojame visai vasarai i Palanga, 9 menesiui berniukui reikalingi masazai, gal kas nors zinot kudikiu masaziste Palangoje, ar kur arti Palangos? Turbut ten vaiku poliklinikoje tokios irgi yra, bet net nezinau kur ta vaiku poliklinika. Gal yra palangiskiu galinciu patart?
Poliklinika yra netoli autobusų stoties , bet ten vargu ar gausi siuntima. Reikės mokėti... Geriau tau butų išsirašyti iš savo gydytojo siuntima ir su juo nuvažiuoti pas masažistę dirbančia Palangoje.
O masažistė dirba Palangos ligonininėj Jos vardas Elena, o numeriukas 861064395
QUOTE(Rasiliukas @ 2007 06 08, 09:03)
Poliklinika yra netoli autobusų stoties , bet ten vargu ar gausi siuntima. Reikės mokėti... Geriau tau butų išsirašyti iš savo gydytojo siuntima ir su juo nuvažiuoti pas masažistę dirbančia Palangoje.
Labai aciu, nemokamai as ir nesitikiu masazu, pas mus irgi poliklinika skiria 6 masazus, ko tikrai per mazai, gauni paskui tartis ir moketi papildomai
Labai dekoju, skambinsiu iskart dabar
jau susitariau, labai aciu
Į sveikatą Kad tik mačytų(čia žemaitiškai reiškia, kad tik padėtų )
labadiena mamytes mum reik geros masazistes kaune
Prasau paaiskinti man kvailai, kokia tu masazu nauda maziukams? Ar jus cia del kokiu problemyciu masazu norit? Tiesa sakant as irgi eisiu su savo lialia i masazu kursus (as UK gyvenu), bet tik todel, kad yra cia toks vaiku centras pas mus, kur tie kursai nemokami, ten pacios mamos mokinamos masaza daryt
QUOTE(auksineblondine @ 2007 06 19, 19:35)
Prasau paaiskinti man kvailai, kokia tu masazu nauda maziukams? Ar jus cia del kokiu problemyciu masazu norit? Tiesa sakant as irgi eisiu su savo lialia i masazu kursus (as UK gyvenu), bet tik todel, kad yra cia toks vaiku centras pas mus, kur tie kursai nemokami, ten pacios mamos mokinamos masaza daryt
kai vaikas labai judrus, noris pamankstint, kad nepersitemptu. plius nemazai vaiku gimsta dabar su itemptais raumenukais
questa, o tau ana nepatinka? as mastau pas ja dar nueit karta ir stop kolkas