Sveikos mamytes.gal kuri is jusu esate masazavusios savo lialiukus pas D.Vercinskiene,Antakalnio poliklinikoje?siandien gavau pas ja siuntima,butu labai malonu isgirsti jusu nuomone apie ja.ACIU
Gal kas nors zino kur surasti Vilniuje masaziste kudikiui ?Mano dukrytei 1.5 men.Noretumet bendro masazo,bet neisivaizduoju dabartines situacijos,kokios kainos,kur ieskoti...Busiu labai dekinga
QUOTE(meitene @ 2007 04 23, 10:06)
Gal kas nors zino kur surasti Vilniuje masaziste kudikiui ?Mano dukrytei 1.5 men.Noretumet bendro masazo,bet neisivaizduoju dabartines situacijos,kokios kainos,kur ieskoti...Busiu labai dekinga
Kiek žinau kiekvienoje poliklinikoje yra masažistė. Bet mes tai eilės nesulaukėme pas ją. Susiradau privačiai - buvom labai patenkinti. Masažistė ateidavio į namus ir 40 minučių masažiuodavo mažiuką ( 20 min. darydavo masažą ir 20 min. gydomąją mankštą ) mokčjom po 20 lt.
va kaip gerai,kad yra masazisciu kurios ateina i namus,tai tik gal didesniuose miestuose.as savo mazutei norejau ir i namus pasikviest,bet kol kas dar nera tokiu specelistu .mes is utenos
As irgi nelabai noriu poliklinikoje,nes zinau kokios ten eiles:((Gal galite duoti tel.nr.?O kainytes tai normalios,as pagalvojau kad bus didesnes
QUOTE(meitene @ 2007 04 23, 19:39)
As irgi nelabai noriu poliklinikoje,nes zinau kokios ten eiles:((Gal galite duoti tel.nr.?O kainytes tai normalios,as pagalvojau kad bus didesnes
Na aš tai tiek mokėjau. Gal kitos ir branagiau ima Parašysiu až jums su tel.
mano mazylei po gimimo klinikose dare masaza ir mane ismokino, taigi dabar pati ji darau. jus irgi galit ismokti (karta pasikviest masaziste is ziurek ka ji daro) ir pacios daryti ir nereikes nieko samdyti.
QUOTE(lely @ 2007 04 24, 18:46)
mano mazylei po gimimo klinikose dare masaza ir mane ismokino, taigi dabar pati ji darau. jus irgi galit ismokti (karta pasikviest masaziste is ziurek ka ji daro) ir pacios daryti ir nereikes nieko samdyti.
nebaisu pakenkt vaikui?.. vienas netinkamas judesys kudikiui gali daug kainuoti
As pati irgi moku daryti masazus,bet vistiek norisi kad darytu profesionalas-geresnis bus rezultatas kad vystusi raumenukai ir butu sveikesnis. Vaikuciai po masazus ir miega geriau,ir valgo geriau ir nuotaika geresne. Kaip malonu matyti sypsojanti tau L eliuka !!!
Sveikos,
gal kuri kaune žinote į namus ateinančią masažistę. gal galėtumete tel az įmesti. Mes ėjome i Mažylį, reabilitacinį skyrių, kur yra baseinas. tai nepatiko. masažuojant vaiką net pamperso nenuima. ir jokių mankštelių nedaro, o kaina didelė - 25 lt, už tiek Vln į namus ateina. Žodžiu susidarė įspūdis, kad Mažylyje dirbančios kinezeterapeutės tinginės. Viena mama 3 katą atėjo į baseiną ir jai net nesiteikė parodyti kaip plukdyti mažiuką...
gal kuri kaune žinote į namus ateinančią masažistę. gal galėtumete tel az įmesti. Mes ėjome i Mažylį, reabilitacinį skyrių, kur yra baseinas. tai nepatiko. masažuojant vaiką net pamperso nenuima. ir jokių mankštelių nedaro, o kaina didelė - 25 lt, už tiek Vln į namus ateina. Žodžiu susidarė įspūdis, kad Mažylyje dirbančios kinezeterapeutės tinginės. Viena mama 3 katą atėjo į baseiną ir jai net nesiteikė parodyti kaip plukdyti mažiuką...