Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai ir masažistės

QUOTE(DaMy @ 2009 11 10, 14:12)
Įtartinas man tų masažisčių bumas pastaruoju metu. Seniau tik vaikams su dideliais sutrikimais masažai buvo skiriami, o dabar vos ne kas antra mamytė vaikus atiduoda masažistų rankomis ir gydytojai daug dažniau siuntimus išrašinėja (kai paslaugos pasidarė mokamos). Čia tik šiaip pamąstymui.

as irgi taip galvojau, kol pati neisitikinau, kad mano vaikui reikia siu paslaugu ax.gif
vienoj poliklinikoj esame gave ir nemokamu masazu ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

gal kas zinote kineziterapeute ateinancia i namus Jonavoje?
Buciau labai dekinga uz kontaktus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irincik @ 2009 10 28, 13:50)
VILNIUJE masaziste Oksana atlieka gydomoji masaza kudikiams.
Labai svelni ir stropi...greit suranda kontakta su vaiku  wub.gif
Jos kontaktas 8 673 82454,bet ateina tik Justiniskese ir aplink jas.
Sekmes  4u.gif

Tikiuosi Jusu atsiliepimai irgi geri apie ja ir vaikuciui praverte jos pagalba 4u.gif
Atsakyti
pati esu kineziterapeute ir nemanau, kad lb jau ce blogai, kad daznai vaikams masaziukus ir manksteles israsineja. patikekit tai tikrai nepakenks jus vaikui, net gi atvirksciai. tokie dalykai skatina vystimasi ir augima. manau, kad yra sveikintina, jog pagaliau brendam is sovietiniu laiku medicinos
Papildyta:
QUOTE(Gražina30 @ 2009 11 10, 22:23)
Sveiki,

gal kas zinote kineziterapeute ateinancia i namus Jonavoje?
Buciau labai dekinga uz kontaktus smile.gif

jus nebandete poliklinikoj tartis su kineziterapeutem, kurios dirba su vaikuciais?

beje, as pati darau gydomaji masaza Jonavoje, taciau tik suaugusiems. jei ka domina, tai rasykit i AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shkietka: 16 lapkričio 2009 - 23:47
QUOTE(shkietka @ 2009 11 16, 23:44)
jus nebandete poliklinikoj tartis su kineziterapeutem, kurios dirba su vaikuciais?
beje, as pati darau gydomaji masaza Jonavoje, taciau tik suaugusiems. jei ka domina, tai rasykit i AZ

bandziau, bet nesutiko. Nesuprantu, negi aplink Jonava nera ne vienos vaiku kineziterapeutes g.gif Visur klausineju, duodu skelbimus ir nieko nerandu unsure.gif
Atsakyti
matot kaip yra as pvz turiu kineziterapijos bakalaura, bet kai mokemes universitete net praktikos neturejau su vaikais. o tai yra tikrai kitoks ir specifinis darbas. reikia tam tureti praktikos. as manau tame ir yra problema, kad mokymo istaigos neduoda pakankamai kvalifikacijos. kineziterapeutu gal ir yra jonavoj, bet su vaikais reikia moket dirbti
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2007 01 02, 17:26)
Apie Alicija vie tik geri atsiliepimai, labai šiltas ir geras žmogus. Masažavo mano abu vaikus ir esu labai dėkinga ir patenkinta. Jei reikės kam nors kontaktų tai bandysiu surast.

Laba diena mamyte noreciau paprasyti telefono niumerio , masazistes Alicijos. Aciu.
Atsakyti
Gal kuri is mamyciu turi Lidijos masazistes telefono numeri , kuri dirba santariskese vaiku masaziste. Aciu
Atsakyti
reikalinga gera masaziste vilniuje 4men kudikiui del klubu dispazijos.
Atsakyti
QUOTE(DaMy @ 2009 11 10, 15:12)
Įtartinas man tų masažisčių bumas pastaruoju metu. Seniau tik vaikams su dideliais sutrikimais masažai buvo skiriami, o dabar vos ne kas antra mamytė vaikus atiduoda masažistų rankomis ir gydytojai daug dažniau siuntimus išrašinėja (kai paslaugos pasidarė mokamos). Čia tik šiaip pamąstymui.

aha, gerai cia issakyta nuomone. ligoniu kasu pinigu plovimas ir tiek bigsmile.gif mazai tie masazai, ka ir padeda. tiesiog vaikas vystosi kasdien, o masaziste tik atlieka masaza, kuris juk neidrodysi, ar nors kiek padejo!!!

QUOTE(shkietka @ 2009 11 17, 00:44)
pati esu kineziterapeute ir nemanau, kad lb jau ce blogai, kad daznai vaikams masaziukus ir manksteles israsineja. patikekit tai tikrai nepakenks jus vaikui, net gi atvirksciai. tokie dalykai skatina vystimasi ir augima. manau, kad yra sveikintina, jog pagaliau brendam is sovietiniu laiku medicinos
Papildyta:

sovietiniais laikais kineziterapija buvo ir gal net dayg stiprene nei dabar, tik kad vadinosi kitaip. koks gi ic apoziuris i darba, jei sakote "nepakenks". svrabu zinoti, ar pades!!!

QUOTE(shkietka @ 2009 11 17, 23:31)
matot kaip yra as pvz turiu kineziterapijos bakalaura, bet kai mokemes universitete net praktikos neturejau su vaikais. o tai yra tikrai kitoks ir specifinis darbas. reikia tam tureti praktikos. as manau tame ir yra problema, kad mokymo istaigos neduoda pakankamai kvalifikacijos. kineziterapeutu gal ir yra jonavoj, bet su vaikais reikia moket dirbti

jei jau esat baigus moksla, tai tikriausia puikiai zinot masazo poveiki bei nepoveiki organizmui g.gif
Atsakyti
Na kekvienas turim tureti ta tema savo nuomone mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jubrazu @ 2010 01 13, 15:43)
reikalinga gera masaziste vilniuje 4men kudikiui del klubu dispazijos.

LABAI gera masaziste lidija dirbanti santariskese po traumu su vaikais. pirmkame aukste po desniai kur rebilitacija lygtai parasyta, tik as jos kontaktu neturiu, pasikeites numeris. Nuvaziuokit
Atsakyti
VILNIUJE masaziste Oksana atlieka gydomoji masaza kudikiams.
Labai svelni ir stropi...greit suranda kontakta su vaiku smile.gif
Jos kontaktas 8 673 82454

Patikslinu: ji gyvena Justiniskese (VILNIUS), bet ateina pagal poreiki bet kur bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irincik: 19 sausio 2010 - 14:50