Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai ir masažistės

QUOTE(briede @ 2009 02 23, 15:46)
Mes masažus daromės centro poliklinikoj (Kaunas) smile.gif  Labai, labai esam patenkinti ponia Irena, nuostabus žmogus  thumbup.gif  Džiaugiuosi, kad draugė man ją užrodė smile.gif  Ji daro ir mokamus, ne tik su siuntimu (kaina 20 Lt). daro kartu masažus ir mankšteles. Jei, kam prireiks kontaktų, mielai pagelbėsiu per AŽ  smile.gif

Pritariu, gera kineziterapeutė, ir pamasažuoja kartu, ji pas mus į namus atvažiuoja
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2009 09 04, 22:25)
o pas ka lanket masazus? ax.gif

Nezinau pavardes, tokia stambi, tamsiais plaukais iki beveik peciu. Bet pavardes schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal kas zino Siauliuose kur kreiptis del masazu? Niekaip nerandu kineziterapiautes. O labai noreciau, nes mano mergytei butu gerai masaziukai del pilnapedystes.
Atsakyti
Jei kam reikes masazuotojos Klaipedoje, tai zinau labai gera dirba naujai atidarytame seimos sveikatos centre Herkaus Galerijoje. Ten drauge savo leliuka masazavo, tai sake, kad labai maloni ir masazuotoja ir aplinka. Ir isvis ten pas juos platus spektras - nesciuju masazai, po gimdymo, na ir siaip vyrams ir moterims.
Pati nebuvau, nes mano dukryte jau ne leliukas, bet planuoju del saves apsilankyti, tada galesiu objektyviau ivertinti. smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Aš darau medicininį - profilaktinį masažą. esu medikė 4u.gif Rašykit į AŽ.
Mamytėm galiu padaryti ir anticeliulitinį. KLAIPĖDA
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Drum: 15 spalio 2009 - 13:25
merginos, gal kas galite rekomenduoti gera masaziste Klaipedoje. rasykite i az. lauksiu smile.gif .

aciu
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2009 08 05, 07:03)
Mes pas ja irgi atlankem 2 kursus masazu. Paskui dar viena kursa lankem pas kita, tada ir supratau skirtuma. Barzdeniene labai maloniai bendrauja, moka elgtis su vaikais, bet va is jos masazo jokio efekto, nes ji tiesiog glostineja, aisku vaikui patiko

na va
mes po 10 masazu pas Danute Barzdeniene
buvo labai naudinga
vaikas viska pradejo daryt
sestis, stotis, ropoti
netgi katuciu ploti ir rodyt atia biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

gal galite rekomenduoti masazista kudikiui Panevezyje blush2.gif
Atsakyti
VILNIUJE masaziste Oksana atlieka gydomoji masaza kudikiams.
Labai svelni ir stropi...greit suranda kontakta su vaiku wub.gif
Jos kontaktas 8 673 82454,bet ateina tik Justiniskese ir aplink jas.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irincik @ 2009 10 28, 12:50)
VILNIUJE masaziste Oksana atlieka gydomoji masaza kudikiams.
Labai svelni ir stropi...greit suranda kontakta su vaiku  wub.gif
Jos kontaktas 8 673 82454,bet ateina tik Justiniskese ir aplink jas.
Sekmes  4u.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(Lapelyte @ 2009 10 28, 16:25)

prasom prasom 4u.gif
Atsakyti
Įtartinas man tų masažisčių bumas pastaruoju metu. Seniau tik vaikams su dideliais sutrikimais masažai buvo skiriami, o dabar vos ne kas antra mamytė vaikus atiduoda masažistų rankomis ir gydytojai daug dažniau siuntimus išrašinėja (kai paslaugos pasidarė mokamos). Čia tik šiaip pamąstymui.
Atsakyti