QUOTE(enjoyka @ 2009 07 17, 09:37)
Sveikos mamytes! Noreciau paprasyti jusu pagalbos. Mano mazyliui 2 men., biski padidejes raumenu tonusas. Gal galetumete pasiulyti gera masaziste Vilniuje, kuri galetu atvaziuoti i namus? Buciau labai dekinga! Labai lauksime jusu atsakymu.
pasieškok kur yra forumiečių skelbimų lenta,paslaugų skyrelis,ten tikrai ką nors surasi.
QUOTE(dzeine01 @ 2009 07 17, 14:11)
pasieškok kur yra forumiečių skelbimų lenta,paslaugų skyrelis,ten tikrai ką nors surasi.
Aciu uz informacija! Butinai paieskosiu. Gal pavyks rasti
QUOTE(Jgrushka @ 2009 07 20, 15:05)
reikalinga masaziste, vaikui 1,3m. Vaiksto ant pirstu galiuku. Rasykit i az
supratau kad esate iš vilniaus
QUOTE(Jurachux @ 2008 11 12, 15:12)
Mes vaisktom i Antakalnio poliklinika pas Danute Barzdeniene, labai puiki ir maloni moteris . Lyginu su jos kolegem,tai supratau jog ji tikrai moka elgtis. Nes uzejus i kabineta matau kaip dirba jos kolege, tai oi net tu vaiku gaila Mano mazutei dar 4 men nera, nei karto neverke. Ja man kita mama rekomendavo, esu patenkinta. dukrele taip pat sypsosi jai
Mes pas ja irgi atlankem 2 kursus masazu. Paskui dar viena kursa lankem pas kita, tada ir supratau skirtuma. Barzdeniene labai maloniai bendrauja, moka elgtis su vaikais, bet va is jos masazo jokio efekto, nes ji tiesiog glostineja, aisku vaikui patiko, bet kai nuejom pas kita, tai skirtumas akivaizdus - ji maziu verte pratimus atlikti pati - ne pati pakociodavo, atseit vartosi, o pasukdavo taip, kad mazius turetu dirbti ir verstusi pats, tik tokiu budu efektas bus. Mazius stenejo, inkste, labai jau jis tinginys pas mus, bet dare viska, paskui luzdavo kelioms valandoms O po Barzdenienes masaziuku jis visai nemiegodavo, nes nepavargdavo, ji viska padarydavo uz ji. Kam masazai reikalingi tik siaip, tai barzdeniene labai rekomenduoju - su vaikuciais elgiasi super, mano kleckas net neverke ne karto, sypsodavosi issidrebes ir viskas. Bet kam reikia rimtos mankstos, raumenu tonuso didinimo, ji per silpna. Pas kita masaziste pavaiksciojom tik 3 kartus ir vaikas sustiprejo neatpazistamai
Galiu parekomenduot labai malonia masaziste Oksana, kuri atlieka vaiku gydomoji masaza.
Jos kontaktas 8 673 82454
Ji gyvena Justiniskese, bet ateina ir i namus.
Jos kontaktas 8 673 82454
Ji gyvena Justiniskese, bet ateina ir i namus.
ieškau masažistės, kuri galėtų ateiti į namus Žvėryne, Vilniuje.
Gal galite ką rekomenduoti?
Gal galite ką rekomenduoti?
QUOTE(Praline @ 2009 08 05, 08:03)
Mes pas ja irgi atlankem 2 kursus masazu. Paskui dar viena kursa lankem pas kita, tada ir supratau skirtuma. Barzdeniene labai maloniai bendrauja, moka elgtis su vaikais, bet va is jos masazo jokio efekto, nes ji tiesiog glostineja, aisku vaikui patiko, bet kai nuejom pas kita, tai skirtumas akivaizdus - ji maziu verte pratimus atlikti pati - ne pati pakociodavo, atseit vartosi, o pasukdavo taip, kad mazius turetu dirbti ir verstusi pats, tik tokiu budu efektas bus. Mazius stenejo, inkste, labai jau jis tinginys pas mus, bet dare viska, paskui luzdavo kelioms valandoms O po Barzdenienes masaziuku jis visai nemiegodavo, nes nepavargdavo, ji viska padarydavo uz ji. Kam masazai reikalingi tik siaip, tai barzdeniene labai rekomenduoju - su vaikuciais elgiasi super, mano kleckas net neverke ne karto, sypsodavosi issidrebes ir viskas. Bet kam reikia rimtos mankstos, raumenu tonuso didinimo, ji per silpna. Pas kita masaziste pavaiksciojom tik 3 kartus ir vaikas sustiprejo neatpazistamai
o pas ka lanket masazus?
Kaip del masazu seskines polikl? mums pasake,kad tik apmokins,o darysius pati