Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai ir masažistės

Pazistu masaziste Oksana, kuri atlieka gydomoji masaza kudikiams.
Labai svelni ir stropi...greit suranda kontakta su vaiku.
Jos kontaktas 8 673 82454
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Mes masažus daromės centro poliklinikoj (Kaunas) smile.gif Labai, labai esam patenkinti ponia Irena, nuostabus žmogus thumbup.gif Džiaugiuosi, kad draugė man ją užrodė smile.gif Ji daro ir mokamus, ne tik su siuntimu (kaina 20 Lt). daro kartu masažus ir mankšteles. Jei, kam prireiks kontaktų, mielai pagelbėsiu per AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(briede @ 2009 02 23, 13:46)
Mes masažus daromės centro poliklinikoj (Kaunas) smile.gif  Labai, labai esam patenkinti ponia Irena, nuostabus žmogus  thumbup.gif  Džiaugiuosi, kad draugė man ją užrodė smile.gif  Ji daro ir mokamus, ne tik su siuntimu (kaina 20 Lt). daro kartu masažus ir mankšteles. Jei, kam prireiks kontaktų, mielai pagelbėsiu per AŽ  smile.gif

Mes taip pat susidure su Kauno centro poliklinikos masaziste, bet Migle. Mums ji super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Jeigu kam reikės masažisto paslaugų Šiauliuose, parašykite į až, duosiu kontaktus. Nežinau, ar važiuoja į namus, bet manau, kad galėtų ir susitarti smile.gif Vedžiau savo vaiką, tikrai labai patiko ir man ir vaikui, o ir kainos visiškai nesikandžioja. Pvz. kūdikio viso kūno masažas 1 kartas 8 Lt.
Atsakyti
Pazistu masaziste Oksana, kuri atlieka gydomoji masaza kudikiams.
Labai svelni ir stropi...greit suranda kontakta su vaiku.
Jos kontaktas 8 673 82454
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sakykit,ar tiesa kad jau tu nemokamu masazu jau nebera.
Man taip pasake Antakalnio polikl.Tai ir noriu zinoti ar eiti toliau aiskintis
ir dar jei i nmus kviesti,kokios dabar kainos masazistu
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natylli: 20 gegužės 2009 - 20:51
QUOTE(natylli @ 2009 05 20, 22:48)
Aciu 4u.gif

Kiek zinau,tikrai nera schmoll.gif
Antakalnio poliklinikoje tai tikrai ne.
O kainos masazistu su atvykimu i namus 25-30Lt
Atsakyti
Sveikos mamytes! Noreciau pasiteirauti, ar visuose Vilniaus poliklinikuse mokami masazai, manksteles, baseinas? Antakalnio poliklinikoj - taip!
Kiek girdejau, pvz. centro poliklinikoj visa tai - nemokama! Aisku, turint siuntima is gydytojos.
Atsakyti
QUOTE(natylli @ 2009 05 20, 20:48)
Aciu 4u.gif

QUOTE(Irincik @ 2009 05 21, 08:24)
Kiek zinau,tikrai nera schmoll.gif
Antakalnio poliklinikoje tai tikrai ne.
O kainos masazistu su atvykimu i namus 25-30Lt

QUOTE(Alincik @ 2009 05 27, 18:24)
Sveikos mamytes! Noreciau pasiteirauti, ar visuose Vilniaus poliklinikuse mokami masazai, manksteles, baseinas? Antakalnio poliklinikoj - taip!
Kiek girdejau, pvz. centro poliklinikoj visa tai - nemokama! Aisku, turint siuntima is gydytojos.

Mes Centro poliklinikoje gavom 15 nemokamų masažų. Aišku vaikų gydytojos siuntimas reikalingas, bet jeigu tie masažai reikalingi, tai ir siuntimą išrašo. Kol kas dar tik pradėjom ten vaikščioti, bet man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Na nezinau, kaip kur bet maksteles, o ten ir masaziuko siek tiek ieina tai tikrai nemokami, man atrodo per metus yra tam tikras skaicius ju, bent mum taip gydytoja sake...
Musu mankstininke biggrin.gif dabar laikinai nedirba, tai ieskome naujos, kuri galetu i namus atvaziuoti, gal galit ka patart? Bet kad ne tik masaziuka darytu....
Atsakyti
Sveikos, gal turite kas nors kontaktus masazisto, dirbancio santariskese ir vaziuojancio i namus? Labai lauksiu i AZ 4u.gif
Atsakyti
sveikos,aš KAUNE ATLIEKU KLASIKINĮ MASAŽĄ,atvažiuoju į namus.Telefonas;866177014. arba rašykite į AŽ 4u.gif
Atsakyti