Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai ir masažistės

As zinau puikia masaziste Klaipedoje, kuri atvaziuoja i namus. Mums uzteko vos keliu masazu bigsmile.gif Jei kam reikia, rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
Mes ieskome masazites 7 men mergytei, kuri galetu atvazioti i namus Vilniuje (Fabijoniskes). Jei kas zino kokiu kontaktu, laukciau info i az.
Atsakyti
Reikalinga masažistė 4 mėn. kūdikiui Vilniuje, mokanti ir mankšteles daryti.
Gal galit parekomenduot? Laukiu AŽ su telefonais, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raimundux @ 2008 07 09, 00:55)
As zinau puikia masaziste Klaipedoje, kuri atvaziuoja i namus. Mums uzteko vos keliu masazu bigsmile.gif Jei kam reikia, rasykit i az 4u.gif

labukas...labai noreciau suzinoti tos masazistes numeriuka... spurgiene@gmail.com
busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daiduk @ 2008 05 15, 17:37)
Mano sūnelį masažavo masažistė Virginija.  thumbup.gif
Ji važiuoja į namus masažuoti Vilniuje ir priima masažo kabinete Jaruzalėj, Baltupio gatvėje. Jei reiktų, kreipkitės per až, duosiu kontaktus.

Masazavo ir mus masaziste Virginija ir nieko labai jau pagiriancio nepasakyciau, sakyciau reiketu labiau ismanyti savo darba, as jai sakydavau, kad kaire kojyte man kazkaip viska ne taip daro, jinai man aiskino, kad desine, dabar nuvezem dukryte pas gydytojus i santariskes ir tikrai pasake, kad kairej kojytej toniusiukai padideje, sako reikia masazatuoti, sakau ju 10 masazu atlikta, tai man pasake, kad nesimato tu atliktu masazu, nes kojyte itempta, vazinesim dabar masazuotis ir mankstintis i santariskes pas tikrai gerus masazuotojus, o Virginija gali masazuoti vaikucius, kuriuos kaip pati sake tevai atveza kaip i pramoga, kad prasiblaskytu mamos ir vaikiuka dar pamaigytu. Tai jei neturit kur deti pinigeliu ir norit pasipramogauti, galit eiti pas ja, 30lt. kartas ir valio! doh.gif

Atsakyti
QUOTE(gisa @ 2008 10 22, 16:11)
Masazavo ir mus masaziste Virginija ir nieko labai jau pagiriancio nepasakyciau, sakyciau reiketu labiau ismanyti savo darba, as jai sakydavau, kad kaire kojyte man kazkaip viska ne taip daro, jinai man aiskino, kad desine, dabar nuvezem dukryte pas gydytojus i santariskes ir tikrai pasake, kad kairej kojytej toniusiukai padideje, sako reikia masazatuoti, sakau ju 10 masazu atlikta, tai man pasake, kad nesimato tu atliktu masazu, nes kojyte itempta, vazinesim dabar masazuotis ir mankstintis i santariskes pas tikrai gerus masazuotojus, o Virginija gali masazuoti vaikucius, kuriuos kaip pati sake tevai atveza kaip i pramoga, kad prasiblaskytu mamos ir vaikiuka dar pamaigytu.  Tai jei neturit kur deti pinigeliu ir norit pasipramogauti, galit eiti pas ja, 30lt. kartas ir valio!  doh.gif

Teiravausi ir aš jos paslaugų, kaip dabar džiaugiuosi, kad suspėjau kitą susirasti...
Atsakyti
Sveiki, mes ieskom masazistes, kuri atliktu masaza 6 me. mergytei Vilniuje Karoliniskese. Laukiam rekomendaciju ir kontaktu, aciu.
Atsakyti
QUOTE(rimama @ 2008 11 11, 15:11)
Sveiki, mes ieskom masazistes, kuri atliktu masaza 6 me. mergytei Vilniuje Karoliniskese. Laukiam rekomendaciju ir kontaktu, aciu.

Mes vaisktom i Antakalnio poliklinika pas Danute Barzdeniene, labai puiki ir maloni moteris thumbup.gif . Lyginu su jos kolegem,tai supratau jog ji tikrai moka elgtis. Nes uzejus i kabineta matau kaip dirba jos kolege, tai oi net tu vaiku gaila blink.gif Mano mazutei dar 4 men nera, nei karto neverke. Ja man kita mama rekomendavo, esu patenkinta. smile.gif dukrele taip pat sypsosi jai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurachux @ 2008 11 12, 15:12)
Mes vaisktom i Antakalnio poliklinika pas Danute Barzdeniene,  labai puiki ir maloni moteris thumbup.gif . Lyginu su jos kolegem,tai supratau jog ji tikrai moka elgtis. Nes uzejus i kabineta matau kaip dirba jos kolege, tai oi net tu vaiku gaila  blink.gif Mano mazutei dar 4 men nera, nei karto neverke. Ja man kita mama rekomendavo, esu patenkinta. smile.gif dukrele taip pat sypsosi jai mirksiukas.gif

Oj mums labai toli verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mano dukrytei paskyre masazus Seskines poliklinikoje, bet gydytoja reabilitologe taip konkreciia ir neatsake koks raumenu tnusas, sako gal sumazejes, nes vaikas 4,5 men, bet nenori vartytis. del masazu bijau, nes kiek zinau jei padydejes tonusas masazas kitaip atliekamas nei kai sumazejes tonusas.Mums dave lapuka, bet ant jo neparase masazistei koks tonusas.Ar visose poliklinikose vienodus masazus vaikams daro, ar nepakenks. nenorejau kviestis masazistes mokamai, kol su reabilitologe vaiko neapziures ir diagnozes nepasakys, bet deja konkreciai nieko mums ir neatsake. Tai net nezinau ka daryti
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čili: 22 lapkričio 2008 - 17:30
4u.gif
Atsakyti