Ieskom masazistes kudikiui 5 men. Druskininkuose Skubu,jei kas zinote prasau parasykite i AZ.Aciu
o kiek kazin tiksliai priklauso masazu poliklinikoj nemokamai?
QUOTE(maman8 @ 2008 03 28, 12:38)
o kiek kazin tiksliai priklauso masazu poliklinikoj nemokamai?
5 masažai, 5 mankštos
QUOTE(leuleu @ 2005 02 01, 18:22)
Tikrai galėčiau, puiki masažistė, dirbanti Santariškių vaikų ligoninėje, masažavo mūsų sūnelį, ateidavo į namus. Man regis, ji ir gyvena Riešėje. Jos vardas Lidija, 86******* arba 86*******, galit pasakyti, kad rekomendavo Pijaus mama. Tikrai gera masažistė, tik gana užimta, bet kadangi kažkur lyg ir Riešėj gyvena, manau sutiks. Mes mokėjom 20 litų už kartą, bet verta. Sėkmės
Gal galetumet man sitos masazistes telefona parasyti.As pati gyvenu Rieseje ir noreciau savo 4 men suneliui masazu.
sveikos mamytes, gal kas galetu patarti gera masazite, kuri atvaziuoja i namus? mes gyvenam Fabijoneskese
jei kam reikia, zinau Palangoj pora l.geru masazisciu...
Mano sūnelį masažavo masažistė Virginija.
Ji važiuoja į namus masažuoti Vilniuje ir priima masažo kabinete Jaruzalėj, Baltupio gatvėje. Jei reiktų, kreipkitės per až, duosiu kontaktus.
Ji važiuoja į namus masažuoti Vilniuje ir priima masažo kabinete Jaruzalėj, Baltupio gatvėje. Jei reiktų, kreipkitės per až, duosiu kontaktus.
QUOTE(daiduk @ 2008 05 15, 17:37)
Pas mus irgi Virginija lankosi jau antrą seansą. Super
[quote=daiduk,2008 05 15, 17:37]
[/q
sveikos visos mamos. padėkite susirasti dukrytei gera masažiste Vilniuje,kuri atvažiuotu i namus. Daiduk atsiusk masazistes virginijos kontaktus [EMAIL]henretele @gmail.com[/EMAIL] išanksto ačiū
[/q
sveikos visos mamos. padėkite susirasti dukrytei gera masažiste Vilniuje,kuri atvažiuotu i namus. Daiduk atsiusk masazistes virginijos kontaktus [EMAIL]henretele @gmail.com[/EMAIL] išanksto ačiū
QUOTE(ENIGMA @ 2005 10 25, 16:31)
Sveikos,
kadangi gavau kelias zinutes del masazistes, tai noriu pasakyti, kad ji vis dar imasi privaciu masaziuku ir jei kam reiks telefoniuko rasykit man AZ. parasysiu
kadangi gavau kelias zinutes del masazistes, tai noriu pasakyti, kad ji vis dar imasi privaciu masaziuku ir jei kam reiks telefoniuko rasykit man AZ. parasysiu
prasau atsiusk numeri linusik@post.skynet.lt