Įkraunama...
Įkraunama...

Masažai ir masažistės

kiek as zinau , tai masazu kieki reguliotu pati masazuotoja. priklausomai nuo vaikelio . manu kad bent jau 10 kartu reiketu. wink.gif
Atsakyti
Gal kas žinot gerą masažistę Klaipėdoje kuri važiuotų į namus?
Atsakyti
QUOTE(Monaving @ 2007 06 20, 11:10)
Vaikstom i masazus jau antra savaite, labai patinka masaziste, o ir rezultatai po kiekvieno masazo vis ryskesni, negaliu as atsidziaugti smile.gif

Parašykite prašau ir man, kas jus masažuoja. L.AČIŪ smile.gif
Nes masažas masažui nelygu. Pas mus į namus ateina p.Onutė, ima 25 Litus už kartą! Bet viskas vyksta labai jau trumpai. Gal 10-15 min.
Ir bendrai man ji pasirode toookia biznierė blush2.gif
Atsakyti
Sveiki darau masaziukus ir mankstytes vaikuciams cia Kaune atvykstu i namus daugiau i az
Atsakyti
Vaikstom i masazus jau antra savaite, labai patinka masaziste, o ir rezultatai po kiekvieno masazo vis ryskesni, negaliu as atsidziaugti

QUOTE(VėjoMylima @ 2007 09 19, 13:01)
Parašykite prašau ir man, kas jus masažuoja. L.AČIŪ  smile.gif
Nes masažas masažui nelygu. Pas mus į namus ateina p.Onutė, ima 25 Litus už kartą!  Bet viskas vyksta labai jau trumpai. Gal 10-15 min.
Ir bendrai man ji pasirode toookia biznierė  blush2.gif

Ir as prisidedu prie prasymo. Nes masaziste, kuria paskyre tai nemasazuoja o paglosto g.gif . O dar ir pratimeliu noretusi. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano sūnui nustatė hipertonusą, todėl norėčiau jam kokius masažus suorganizuot. Labai prašyčiau parašyti į až masažisčių Vilniuje telefonus, su kuriomis esate susidūrusios ir norit rekomenduot. Ypač gerai būtų tos visų išgirtos masažuotojos Alicijos iš Antakalnio poliklinikos telefonas. Ačiū iš anksto. 4u.gif
Atsakyti
gal galit rekomenduoti masaziste vilniuje kuri ateina i namus ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(ŽUKA @ 2007 08 10, 00:00)
Sveiki, noreciau pasidalti savo patirtimi su jumis............................mano mazajam angeliukui 10 men. su uodegyte..............ir vakar padarem 10 graziu ir teisingu zingsniu thumbup.gif  ir viskas deka masazo. kreipemes pagal rekomendacija i antakalnio poliklika. ten dirba masazuotija vardu Dana( svesiais plaukais , jai kam nors bus idomu...........nes ten yra dvi Danos ax.gif ) ji tikrai padare stebukla tongue.gif ejome i masaza vos savaite o maniskis jau padare pirmus zingsnius lotuliukas.gif manau kad masazai tikrai padeda vaikuciams ivairiais atvejais. jis kaip sportas .........mums tongue.gif
tai va mielos mamytes , jai kas nors galvoja ir niekaip nesirista eiti i masaza ar ne...........tikrai galeciau pasakyti EITI BUTINAI 4u.gif
galeciau atsiusti tel. i az( jai dfomintu 4u.gif )

Labai domintu parasykite jos tel. AZ. Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vejunestela @ 2007 10 15, 14:14)
gal galit rekomenduoti masaziste vilniuje kuri ateina i namus ir kokia kaina?

Mane tai irgi tai domintu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitka @ 2007 08 29, 14:34)
Gal kas žinot gerą masažistę Klaipėdoje kuri važiuotų į namus?

Matyt tokių Klp nėr, o mums irgi labai reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Banderole @ 2007 10 26, 15:12)
Matyt tokių Klp nėr, o mums irgi labai reikia  g.gif

Parašiau į AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif Ieskom ir mes masazistes, kuri galetu ateiti i namus. Pageidautina - geros.
P.S. Mes gyvenam Baltupiuose.
Labai lauksiu informacijos i AZ. sunglasses2.gif
Atsakyti