Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

Suknytė ieško savo šeimininkės 4u.gif
user posted image

Rašyti i AŽ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 08 24, 23:11)
Labai grazute princesyte wub.gif

aciu ji tikrai labai graziai atrode..... blush2.gif , dar man labai grazus kriksto rubelis buvo, bet veliau idesiu, ji kriksto mama suorganizavo, tikrai labai fainutis .....
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 08 12, 19:22)
O kaip jums toks megztinukas g.gif Neapsisprendziu ax.gif
user posted image

cia, tai labai grazu, labai..... daugiau man cia nelabai kas krito i aki blush2.gif
Atsakyti
Stai ir musu krikstorubelis, na cia naminis variantas, mes nepasipuose, bet matosi viskas aiskiai blush2.gif blush2.gif blush2.gif
http://s193.photobuc...4/krikstorubas/
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 08 18, 20:12)
Kad nieko prestaringo. Jei esat katalikas(e), tada pagal doktrinas, kadangi Marijos rubas buvo melynas-zydras, tai mergaitem su zydru, o kadangi Kristaus rubas buvo ruzavas, todel berniukams su ruzavu. Kunigas sake, kuris yra MB pusbrolis, tai manau jis zino g.gif
Nes pasiziurejau savo kriksto skraiste, tai ji su zydru mirksiukas.gif

tikrai taip,mergaitem -melyna spalva, o berniukam-raudona. drinks_cheers.gif dar savo mociutes paklausiau, tiesiog dabar visi daro,kaip sugalvoja, as tai is vis sakiau nukirpsiu gelytes, kad liktu tik balta skraistele:D
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 08 26, 22:55)
tikrai taip,mergaitem -melyna spalva, o berniukam-raudona. drinks_cheers.gif dar savo mociutes paklausiau, tiesiog dabar visi daro,kaip sugalvoja, as tai is vis sakiau nukirpsiu gelytes, kad liktu tik balta skraistele:D

geriausias variantas thumbup.gif tada niekas nesakys, kad spalvas sumaiset 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 08 02, 14:10)
Aš savo dukrytę papuošiau taip: user posted image

O krikšto skraistė buvo tokia: user posted image

Dieviško grožio rūbeliai wub.gif kas tokius gražius neria?
mes taip pat ruošiamės krikštyti savo 1,3 m. dukrytę ir 2,8 m. sūnelį. Labai norėčiau savo mergaitę panašiai papuošti. O iš berniukiškų labai sužavėjo tas baltas kostiumėlis, kuriais savo vaikiukus papuošė Saule ir Innguta (atrodo). kažin kiek toks kainuoja ir per kiek laiko pristato?
Atsakyti
IR mes pagaliau po krikštynų. ax.gif
Aš savo dukrai pati nėriau suknelę. Jūsų teismui - tik labai nepeikit. blush2.gif Pirmas mano blynas. Modelis nepasidavė fotografuojamas,tai teko fotkint vienus rūbus. biggrin.gif user posted image
Atsakyti
suknyte tikrai faina,tik aisku geriausias vaizdas yra ant modeliuko,gal net dar graziau atrodytu
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2007 08 27, 17:47)
suknyte tikrai faina,tik aisku geriausias vaizdas yra ant modeliuko,gal net dar graziau atrodytu

drinks_cheers.gif ,kad geriausias vaizdas ant modelio. biggrin.gif ,bet nebuvo visos komplektacijos - tai žvakės neturėjo, tai kapšelio. Galiu įkelt tokią foto,kur suknele puikuojasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2007 08 25, 12:53)
Suknytė ieško savo šeimininkės 4u.gif
user posted image

Rašyti i AŽ smile.gif

Nemoku aš į tą AŽ rašyti. Kokio dydžio suknelė ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Suknyte per krutinyte 48 cm,ilgis 50 cm,kaina 75 lt ax.gif
Atsakyti