Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

QUOTE(Rraitux @ 2007 08 12, 18:22)
O kaip jums toks megztinukas g.gif Neapsisprendziu ax.gif
user posted image

thumbup.gif megztukas
O aš tokių rožyčių ieškau krikšto suknelei. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramux: 12 rugpjūčio 2007 - 19:35
Krikstysim rudeny,tai kaip tik.O ir suknyte tada reik sugalvoti panasia,noreciau su tokiom gelytem wub.gif Bet tik galvoju g.gif mano maze bus apie metuku,bet man atrodo grazus ir didesnis bus,nes cia kudikeliui parodyta.
Atsakyti
QUOTE(DianaV @ 2007 08 04, 09:42)
o dabar noreciau jusu patarimo noriu savo mazylei tokios suknytes,bet abejoju del poros dalykeliu  ax.gif
1.ar daryt tokio ilgio ar iki kauliuku,kaip tutifruti detos sukneles ilgis???
2.galvoju gal dar reiketu isiuti po apacia pamosaliuka,kad  siek tiek pustesne butu ir graziau kristu????

mūsų suknytė buvo lygiai tokia pati 4u.gif bet čia ji man gražiau atrodo....nežinau,bet kažkaip liūdna mums su ja buvo verysad.gif šiaip ji gavosi ''sutysus''čia foto-tai gražiai pataisyta ir modeliukas jau didesnis,kai sėdi gražiau,o mes dar pusiau gulom (5mėn.)nusifotografavom doh.gif (čia ir atelje daug įtakoss turi),tai nekaip gavosi ant nuotraukų.Sakaiu,dabar nusivešiu nufotografuot,kai jau sėdi,gal gražiau bus ax.gif
mūsų nebuvo iki kauliukų-ir nereikia,o pamušalas netinka prie nerto schmoll.gif aš buvau irgi tą variantą apgalvojus,bet jokio nėrimo vaizdo nėra schmoll.gif
linkim gražiai pasipuošt wub.gif
Papildyta:
QUOTE(mamuxx @ 2007 08 12, 19:17)
Megztukas thumbup.gif .
Norėčiau numegzti tokį megztuką dovanų, bet nelabai susigaudau, kaip ten rankovytės: įstatytos ar reglanas? g.gif  Gal galėtumet patarti, kur rasti aprašymą?

tikrai rankovytės neįstatytos schmoll.gif mes turim panašaus tipo skraistę-tai ištisai nerta ir tose vietose išplatinta.aprašymo tai nežinau,kur gauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 08 12, 18:22)
O kaip jums toks megztinukas g.gif Neapsisprendziu ax.gif
user posted image

atrodo kaip angeliukas miegantis wub.gif
Atsakyti
aš savo mergytę buvau papuošusi taip
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 08 17, 09:48)
user posted image

atrodo visai paprastai,bet labai graziai wub.gif
Atsakyti
4u.gif Mano berniuko kostiumukas. Tik foto nelabai. doh.gif

user posted image

beje parduodu, gal kam reikia. Ūgis 80-86.

Atsakyti
QUOTE(*Lina* @ 2007 08 17, 08:48)
user posted image

O, Dieve, kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Stai taip atrode musu modeliukai
user posted image
Atsakyti
visai nieko
Atsakyti
Savo aukso gabalėli krikštisim pavasarį, tai galvoju nerti suknytę pati, vat paieškosiu įdėjų supermamose, pabaigsiu rašyti diplominį ir nersiu biggrin.gif Butinai turės būti skribelaitė su rausvom gėlytėm, pasijonį darysiu iš balto tiulio ir ant sijonuko rausvų gėlyčių pridėsiu blush2.gif Ai kaip faina svajot...
Atsakyti
QUOTE(Dye @ 2007 08 18, 14:34)
Savo aukso gabalėli krikštisim pavasarį, tai galvoju nerti suknytę pati, vat paieškosiu įdėjų supermamose, pabaigsiu rašyti diplominį ir nersiu biggrin.gif Butinai turės būti skribelaitė su rausvom gėlytėm, pasijonį darysiu iš balto tiulio ir ant sijonuko rausvų gėlyčių pridėsiu blush2.gif Ai kaip faina svajot...

siaip, per krikstynas, mergaitem eina zydra spalva, o berniukams ruzava mirksiukas.gif
Atsakyti