Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

O pavyzdziui musu suknutes apacia kiararaste.dabar galvoju ar siut koki pasijonuka ar ne?Ar taip ir palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 06 22, 12:50)
O pavyzdziui musu suknutes apacia kiararaste.dabar galvoju ar siut koki pasijonuka ar ne?Ar taip ir palikt g.gif

tai vat musiske suknyte irgi kiaurarastis , mirksiukas.gif pasijoni tai desiu, bet sakau gal vos vos reikia ir pastandint g.gif
Atsakyti
QUOTE(villmucka @ 2008 06 20, 22:21)
pasakykit ar kazkas panasaus tiktu krikstynoms na jei kelnytes butu siek tiek sviesesnes g.gif

geriau jau toks kostiumelis tiktu teminiam vakareliui ar kitai kokiai sventei.Krikstynoms gal nelabai g.gif Cia tik mano nuomone blush2.gif
Atsakyti
o aš noriu parodyti dar vieną nertą komplektėlį krikštynoms
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
lėlė mano tai ne kokia,iš palėpės ir reikalaujanti remonto ax.gif
Atsakyti
Viliuteee labai grazus
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 23, 10:21)
o aš noriu parodyti dar vieną nertą komplektėlį krikštynoms
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
lėlė mano tai ne kokia,iš palėpės ir reikalaujanti remonto ax.gif

man truksta zodziu blush2.gif na SUPER GRAZU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man irgi grazu bet brangus malonumas g.gif
Atsakyti
vis pasižiūriu į šiuos nertus krikšto rūbelius ir kaskart jais atsidžiaugti negaliu(čia ne mano darbeliai ax.gif ),jau tokie man jie tikri krikšto rūbeliai,gražesnių nertų nesu mačiusi.Dar man gražūs siūti lino rūbeliai,puošti nėrinukais.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 19, 17:57)
ir dar megztas komplektukas mažai gražutei mergytei

user posted imageuser posted imageuser posted image

user posted imageuser posted imageuser posted image

kiek sitas grozis kainuoja?
Atsakyti
atsakiau až
Atsakyti
QUOTE(Viliuteee @ 2008 06 23, 16:37)
vis pasižiūriu į šiuos nertus krikšto rūbelius ir kaskart jais atsidžiaugti negaliu(čia ne mano darbeliai ax.gif ),jau tokie man jie tikri krikšto rūbeliai,gražesnių nertų nesu mačiusi.Dar man gražūs siūti lino rūbeliai,puošti nėrinukais.
user posted image

Ir tie rubeliai ir tu rubeliu seimininkai tokie mazi kunkuliukai - minkstuciai grazuciai smile.gif
Atsakyti
Noriu padekoti vzilma uz nuostabius kriksto rubelius. Mano mergyte atrode kaip tikra princese. Labai labai aciu 4u.gif
Atsakyti