Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

QUOTE(ggudrute @ 2008 06 11, 14:02)
Mano mazyles krikstynom suknute, kepuryte ir skraiste(nors skraiste apvilkom tik vakare , nes labai jau karsta dienele buvo), tik neturiu dar nuotraukyciu kaip atrode suknute ant dukrytes, vis dar laukiam nuotraukyciu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Labai grazi suknyte wub.gif .Musu ir panasi wub.gif ,tik kol krikstynos neivyko slepiu kaip vestuvine lotuliukas.gif .
Atsakyti
Mano mazyles krikstynom suknute, kepuryte ir skraiste(nors skraiste apvilkom tik vakare , nes labai jau karsta dienele buvo), tik neturiu dar nuotraukyciu kaip atrode suknute ant dukrytes, vis dar laukiam nuotraukyciu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

Grazi suknute (labai populiarus rastelis kriksto suknutem matau smile.gif..)
Atsakyti
Kokie visu grazus rubeliai biggrin.gif mes savo sunele krikstysim rugpjucio viduryje, jam tada bus 9ni menesiukai blush2.gif niekaip neapsisprendziam, kaip ji papuosti ta diena unsure.gif gal jus, maytes, turit kokiu nauju modeliuko ar matet kanors grazaus? g.gif gal kuri turit parduoti koki drabuzeli krikstynoms? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2008 06 11, 14:49)
Labai grazi suknyte  wub.gif .Musu ir panasi  wub.gif ,tik kol krikstynos neivyko slepiu kaip vestuvine  lotuliukas.gif .

QUOTE(villyte @ 2008 06 11, 16:27)
Grazi suknute (labai populiarus rastelis kriksto suknutem matau smile.gif..)

Aciu notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif , del rastelio tai jis visai nesunkus nerti, gal delto ir yra populiarus ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image

labai grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pasidairykit po mano mezginiu puslapiuka gal rasit ka nors idomaus mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

komplektelis parduodamas,kepuriukas yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ggudrute @ 2008 06 11, 21:13)
Aciu  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif , del rastelio tai jis visai nesunkus nerti, gal delto ir yra populiarus ax.gif

o as jo neikertu ipac kai reikia ji praplatinti ir dar viena lapeli prideti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,
kas megstate jura - turiu thumbup.gif kostiumeli berniukui iki 1 metuku.
Maniskiui, deja, jau per mazas - nepanaudojom
http://www.childrenb...products_id=312
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 06 14, 22:58)
o as jo neikertu ipac kai reikia ji praplatinti ir dar viena lapeli prideti rolleyes.gif

Parasiau tau i AZ "anansu" rasta kuriuo as mezgiau dukrytei suknyte, tikiuosi pades ir tau nunerti grazia suknute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ggudrute @ 2008 06 16, 19:10)
Parasiau tau i AZ "anansu" rasta kuriuo as mezgiau dukrytei suknyte, tikiuosi pades ir tau nunerti grazia suknute mirksiukas.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 06 14, 21:14)
user posted image
komplektelis parduodamas,kepuriukas yra 4u.gif

laba grazu wub.gif
Atsakyti