Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

bigsmile.gif groziu grozis ... nerealus... maziukei , nevaikstanciai mergytei.... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

linine ji cia....
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 05 31, 00:09)
bigsmile.gif  groziu grozis ... nerealus... maziukei , nevaikstanciai mergytei.... wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

linine ji cia....

Nu nerealus kriksto rubas... Kaip filmuose rodo - toks tikras krikstui skirtas... Nera zodziu.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
bet kiek cia darbo ideta.... blink.gif auksiniu ranku zmogus siuvo ir siuvinejo si ruba.... wub.gif
Papildyta:
o dabar paprastesnis suknytes modelis... bet man taip pat labi mielas...

My Webpage

kazko tokio panasaus noreciau savo pupai.... tik gal ilgesnes noreciau siek tie... g.gif
nors negaliu apsisprest ar cia kuklio (bet ne prastos) ar cia prasmatnesnes man dairytis.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo azen: 31 gegužės 2008 - 00:00
QUOTE(azen @ 2008 05 31, 00:53)
nors negaliu apsisprest ar cia  kuklio (bet ne prastos) ar cia prasmatnesnes man dairytis....  g.gif

as jau galvojau kad pirksiu is zaros balta suknute paprastute,bolero balta ir skraiste nupirksiu.vakar apziurejau.bet lygtai atsirado kas nuneria.ziuresim kas cia man taip ant staigiuju gausis ax.gif
Atsakyti
Pasirodom ir cia ax.gif
user posted image
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 06 02, 23:46)
Pasirodom ir cia  ax.gif
user posted image

ale tokia pacia ir mums neria.trumpesnes tik prasiau,bet ar nereiks ir man prasyt ilgos g.gif ax.gif

O klausykit ka jus paziuvat po apacia suknutes jei kiauraraste yra?
Atsakyti
Vis ziurineju ir pastebiu, kad daug mamyciu iesko to issvajotojo balto kostiumelio berniukui is vertbaudet smile.gif galiu pagelbeti... www.vertbaudet. co.uk tada nueinat i baby, tada baby boys 0- 3 y ir tada outfits ir pats paskutinis, tas pilkas ir yra smile.gif parodytas pilkas, bet spalvyte pasirinkti galima ir balta ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,
O kokias jus dedat tas kriksto skraistes? Perkate? Ar pacios neriate, siuvate?
Ir dar, kaip aprengti berniuka 4 menesiu?
Atsakyti
QUOTE(vadulka @ 2008 06 11, 09:53)
Sveikutes,
O kokias jus dedat tas kriksto skraistes? Perkate? Ar pacios neriate, siuvate?
Ir dar, kaip aprengti berniuka 4 menesiu?

Čia jau kaip kas. Vienos nertas deda, kad prie rūbelio pvz. nerto tiktų, kitps siūtas, o kitos pirktas. Aš savo mažylei vilksiu nertą suknelę, o dėl skraistės nesirūpinu - ja pasirūpins kūma. ax.gif Greičiausiai bus pirkta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2008 06 11, 11:44)
Čia jau kaip kas. Vienos nertas deda, kad prie rūbelio pvz. nerto tiktų, kitps siūtas, o kitos pirktas. Aš savo mažylei vilksiu nertą suknelę, o dėl skraistės nesirūpinu - ja pasirūpins kūma.  ax.gif Greičiausiai bus pirkta mirksiukas.gif

o kazi galima vaiko zvake puost rutom? g.gif
Atsakyti
Mano mazyles krikstynom suknute, kepuryte ir skraiste(nors skraiste apvilkom tik vakare , nes labai jau karsta dienele buvo), tik neturiu dar nuotraukyciu kaip atrode suknute ant dukrytes, vis dar laukiam nuotraukyciu ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ggudrute: 11 birželio 2008 - 13:04