groziu grozis ... nerealus... maziukei , nevaikstanciai mergytei....
linine ji cia....
QUOTE(azen @ 2008 05 31, 00:09)
groziu grozis ... nerealus... maziukei , nevaikstanciai mergytei....
linine ji cia....
linine ji cia....
Nu nerealus kriksto rubas... Kaip filmuose rodo - toks tikras krikstui skirtas... Nera zodziu....
bet kiek cia darbo ideta.... auksiniu ranku zmogus siuvo ir siuvinejo si ruba....
Papildyta:
o dabar paprastesnis suknytes modelis... bet man taip pat labi mielas...
My Webpage
kazko tokio panasaus noreciau savo pupai.... tik gal ilgesnes noreciau siek tie...
nors negaliu apsisprest ar cia kuklio (bet ne prastos) ar cia prasmatnesnes man dairytis....
Papildyta:
o dabar paprastesnis suknytes modelis... bet man taip pat labi mielas...
My Webpage
kazko tokio panasaus noreciau savo pupai.... tik gal ilgesnes noreciau siek tie...
nors negaliu apsisprest ar cia kuklio (bet ne prastos) ar cia prasmatnesnes man dairytis....
QUOTE(azen @ 2008 05 31, 00:53)
as jau galvojau kad pirksiu is zaros balta suknute paprastute,bolero balta ir skraiste nupirksiu.vakar apziurejau.bet lygtai atsirado kas nuneria.ziuresim kas cia man taip ant staigiuju gausis
labai grazu
QUOTE(kacumota @ 2008 06 02, 23:46)
ale tokia pacia ir mums neria.trumpesnes tik prasiau,bet ar nereiks ir man prasyt ilgos
O klausykit ka jus paziuvat po apacia suknutes jei kiauraraste yra?
Vis ziurineju ir pastebiu, kad daug mamyciu iesko to issvajotojo balto kostiumelio berniukui is vertbaudet galiu pagelbeti... www.vertbaudet. co.uk tada nueinat i baby, tada baby boys 0- 3 y ir tada outfits ir pats paskutinis, tas pilkas ir yra parodytas pilkas, bet spalvyte pasirinkti galima ir balta
Sveikutes,
O kokias jus dedat tas kriksto skraistes? Perkate? Ar pacios neriate, siuvate?
Ir dar, kaip aprengti berniuka 4 menesiu?
QUOTE(vadulka @ 2008 06 11, 09:53)
Sveikutes,
Čia jau kaip kas. Vienos nertas deda, kad prie rūbelio pvz. nerto tiktų, kitps siūtas, o kitos pirktas. Aš savo mažylei vilksiu nertą suknelę, o dėl skraistės nesirūpinu - ja pasirūpins kūma. Greičiausiai bus pirkta
QUOTE(Betukas @ 2008 06 11, 11:44)
Čia jau kaip kas. Vienos nertas deda, kad prie rūbelio pvz. nerto tiktų, kitps siūtas, o kitos pirktas. Aš savo mažylei vilksiu nertą suknelę, o dėl skraistės nesirūpinu - ja pasirūpins kūma. Greičiausiai bus pirkta
o kazi galima vaiko zvake puost rutom?
Mano mazyles krikstynom suknute, kepuryte ir skraiste(nors skraiste apvilkom tik vakare , nes labai jau karsta dienele buvo), tik neturiu dar nuotraukyciu kaip atrode suknute ant dukrytes, vis dar laukiam nuotraukyciu