Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

QUOTE(villyte @ 2008 05 24, 18:18)
Stai toki papuosima nuneriau zvakei  ax.gif

labai gražu wub.gif Kad taip man išmokt tokius grožius kurpti blush2.gif Šitoj srity esu beviltiška doh.gif biggrin.gif

QUOTE(eiwile @ 2008 05 25, 11:34)
Mes savo dukryte krikstysim birzelio 1 d,kadangi man tos silkines sukneles nepatinka o rinktis nelabai buvo is ko tai nupirkau tokia suknyte
Aprengsiu balta bliuskute uzdesiu balta skraiste apmausiu baltas giedrutes ir baltas basutes ir manau bus grazu  ax.gif dar ant galvytes balta juostele uzdesiu su baltu kaspineliu

jūsų dukrytė tikrai atrodys labai gražiai thumbup.gif jetus, kaip faina auginančioms panelytes, taip gražiai jas galima išpuošti rolleyes.gif

Vzilma, jūsų darbeliai kaip visada puikūs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 27 gegužės 2008 - 09:02
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 27, 10:01)
jūsų dukrytė tikrai atrodys labai gražiai  thumbup.gif jetus, kaip faina auginančioms panelytes, taip gražiai jas galima išpuošti  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif bet yra is berniukams graziu drabuzeliu,maciau baltas svarkiukas ir kelnytes as lb megstu balta spalva tai man lb patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eiwile @ 2008 05 28, 14:04)
drinks_cheers.gif bet yra is berniukams graziu drabuzeliu,maciau baltas svarkiukas ir kelnytes as lb megstu balta spalva tai man lb patiko  wub.gif

taip, sutinku, kad krikštui tikrai galima ir berniukus labai gražiai papuošti drinks_cheers.gif , jau užsakiau gražų komplektuką pas vieną iš mamyčių auksarankių ax.gif Tik jei turėčiau dukriuką, tai ir kasdien visokiais segiukais, bumbuliukais ir kepuriukais dabinčiau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Mamos,prasomes jusu pagalbos 4u.gif
Planuojame krikstynas birzelio gale,reikia vaika papuosti (berniuka), ar dar imanoma mums butu ka nors pasisiuti,ar mes jau labai velai ieskomes??? blush2.gif
Atsakyti
sveikutes.kas galetu man patarti as turiu labai grazia suknele savo mergytei,tik ji ruzava rolleyes.gif .ar galima krykstyti su ruzava suknele ar butinai turi buti balta. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukse77 @ 2008 05 28, 18:46)
sveikutes.kas galetu man patarti as turiu labai grazia suknele savo mergytei,tik ji ruzava rolleyes.gif .ar galima krykstyti su ruzava suknele ar butinai turi buti  balta. verysad.gif

mano manymu, drąsiai galite krikštyt ir su rožine, tik turėkit baltą skraistę (kuri ir yra pagrindinis krikšto rūbelis) mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*lapyte* @ 2008 05 28, 18:11)
Mamos,prasomes jusu pagalbos  4u.gif
Planuojame krikstynas birzelio gale,reikia vaika papuosti (berniuka), ar dar imanoma mums butu ka nors pasisiuti,ar mes jau labai velai ieskomes??? blush2.gif

parašiau jums až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tropikana @ 2008 05 28, 21:19)
O jei rūbelių tinkamų nėr - tai ir basta. Bus nekrikštytas.  lotuliukas.gif

ne tai, kad nekrikštytas, o visi trys augs vaikų namuose doh.gif O jei rimtai, aš nedrįsčiau šitaip net juokauti, tik sužalotos psichikos žmogus gali šitaip elgtis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bahama mama: 28 gegužės 2008 - 21:42
QUOTE(eiwile @ 2008 05 25, 12:34)
Mes savo dukryte krikstysim birzelio 1 d,kadangi man tos silkines sukneles nepatinka o rinktis nelabai buvo is ko tai nupirkau tokia suknyte
user posted image
Aprengsiu balta bliuskute uzdesiu balta skraiste apmausiu baltas giedrutes ir baltas basutes ir manau bus grazu  ax.gif dar ant galvytes balta juostele uzdesiu su baltu kaspineliu

suknute tikrai grazi bet krikstynom man ji schmoll.gif

QUOTE(blondinas Nr.45 @ 2008 05 28, 22:03)
mano zmona laukisi trynuku.
Manau, kad viena reiks pasilikt...
O jei bus nors viena mergaite, tai pasiliksim ja. Nes mes turime daug graziu mergaitisku drabuziu.
Jei turetume berniukisku drabuziu..pasiliktume ir viena berniuka.

fool.gif visai cia nejuokinga
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 28, 23:41)
ne tai, kad nekrikštytas, o visi trys augs vaikų namuose  doh.gif O jei rimtai, aš nedrįsčiau šitaip net juokauti, tik sužalotos psichikos žmogus gali šitaip elgtis  cool.gif

Juokų nesupranta tik "sveikos" psichikos žmonės.

Liaudyje jie vadinami "zanūdos".
Atsakyti
QUOTE(Tropikana @ 2008 05 28, 22:28)
Juokų nesupranta tik "sveikos" psichikos žmonės.
Liaudyje jie vadinami "zanūdos".

geriau jau aš būsiu zanūda, bet normalios psichikos mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 28, 22:35)
geriau jau aš būsiu zanūda, bet normalios psichikos  mirksiukas.gif

siaip tai ... kuo labiau yra reaguojama i jo postus... tuo jam smagiau juos toliau rasyti....
mirksiukas.gif

Atsakyti