Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

QUOTE(perfecta @ 2008 01 08, 01:18)
Labas mamytes 
Ruošdamasi savo sūnaus krikštynoms peržvelgiau visas rūbelių nuotraukas, ieškodama idėjų.
Nors ir gerbiu kitas mamytes ir jų skonį, manęs niekas nebūtų privertęs savo vaiko aprengti atlasiniais, satininiais ir visokiais kitokiais kvarkliuotais "saldžiais tortais"  schmoll.gif Lygiai taip pat pasisakau prieš berniukams velkamus kostiumus per krikštynas  doh.gif Kostiumą reikia rengtis tuokiantis, o ne krikštijantis  ax.gif
Aišku, neradau nieko panašaus šiame forume į mano įsivaizduojamą savo sūnaus krikšto rūbelį  rolleyes.gif O jau kas be ko, jis turėjo būti ypatingas  biggrin.gif Įpareigojo mus ypatinga gimimo diena ir ypatinga krikštynų diena: sūnaus pirmojo gimtadienio proga per šias Kalėdas jis tapo dar ir krikščioniu  wub.gif
Net mumis krikštijęs kunigas pamatęs perrengtą sūnų bažnyčios raštinėj pasakė: "oho, tokio gražaus ir originalaus krikšto rūbo ir skraistės dar nebuvau matęs  bigsmile.gif  thumbup.gif "
Na, ilgai aš čia rašau, reikia pasirodyti  biggrin.gif 
user posted image
(atsiprašau už nekokybišką nuotrauką, nes ji skanuota..)

Pabandysim pasirodyti iš visų pusių:
Toks mūsų krikšto rūbas (bažnyčios raštinėj belaukiant ceremonijos)
user posted image

Ir mūsų krikšto skraistė (nebelinksma ceremonija vaikui patapo po apipylimo vandeniu, iškart kunigėlis priešu patapo  lotuliukas.gif  )
user posted image

Skraistės nugaroje buvo išsiuvinėtos auksiniais siūlais sūnaus vardų pirmosios raidės: HRG (sūnus turi du vardus, ir trečiasis krikšto)
user posted image

user posted image

user posted image

O dabar svarbiausioji dalis: idėjų aš turiu, o va jų siūti nemoku.. Todėl pamačiusi čia forume vienos supermamytės jjuurrggaa siūtą suknutę, kuri atitiko realiausią variantą ką aš įsivaizdavau  bigsmile.gif suskubau ją susirasti per AŽ, ir ji sutiko įgyvendinti mano idėją per savaitę  thumbup.gif (nes tiek laiko tebuvo likę iki krikštynų  ax.gif ). Dar viena supermamytė naktibalda išsiuvinėjo mums raides siuvimo mašina ir prisiuvo prie skraistės (aš įsivaizdavau, kad sugebėsiu pati išsiuvinėti raides rankomis per paskutinę naktį  doh.gif ). Šitos mamytės padėjo  mums pasipuošti aukodamos savo laiką, skirtą pasiruošti savo šeimoje didžiosioms metų šventėms  ax.gif 
Todėl drąsiai galiu joms dėkoti už šitą grožį, už tai kad visi svečiai aikčiojo iš nuostabos ir susižavėjimo  thumbup.gif
Taip kad kitoms mamytėms nuoširdžiai linkiu nebūti banalioms, ieškoti idėjų, fantazuoti, kurti ir paprašyti sugebančių mamyčių jų svajones įgyvendinti  mirksiukas.gif
Tik gal neprašykit paskutinę savaitę (kaip padarėme mes  blush2.gif ) nes streso tada užtenka abiems pusėms  lotuliukas.gif
Dar kartą ačiū jjuurrggaa ir naktibalda jums  4u.gif

Sveikos mamztes, as cia tarp jusu naujoke, ieskau informacijos, modeliuku kaip galeciau papuosti savo berniuka, sis kostiumas nuostabus, as irgi kayko panasaus noreciau savo berniukui
Papildyta:
Jurga, tavo siuti drabuzeliai tikrai nuostabus, tikriausiai kreipsiuos pas teve , kad pasiutum mums kostiuma, nes nieko graziau uz tavo darbelius nemaciau. smile.gif
Papildyta:
Vzilma, tavo drabuzeliai taip labai nuostabus kaip ir Jurgos, stilius truputi panasus, bet viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 05 04, 16:50)

Mezgu tokias ir panašias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 05 16, 00:10)

O gal kartais turi megztu skraisciu pvz?
Atsakyti
Dar ir sitoj temoj noriu paklaust, ax.gif
Ar berniukui krikstynoms reikalinga kepuryte ant galvos ar nebutina?
Ir kada skraiste dedama, ceremonijos metu, ar jau su ja reik ateiti i baznycia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zizina @ 2008 05 16, 23:49)
Dar ir sitoj temoj noriu paklaust,  ax.gif 
Ar berniukui krikstynoms reikalinga kepuryte ant galvos ar nebutina?
Ir kada skraiste dedama, ceremonijos metu, ar jau su ja reik ateiti i baznycia?  g.gif

nu kiek zinau tai skraiste uzdeda ceremonijos metu, krikstateviai. NU bent jau mes su vyru kai krikstinom tai liepe kunigelis papuosti ceremonijois metu. O berniukui del kepureloes tai nzn. Cia gal kiekvienas individualiai, kaip kas nori taip tas daro.
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2008 04 24, 15:44)
Įdedu porą mano siūtų modeliukų mamyčių akytėm paganyti  smile.gif

user posted image[/URL][/IMG]
Papildyta:

Papildyta:
Atsiprašau už tokį didelį formatą,  siunčiu ne iš savo kompo, tai kažkas ne taip gaunasi  bigsmile.gif

labai gražu. O iš kur perki tokias gražias medžiagas?
Aš savo berniukui irgi galvoju siūti. O kiek kainuoja berniuko komplektas?
Atsakyti
mes viską pirkom iš akropolio čipolino, esam patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indreu @ 2008 05 17, 18:53)
labai gražu. O iš kur perki tokias gražias medžiagas?
Aš savo berniukui irgi galvoju siūti. O kiek kainuoja berniuko komplektas?

siaip jau tokius reikalus reiktu per az tavrkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurgos pagalba mes atrodėme taip...
user posted image
Mums puse metukų, tai stovėt galėjome tiktai taip biggrin.gif
user posted image
o čia stovėjimo pasekmė biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(koti @ 2008 05 15, 23:10)

Gal galima būtų paprasyti schemutes sios suknutes, noreciau pati savo mazytei kazka panasaus nusimegzti.
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 10 13, 17:35)
user posted image

vat musu kostiumas, kadangi negavau labai laukto is Verboudet, nes dingo siuntinukas, tai pirkau toki 4u.gif

Nerealiai atrodė vaikinas thumbup.gif Gal galit pasakyti kur pirkot tokį gražų kostiumą? blush2.gif Mes ruošiamės krikštyti birželio mėnesį ir apie kažką panašaus svajoju ax.gif
Atsakyti