pasirodysim, gal kuriai ideja patiks
prie skraistes gal ir nederejo, bet skraiste pas mus dar vyro, vyresneli irgi su ja krikstijom, tai kazkaip net ensukau galvos, kad ne viskas suderinta iki siulelio. skraiste va kokia, jei matysis
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 11, 18:45)
kiek aš suprantu, balta skraistė yra būtina, nes tai pagrindinis krikšto rūbelis. Kiti drabužėliai - pagal tėvelių skonį ir supratimą, kaip reiktų papuošti savo atžalėlę tokia proga. Man ir kunigas, kai tariausi dėl krikštynų, sakė turėti baltą skraistę ir baltą žvakę, ką aš jau ir anksčiau žinojau. Būtent dėl tos priežasties ir nutariau siūti marškinukus be kapišono
apsisprendžiau siūti sūneliui lininius marškinėlius ir kelnytes, kuriuos vėliau vasarą galės nešiot, o skraistę saugosim kaip atminimą
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 11, 11:50)
Rašiau jai į až, bet turbūt labai užsiėmusi
Ir aš rašiau, bet atsakymo negavau , bet ji čia kažkada rašė, jog turi užsakymų visai vasarai
Man labai patiko nerta kepurytė
QUOTE(Ezhiux @ 2008 05 10, 22:56)
Merginos, gal galit pasakyt, kaip ten su tom skraistėm berniukams: jei marškinukai su kapišonu, tai skraistė vistiek reikalinga?
QUOTE(blondinas Nr.39 @ 2008 05 11, 07:00)
turi buti viskas su kapisonu-ir bliuska ir kelnes ir skraiste. O svarbiausia - raudoni batai. Priesingu atveju krikstynos nesiskaito.
Man atrodo klausimas buvo skirtas merginoms
QUOTE(Tinka @ 2008 05 11, 23:07)
labai grazi kepuraite ir laaabai originali
QUOTE(rudenine @ 2008 05 06, 20:40)
sveikutes
pasirodom ir mes savo krikstynu rubelius
tik foto skanuotos, tai ne kokia kokybe
pasirodom ir mes savo krikstynu rubelius
tik foto skanuotos, tai ne kokia kokybe
labutis
is kur tokius grazius rubelius gavote?
mano leliaus krikstynos liepos men. ir mums tada bus jau 9 men. niekaip nesugalvoju kaip cia graziau aprengti
siap tai labai patinka is vertbaudet baltas lininis kostiumelis, jis cia yra sios temos pirmuose puslapiuose, bet gaila tokio jau niekur neberandu
gal kas galit ka nors panasaus pasiulyti?
QUOTE(jolita.S @ 2008 05 13, 10:39)
gal kas galit ka nors panasaus pasiulyti?
Is savo puses galeciau pasiulyt i Riatavo ar Gariunu turgu uzsukt ir pasizvalgyt,jums laiko iki krikstynu dar yra, tai gal ten rasit ka nors patinkancio, nes as savajam tai radau
QUOTE(Ivutė @ 2008 01 13, 17:02)
gal kas buvot kaip nors panasiai aprenge savo leliu?, nelabai issivaizduoju kaip tai turetu ziuretis, neatrodys vaikas kaip issiputusi vista?
is nuotraukytes lygtai ir graziai ziurisi, bet kaip naturoj tai klausimas
QUOTE(saule** @ 2007 10 13, 18:35)
vat musu kostiumas, kadangi negavau labai laukto is Verboudet, nes dingo siuntinukas, tai pirkau toki
labas
gal kas zinote is kur gauti tokia kepuryte?
ir kostiumelis visai nieko
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 11, 10:50)
Mergaitės, gal kuri bendraujat šiuo metu su jjuurrggaa dėl rūbelių, įdomu, ar ji dar ima užsakymus vasarai Rašiau jai į až, bet turbūt labai užsiėmusi
Ji jau visai vasarai darbų turi
QUOTE(jolita.S @ 2008 05 13, 20:11)
Pas mus toks kostiumelis
tik jis visiskai baltas, tik foto tamsoka...