Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

pasirodysim, gal kuriai ideja patiks
user posted image

prie skraistes gal ir nederejo, bet skraiste pas mus dar vyro, vyresneli irgi su ja krikstijom, tai kazkaip net ensukau galvos, kad ne viskas suderinta iki siulelio. skraiste va kokia, jei matysis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 11, 18:45)
kiek aš suprantu, balta skraistė yra būtina, nes tai pagrindinis krikšto rūbelis. Kiti drabužėliai - pagal tėvelių skonį ir supratimą, kaip reiktų papuošti savo atžalėlę tokia proga. Man ir kunigas, kai tariausi dėl krikštynų, sakė turėti baltą skraistę ir baltą žvakę, ką aš jau ir anksčiau žinojau. Būtent dėl tos priežasties ir nutariau siūti marškinukus be kapišono  mirksiukas.gif

aciuks.gif
apsisprendžiau siūti sūneliui lininius marškinėlius ir kelnytes, kuriuos vėliau vasarą galės nešiot, o skraistę saugosim kaip atminimą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ezhiux: 11 gegužės 2008 - 22:23
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 11, 11:50)
Rašiau jai į až, bet turbūt labai užsiėmusi  ax.gif

Ir aš rašiau, bet atsakymo negavau verysad.gif , bet ji čia kažkada rašė, jog turi užsakymų visai vasarai smile.gif

Man labai patiko nerta kepurytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ezhiux @ 2008 05 10, 22:56)
Merginos, gal galit pasakyt, kaip ten su tom skraistėm berniukams: jei marškinukai su kapišonu, tai skraistė vistiek reikalinga?

QUOTE(blondinas Nr.39 @ 2008 05 11, 07:00)
turi buti viskas su kapisonu-ir bliuska ir kelnes ir skraiste. O svarbiausia - raudoni batai. Priesingu atveju krikstynos nesiskaito.

Man atrodo klausimas buvo skirtas merginoms g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2008 05 11, 23:07)
pasirodysim, gal kuriai ideja patiks
user posted image

labai grazi kepuraite ir laaabai originali thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenine @ 2008 05 06, 20:40)
sveikutes  smile.gif
pasirodom ir mes savo krikstynu rubelius  blush2.gif
tik foto skanuotos, tai ne kokia kokybe  ax.gif

user posted image

user posted image

labutis biggrin.gif
is kur tokius grazius rubelius gavote?
mano leliaus krikstynos liepos men. ir mums tada bus jau 9 men. niekaip nesugalvoju kaip cia graziau aprengti doh.gif
siap tai labai patinka is vertbaudet baltas lininis kostiumelis, jis cia yra sios temos pirmuose puslapiuose, bet gaila tokio jau niekur neberandu verysad.gif
gal kas galit ka nors panasaus pasiulyti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.S @ 2008 05 13, 10:39)
gal kas galit ka nors panasaus pasiulyti? wub.gif

Is savo puses galeciau pasiulyt i Riatavo ar Gariunu turgu uzsukt ir pasizvalgyt,jums laiko iki krikstynu dar yra, mirksiukas.gif tai gal ten rasit ka nors patinkancio, thumbup.gif nes as savajam tai radau ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivutė @ 2008 01 13, 17:02)
Man sitas  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image
user posted image

user posted image

4u.gif 4u.gif 4u.gif gal kas buvot kaip nors panasiai aprenge savo leliu?, nelabai issivaizduoju kaip tai turetu ziuretis, neatrodys vaikas kaip issiputusi vista?
is nuotraukytes lygtai ir graziai ziurisi, bet kaip naturoj tai klausimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(saule** @ 2007 10 13, 18:35)
user posted image

vat musu kostiumas, kadangi negavau labai laukto is Verboudet, nes dingo siuntinukas, tai pirkau toki 4u.gif

labas biggrin.gif
gal kas zinote is kur gauti tokia kepuryte?
ir kostiumelis visai nieko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bahama mama @ 2008 05 11, 10:50)
Mergaitės, gal kuri bendraujat šiuo metu su jjuurrggaa dėl rūbelių, įdomu, ar ji dar ima užsakymus vasarai  g.gif Rašiau jai į až, bet turbūt labai užsiėmusi  ax.gif

Ji jau visai vasarai darbų turi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.S @ 2008 05 13, 20:11)
labas biggrin.gif
gal kas zinote is kur gauti tokia kepuryte?
ir kostiumelis visai nieko wub.gif

Pas mus toks kostiumelis thumbup.gif
Atsakyti
wub.gif
user posted image
tik jis visiskai baltas, tik foto doh.gif tamsoka... blush2.gif
Atsakyti