labai prasau...nesityciokit is mazu vaiku.
Situs skudurus nesiokit pacios.
QUOTE(blondinas Nr.37 @ 2008 05 09, 23:54)
ša, Brisiau, ša, eik būdon
Merginos, gal galit pasakyt, kaip ten su tom skraistėm berniukams: jei marškinukai su kapišonu, tai skraistė vistiek reikalinga?
QUOTE(Ezhiux @ 2008 05 10, 22:56)
Merginos, gal galit pasakyt, kaip ten su tom skraistėm berniukams: jei marškinukai su kapišonu, tai skraistė vistiek reikalinga?
turi buti viskas su kapisonu-ir bliuska ir kelnes ir skraiste. O svarbiausia - raudoni batai. Priesingu atveju krikstynos nesiskaito.
QUOTE(blondinas Nr.39 @ 2008 05 11, 06:00)
turi buti viskas su kapisonu-ir bliuska ir kelnes ir skraiste. O svarbiausia - raudoni batai. Priesingu atveju krikstynos nesiskaito.
blondine n-tasis, gal eik, paveržk tu tą virvelę, laikančią ausytes ar persidažyk plaukus, nes šita spalva tau kažkaip netinka
Mergaitės, gal kuri bendraujat šiuo metu su jjuurrggaa dėl rūbelių, įdomu, ar ji dar ima užsakymus vasarai Rašiau jai į až, bet turbūt labai užsiėmusi
Labai grazus lininis baltas berniuko kostiumelis. Buvo keletas ir mergaitisku sukneliu graziu, bet labai nedaug
o liudniausia, kad 99 % niekuo gyvu nesutiks, kad tyciojasi is vaiku... Jos tai isdidziai vadina puosimu
Bet skonis toks dalykas..
QUOTE(blondinas Nr.37 @ 2008 05 10, 00:54)
o liudniausia, kad 99 % niekuo gyvu nesutiks, kad tyciojasi is vaiku... Jos tai isdidziai vadina puosimu
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 11, 10:53)
Labai grazus lininis baltas berniuko kostiumelis. Buvo keletas ir mergaitisku sukneliu graziu, bet labai nedaug
Skonis-ne brolis,del jo gincintis neverta
QUOTE(blondinas Nr.37 @ 2008 05 10, 00:54)
o tai kurie cia tau taip jau nepatinka
QUOTE(blondinas Nr.39 @ 2008 05 11, 08:00)
Bet varksas esi zmogelis, tave vis istrina o tu turi is naujo prisiregistuot. jau ziuriu iki 40nr priejai
Na va, per blondiną ir į mano klausimą nieks neatsako
QUOTE(Ezhiux @ 2008 05 10, 21:56)
kiek aš suprantu, balta skraistė yra būtina, nes tai pagrindinis krikšto rūbelis. Kiti drabužėliai - pagal tėvelių skonį ir supratimą, kaip reiktų papuošti savo atžalėlę tokia proga. Man ir kunigas, kai tariausi dėl krikštynų, sakė turėti baltą skraistę ir baltą žvakę, ką aš jau ir anksčiau žinojau. Būtent dėl tos priežasties ir nutariau siūti marškinukus be kapišono
Papildyta:
QUOTE(Sapokliaka @ 2008 05 11, 09:53)
be reikalo liūdit, nes nė viena mama čia iš savo vaiko nesityčioja. Kodėl įsivaizduojat, kad jūs, aprengusi pagal savo skonį, kitų akimis žiūrint nesityčiotumėt iš savo vaiko? Mano supratimu, pasityčiojimas iš vaiko būtų aprengti jį krikštynų dieną juodai ir dar papuošti kokiais gotų simboliais ar svastikom. Ai, bet kiekvienam savo