sveikos mamytes, perskaiciau visa tema. daug visko nuostabaus ir grazaus. vasara esame pakviesti tapti kriksto tevais. man iskilo toks klausimas - kas turi pasirupinti mazylio kriksto rubeliais? mamyte ar krikstamote?
QUOTE(berikiux @ 2008 04 29, 19:33)
sveikos mamytes, perskaiciau visa tema. daug visko nuostabaus ir grazaus. vasara esame pakviesti tapti kriksto tevais. man iskilo toks klausimas - kas turi pasirupinti mazylio kriksto rubeliais? mamyte ar krikstamote?
Kiek žinau, pagal tradiciją taoi krikštamotė, bet šiaip tai manau kad reikia susitarti, pavyzdžiui aš pati savo vaiką rengsiu, nes būsima krikšto mama mėgėja šilkinių rūbelių, o man tik linas
QUOTE(berikiux @ 2008 04 29, 19:33)
Siaip dazniausiai kriksto tevai su teveliu palaiminimu aprengia arba mamyte nuperka, o kriksto tevai sumoka (buna ir taip), kaip tarp saves susitaria. As kai kriksto mama buvau, tai pries 15 m kazkaip nelabai tu tradiciju ir buvo, tai tevai aprenge labai paprasta suknute ir net ne balta, o zalsva.... Pries 10 m vaikui nuomojo suknia seneliai, o paskui pries 3 metus, as pati pirkau, o mano sunui ir dukrai kartu su krikstamote pirkom.... Taip, kad kiekvienas kaip sugalvoja ir gali .
aciu uz nuomones, nes as pasimetusi buvau siek kai man busimas kriksto tetis pasake, kad as turesiu pasirupint rubeliais. galvojau jis juokauja
QUOTE(li77 @ 2008 04 23, 00:07)
laba diena,
mums labai patiko Jusu puslapyje esantis pats pirmas kostiumelis berniukui. Ar butu galimybe mums ji isigyti per 2 sav.? Ir kaineles domintu. Rasiau ir i az, ir e-mailu, bet atsakymo negaunu As Jusu perpildyta atrodo...
Mums labai skubu, todel labai lauksim Jusu atsakymo
QUOTE(Tinka @ 2008 04 25, 19:00)
o cia siaip lininis kostiumukas. kelionej per karscius buvo super variantas
susilamdymas matosi dar labiau.
Super kostiumėlis laisvalaikiui Būtinai tokį pasiūsiu ir savo sūneliui šiai vasarai
QUOTE(rimulia12 @ 2008 04 13, 12:22)
mes priputem daug daug balionu(500) pilna sale buvo ir pakabintu ir ant zemes ,kiek dziaugsmo vaikam buvo
Noriu padėkoti SuperMamai Jjuurrgga'ai, kuri pasiuvo mums krikštynoms nuostabią suknelę bei skrybėliuką.
Krikštynoms dovanų gavom puikų orą, todėl galima buvo nesisiausti jokio paltelio ir neslėpti gražaus rūbo.
Ačiū tau, Jjuurrggaa
Krikštynoms dovanų gavom puikų orą, todėl galima buvo nesisiausti jokio paltelio ir neslėpti gražaus rūbo.
Ačiū tau, Jjuurrggaa
QUOTE(Liagushka @ 2008 05 05, 21:46)
Nu tikrai kaip grazu, patenkinau savo smalsuma kaip ant manekenes atrodo
QUOTE(bambyze @ 2008 04 30, 09:38)
laba diena,
mums labai patiko Jusu puslapyje esantis pats pirmas kostiumelis berniukui. Ar butu galimybe mums ji isigyti per 2 sav.? Ir kaineles domintu. Rasiau ir i az, ir e-mailu, bet atsakymo negaunu As Jusu perpildyta atrodo...
Labai atsiprasau uz tyla - atostogavom, parasiau i Az