Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

QUOTE(rimulia12 @ 2008 04 26, 13:12)
pritariu ir dar pritariu tai nupmonei kad vasara jis nepakeiciamas

gal ir nepamainomas, bet tikrai ne kriksto rubui tiknanti medziaga mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena , nelabai laiko turiu skaityti visa tema gal zinot kas siuva berniukasm lininius kriskto rubelius?aciu labai uz atsakyma
Atsakyti
Laba. Gal kas turėtų parduoti krikšto rūbelius 8 mėn. vaikučiui. Labai patiktų ir lininiai. wub.gif Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(Jūrė @ 2008 04 28, 09:21)
Laba. Gal kas turėtų parduoti krikšto rūbelius 8 mėn. vaikučiui. Labai patiktų ir lininiai.  wub.gif Ačiū.

Nepaminėjau, kad berniukui. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalė @ 2008 04 25, 21:56)
Tinka,  labai grazus tavo vaikinukas  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Apie lininius rūbelius klausėt, va kaip tik vakar viena mamytė pasiuvo mano berniukui, esu labai patenkinta, ir siūlau jums kreiptis. Adresas internete su pavyzdžiais: www.krikstorubai.visiems.lt
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2008 04 28, 08:46)
laba diena , nelabai laiko turiu  skaityti visa tema gal zinot kas siuva berniukasm lininius kriskto rubelius?aciu labai uz atsakyma

4u.gif aš siuvu ax.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jūrė @ 2008 04 28, 09:23)
Laba. Gal kas turėtų parduoti krikšto rūbelius 8 mėn. vaikučiui. Labai patiktų ir lininiai.  wub.gif Ačiū.
Papildyta:
Nepaminėjau, kad berniukui.  ax.gif

4u.gif prašom, turiu 4u.gif , geriau per až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2007 07 31, 08:35)
o aš siuvu štai tokius lininius  wub.gif
user posted image

o mergytėms tokius  wub.gif
user posted image

Aciu mamytei drabuzeliai pasiuti kruopsciai ir labai jau grazus:) Laukiam savo krikstynu ir ikelsim foto:)Didelis ACIU uz darba:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nerealus grozis:)
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 04 27, 18:10)
gal ir nepamainomas, bet tikrai ne kriksto rubui tiknanti medziaga  mirksiukas.gif

na cia jau kaip kam, nes as neisivaisduoju savovaiko su sintetiniai blizgiais audiniais. Ir siusiu pupai tik is lino mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu maziukui nunerti kostimuka krikstynoms.. Nerianciu mamayciu noriu paklausti, kaip nerti kelnytes... Ar pradeti nuo kojyciu nereti, ar nuo tos dalies, kur uzpakaliuka dengs...
Kaip suprantu, tai reik nerti dvi dalis ir tik paskui jas susiuti...
patarkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyti @ 2008 04 29, 10:37)
Noriu maziukui nunerti kostimuka krikstynoms.. Nerianciu mamayciu noriu paklausti, kaip nerti kelnytes... Ar pradeti nuo kojyciu nereti, ar nuo tos dalies, kur uzpakaliuka dengs...
Kaip suprantu, tai reik nerti dvi dalis ir tik paskui jas susiuti...
patarkit 4u.gif

as pradejau nuo to, kad pasidariau iskarpa. tai paprasta, apimi vaiko kelnytes ir pasiziuri, kas kaip, tik darai ne 4 dalis, kaip normaliose kelnese buna, o dvi.
neriau nuo virsasu, t.y. nuo liemens, nes taip lengviau koju ilgi atitaikyt ir nuardyt ar prinert, jei truktu.
stulpeliu pridejimas gana paprastas (isisvaizduok iskarpa iki klynuko, kur susieis visos 4 siules) pradzioj nededi nieko (apie 1/3 nerinio), tada kas antra eile po stulpeli is krastu (dar 1/3) ir galiausiaia kiekvienoj eielej po stulpeli is krasto.
o tada jau tolygiai mazini pacias klesnytes.
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2007 09 07, 09:10)
Mano mažiaus apranga per krikštynas ax.gif
user posted imageuser posted image

Perziurejus visa tema, man labiausiai patiko sie rubeliai thumbup.gif wub.gif

Nors berniukams ir ne tokia didele jau pasiula... g.gif
Atsakyti