Įdedu porą mano siūtų modeliukų mamyčių akytėm paganyti
[/URL][/IMG]
Papildyta:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Papildyta:
Atsiprašau už tokį didelį formatą, siunčiu ne iš savo kompo, tai kažkas ne taip gaunasi
QUOTE(saulenė @ 2008 04 21, 12:56)
Gražu tie nerti rūbeliai, bet kažkodėl aš jų nenoriu ir viskas... Rinksiuosi šiuolaikiškesnes sukneles. Žinau, kad dabar mada tų nertų, ir nerti neblogai moku, bet... ne, ir viskas
mergaitei gražu nerta suknelė,bet berniukui man nelabai nerti rūbeliai
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 04 24, 17:13)
mergaitei gražu nerta suknelė,bet berniukui man nelabai nerti rūbeliai
kodel gi? galima ir berniukams sugalvoti modeliuku pasiziurek mano nerinukuose paciam pirmam puslapy, cia ne krikstynoms, bet nerta
P.S. nieko neparduodu, kaip cia kazkas pasipiktino (tam turiu savo temele)
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 12, 20:58)
Man tai šita be galo patiko, gal kas apsiimtų ją mums nunerti iki birželio 21 d.
Apsieitume be batukų ir kepurytės
Norėjau paklaust jau krikštijusių savo vaikučius mamų. Gal kas rengėt lininiais drabužiukais? Ar labai susilamdo? Kaip apskritai atrodo?
Susilamdo. o atrodo va kaip
o cia siaip lininis kostiumukas. kelionej per karscius buvo super variantas
susilamdymas matosi dar labiau.
o cia siaip lininis kostiumukas. kelionej per karscius buvo super variantas
susilamdymas matosi dar labiau.
linas ir neturi buti lygus kaip stiklas.... lininiai rubai turi buti susiglamze...
Aciu visoms uz atsakymus
Tinka, labai grazus tavo vaikinukas
Tinka, labai grazus tavo vaikinukas
Bandysime tokia nusinerti
QUOTE(azen @ 2008 04 25, 23:28)
linas ir neturi buti lygus kaip stiklas.... lininiai rubai turi buti susiglamze...
pritariu ir dar pritariu tai nupmonei kad vasara jis nepakeiciamas
As Kamilytei nupirkau tokia suknyte : http://public.fotki....kriksto-suknia/ su penkiais pasijoniais , svente po 2men , birzelio gale , gal nebus per maza sunkia iki to laiko tik dar ant galvos nieko neturi mano vaikas
QUOTE(bulia @ 2008 04 26, 15:04)
As Kamilytei nupirkau tokia suknyte : http://public.fotki....kriksto-suknia/ su penkiais pasijoniais , svente po 2men , birzelio gale , gal nebus per maza sunkia iki to laiko tik dar ant galvos nieko neturi mano vaikas
Nu grazuole mergyte (suknia irgi fantastiska)