Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto drabužėlių modeliukai

Įdedu porą mano siūtų modeliukų mamyčių akytėm paganyti smile.gif

user posted image[/URL][/IMG]

Papildyta:

Papildyta:
Atsiprašau už tokį didelį formatą, siunčiu ne iš savo kompo, tai kažkas ne taip gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulenė @ 2008 04 21, 12:56)
g.gif Gražu tie nerti rūbeliai, bet kažkodėl aš jų nenoriu ir viskas... Rinksiuosi šiuolaikiškesnes sukneles. Žinau, kad dabar mada tų nertų, ir nerti neblogai moku, bet... ne, ir viskas schmoll.gif

mergaitei gražu nerta suknelė,bet berniukui man nelabai nerti rūbeliai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VAIDAMA: 24 balandžio 2008 - 17:15
QUOTE(VAIDAMA @ 2008 04 24, 17:13)
mergaitei gražu nerta suknelė,bet berniukui man nelabai nerti rūbeliai schmoll.gif

kodel gi? galima ir berniukams sugalvoti modeliuku wink.gif pasiziurek mano nerinukuose paciam pirmam puslapy, cia ne krikstynoms, bet nerta ax.gif

P.S. nieko neparduodu, kaip cia kazkas pasipiktino (tam turiu savo temele) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 12, 20:58)

Man tai šita be galo patiko, gal kas apsiimtų ją mums nunerti iki birželio 21 d. wub.gif
Apsieitume be batukų ir kepurytės ax.gif
Atsakyti
Norėjau paklaust jau krikštijusių savo vaikučius mamų. Gal kas rengėt lininiais drabužiukais? Ar labai susilamdo? Kaip apskritai atrodo?
Atsakyti
Susilamdo. o atrodo va kaip
user posted image

o cia siaip lininis kostiumukas. kelionej per karscius buvo super variantas
user posted image
susilamdymas matosi dar labiau.
Atsakyti
linas ir neturi buti lygus kaip stiklas.... lininiai rubai turi buti susiglamze...
smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus wub.gif
Tinka, labai grazus tavo vaikinukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalė: 25 balandžio 2008 - 21:57
Bandysime tokia nusinerti wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2008 04 25, 23:28)
linas ir neturi buti lygus kaip stiklas.... lininiai rubai turi buti susiglamze...
smile.gif

pritariu ir dar pritariu tai nupmonei kad vasara jis nepakeiciamas
Atsakyti
As Kamilytei nupirkau tokia suknyte : http://public.fotki....kriksto-suknia/ su penkiais pasijoniais ax.gif , svente po 2men , birzelio gale , gal nebus per maza sunkia iki to laiko biggrin.gif tik dar ant galvos nieko neturi mano vaikas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bulia: 26 balandžio 2008 - 14:07
QUOTE(bulia @ 2008 04 26, 15:04)
As Kamilytei nupirkau tokia suknyte : http://public.fotki....kriksto-suknia/ su penkiais pasijoniais ax.gif  , svente po 2men , birzelio gale , gal nebus per maza sunkia iki to laiko  biggrin.gif  tik dar ant galvos nieko neturi mano vaikas  smile.gif

Nu grazuole thumbup.gif mergyte (suknia irgi fantastiska) mirksiukas.gif
Atsakyti